Taylor Swift az összeomlás szélén áll
2013. február 01. 16:03
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Magának okozta....
2013. február 01. 17:53
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline |
Nem vagyok Taylor Swift rajongó, de az a véleményem, hogy hamarosan úgyis továbblép, mint mindig - újra felkel, megrázza magát és ír egy slágert. Másrészről pedig: melyik az az (állítólagos) barát, aki kiteregeti Taylor szennyesét?
És egyébként meg mi van akkor, ha ez az egész csak (félig) kamu? Ez a szakítás is biztosan megviselte - mint az előző egypár - de ki tudja, nincs-e a dologban ferdítés, felnagyítás...? Mi van, ha csak egyszerűen le van törve és rájött a szakítós depi, egyébként meg más baja nincs, csak ezt mondta az az "állítólagos" barát.
Egy egérből simán lehet elefántot csinálni - a média és bulvár világában.
Szóval nem mondom azt, hogy ez nem igaz, de azért ott lappan bennem a kérdés, hogy "biztos igaz"? ...
És egyébként meg mi van akkor, ha ez az egész csak (félig) kamu? Ez a szakítás is biztosan megviselte - mint az előző egypár - de ki tudja, nincs-e a dologban ferdítés, felnagyítás...? Mi van, ha csak egyszerűen le van törve és rájött a szakítós depi, egyébként meg más baja nincs, csak ezt mondta az az "állítólagos" barát.
Egy egérből simán lehet elefántot csinálni - a média és bulvár világában.
Szóval nem mondom azt, hogy ez nem igaz, de azért ott lappan bennem a kérdés, hogy "biztos igaz"? ...
2013. február 01. 19:24
Rebekkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 179321 offline |
Idézet (Pixie Buue @ 2013.01.30. 22:21)
Érdekes amikor más sztár lelki beteg mindjárt vannak rajongók akik megvédjék,most nincsenek.Eltudom képzelni hogy Taylort megviselte a helyzet,de abban is biztos vagyok hogy tovább tud lépni,mert erős lány.És a jó égre mondom hogy ne ítéljük el!Külső emberek vagyunk nem látunk bele a dolgokba,érzelmeikbe és Harry-vel vagy Selenával való kapcsolatába.
Mi mindig ott állunk mellette, de ezekre a teljesen alaptalan megjegyzésekre már egyszerűen nem lehet semmit mondani. Már többször kifejtettem a véleményemet (ebben a fórumban is), de én nem akarok lesüllyedni az utálkozók szintjére.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. február 01. 19:33
Crazieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 176947 offline |
Érdekes, hogy körülbelül egy hónapja ismerik egymást, két hétig, vagy meddig jártak, nem akarta, hogy Harry hozzáérjen, erre fel ki van bukva. Fogado azért, mert pofon nei, hogy valaki kidobta. Nem hiszem, hogy szerette Harryt... áhh, mindegy. megvan a véleményem, és ezért meg lehet kövezni.
2013. február 02. 10:22
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Folyton mással jár, és a szakítások után ír vagy 5 csöpögős dalt, amiből megszedi magát. Ezen felül nem jártak olyan sokáig...
2013. február 02. 17:50
majdnem minden héten más pasival jár,nem csoda,hogy kurvának nézik,így is ronda ,és szar a zenéje
2013. február 03. 08:53
Rebekkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 179321 offline |
Idézet (Sissy14 @ 2013.02.02. 11:51)
én sajnálom Taylort mert őt folyton mindenki bántja pedig olyan csodálatos énekesnő
Szerintem is! És nem a magánéletével kéne foglalkozni (mert az az ő MAGÁNélete, amihez senkinek nincs semmi köze), hanem a tehetségével és a zenéjével!
Lucky5
2013. február 03. 08:55
Rebekkaúj tag |
Idézet (hajnaladrienn4 @ 2013.02.02. 17:50)
majdnem minden héten más pasival jár,nem csoda,hogy kurvának nézik,így is ronda ,és szar a zenéje
Az egy dolog hogy neked nem tetszik, de nem mondhatod rá, hogy szar, amikor a világon több, mint 35 millió ember szereti az ő zenéjét
Lucky5
2013. február 08. 17:17
Rebekka "de nem mondhatod rá, hogy szar, amikor a világon több, mint 35 millió ember szereti az ő zenéjét"
Miaz hogy nem mondhatom rá??? Mivan ráköltelezel ,hogy szeressem,vagy mi a franc,izlések ,és pofonok. Nekem nem tetszik a zenéje. Hogyha ezzel megsértelek akkor nagyon sajnálom. 1:CSak értsd meg,hogy nem minden embernek ugyanolyan az izlése. 2: Nem tudom,hogy mi a faszért vagy úgy felháborodva,egy rossz szót nem mondtam rád,te meg magadra veszed. Taylor zenéje szar szerintem.
Miaz hogy nem mondhatom rá??? Mivan ráköltelezel ,hogy szeressem,vagy mi a franc,izlések ,és pofonok. Nekem nem tetszik a zenéje. Hogyha ezzel megsértelek akkor nