Taylor Swift az összeomlás szélén áll
2013. január 29. 21:29
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Persze hibáztassuk Harryt aki nem csinált semmit csak Taylor ukmukfuk kidobta! Logikus Taylor! Komolyan ezt a cikket elolvasva a csaj ilyen genetikai zsákutcának tűnik!
2013. január 29. 22:31
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
én birom taylort!! és sajnálom is hogy összeomlott! és tényleg nem kéne szidalmazni!! gondolj bele, ha te lennél az ő helyében és te olvasnád hogy más emberek miket írogatnak rólad!!ugye hogy rossz lenne?? na, akkor te se irogass rosszakat!! köszi amugy bettike99-cel és Team Delena 4ever-rel teljesen egyetértek!!
2013. január 30. 11:25
Asimplegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 184395 offline |
Saját magának csinálja ezt az egészet!Csúnya ijet mondani,de szenvedjen,ha mér kidopta Harry-t.Amúgy is ezek után még ő szenved?Sajnálom,de nem tudom megérteni! O.o Sosem volt szimpatikus nekem,de látom,hogy soha nem is lesz az
2013. január 30. 14:21
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline |
Az a legviccesebb ebben az egészben, hogy szidják, akik még talán egy számát sem hallották. És igenis, Taylor tehetséges, és ezt már bizonyította is, nem hiába van ennyi rajongója. Ellenben az említett fiúbanda, na ők meg inkább az arcuk miatt népszerűek. Nem mondom, hogy nincsenek jó számaik, de most komolyan, hiszen nekik csak énekelni kell. Taylor saját maga írja a dalait, és miért baj az, ha az életből merít ihletet? Ő egy életvidám csaj, aki nagyon erős is, és ez egy nagy kamu lehet, tuti nem áll az összeomlás szélén. Elhiszem, hogy bántja a dolog, és szerelmi bánata van, de kiheveri. És az igazi rajongók, vagy akik csak ismerik, hogy milyen, kiállnak mellette. Nem vagyok nagy imádója, de rengeteg számának igen.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. január 30. 14:36
NoAmy44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 194932 offline |
Fú mekkora nagy .....Alig kellet valamennyi hogy tönkretegye a one directiont és ő bőg?!Mikor Louis és Harry elkeztek verekedni taylor miatt mert taylor minden ügyükbe bele ütötte azt az óriási orrát!
2013. január 30. 14:39
NoAmy44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 194932 offline |
Thekid írta:
Persze hibáztassuk Harryt aki nem csinált semmit csak Taylor ukmukfuk kidobta! Logikus Taylor! Komolyan ezt a cikket elolvasva a csaj ilyen genetikai zsákutcának tűnik!
És én teljesen egyetértek vele
És én teljesen egyetértek vele
2013. január 30. 15:37
Csucsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 185134 offline |
Olyan rohadt szánalmas ez a nőszemély -.- Annyira megutáltam az elmúlt hetek folyamán, hogy az nem igaz! Ez egy igazi kis ribanc! Persze, Harry miatt van kiakadva? Swift kisasszonyka, alighogy szakított Harryvel már is kivetette a hálóját másra! De annak a férfinek nem kellett, hát megértem Nézzen már magára, egy undorító "nő", ... "nőcske" -.- genetikai hulladék -.-
2013. január 30. 17:31
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nap mint nap vannak olyan emberek, akik rohadtul kivannak ilyenek miatt, mégsem cikkeznek róluk. Kit érdekel, hogy Taylor milyen lelkibetegségben szenved? Mindenkinek megvannak a maga problémái, nincs szükségem egy "szerencsecsomag" gondjaira is.
Ha a szakítás miatt van ki, akkor miért kezdtek járni? Taylor láthatta előre, hogy nem lesz ebből semmi komolyabb, mint az eddigi kapcsolataiból sem lett. Azt is beszámíthatta volna, hogy nem voltak túl hosszú kapcsolatai, ez miért lett volna más?
Semmiért. Nem tudom Taylor mikor lesz már érett nő, és találja meg a magának való szerelmet, és barátokat a sztárvilágból... Mindenesetre sok szerencsét neki... Már csak azért is, mert idegesít, ha bármit is írnak róla. -.-"
Ha a szakítás miatt van ki, akkor miért kezdtek járni? Taylor láthatta előre, hogy nem lesz ebből semmi komolyabb, mint az eddigi kapcsolataiból sem lett. Azt is beszámíthatta volna, hogy nem voltak túl hosszú kapcsolatai, ez miért lett volna más?
Semmiért. Nem tudom Taylor mikor lesz már érett nő, és találja meg a magának való szerelmet, és barátokat a sztárvilágból... Mindenesetre sok szerencsét neki... Már csak azért is, mert idegesít, ha bármit is írnak róla. -.-"
2013. január 30. 18:08
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline |
óó, istenem ezt is csak azért csinálja h megsajnálják az emberek.. kül nem az a gyerek szakíított vele hanem (szerintem) ő hagyta ott xd ahogy a többi 100 pasiját is...
2013. január 30. 19:35
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Hát mit ne mondjak Taylor...Eléggé szánalmas, hogy te rinyálsz, amikor te hány pasival jártál? Komolyan mondom.... Szerintem mindegyiket te dobtad, mert meguntad őket....Ez a véleményem, ennyi!
2013. január 30. 20:41
mit mondjak annyi fickó után csuda hogy nem éces upsz bocsi fáj a kis szive nem kellet volna neki ekkora felhajtást csinálni maga körül lehet rosz neki de én nem értem ha tényleg "összeomlás szélén áll" akkor menyen el piheni bújon el a világ elöl ugyis van már annyi pénze hogy fürödni lehetne benne nem csipem a csajt de csinálja ezt oszt jobb lesz
2013. január 30. 22:21
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Érdekes amikor más sztár lelki beteg mindjárt vannak rajongók akik megvédjék,most nincsenek.Eltudom képzelni hogy Taylort megviselte a helyzet,de abban is biztos vagyok hogy tovább tud lépni,mert erős lány.És a jó égre mondom hogy ne ítéljük el!Külső emberek vagyunk nem látunk bele a dolgokba,érzelmeikbe és Harry-vel vagy Selenával való kapcsolatába.
2013. január 31. 16:11
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline |
azért egy-két emberke süllyedjen itt magába.. könnyű a számítógép elött ülve pofázni... de lennétek a helyébe? hogy azért szedik szét a tinik mert összejött Harryvel? stb. azt csinál amit akar . és na igen. hovannak.ilyenkor a rajongók? én ha tudnék segítenék rajta.. kicsit legyetek már együttérzőek ha szeretitek ha nem és ne a gyűlölet áradjon minden egyes szavatokból..
2 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
Lucky5
2013. január 31. 16:24
Én már régóta rajngója vagyok Tylor-nak. És tényleg tudom milyen érzés ha szakításon megy át az ember. Én nemrég szakítottam a barátommal mert megcsalt. És még mindíg nem tudom kiverni a fejemből.
2013. január 31. 17:15
Nézzük a jó oldalát: Taylor úgy is szeret szerelmi csalódásaiból ihletet meríteni és azokból egy ütős számot összehozni. Nagyon sok zenéje született szakítás utáni érzelmekből. Biztosan most is majd jó néhányat megjelentet. Szóval várjuk az új dalocskákat, és az önmagát összeszedett Taylort!
2013. január 31. 19:17
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline |
"A névtelen forrás még azt is elárulta" Kell ennél több bizonyíték arra, hogy még a staritynak sem lehet hinni?
2013. február 01. 10:27
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline |
Hát mit ne mondjak Taylor...Eléggé szánalmas, hogy te rinyálsz, amikor te hány pasival jártál? Komolyan mondom.... Szerintem mindegyiket te dobtad, mert meguntad őket....
Örülhet,hogy még nem szedték szét az 1D rajóngok xdd
Örülhet,hogy még nem szedték szét az 1D rajóngok xdd
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.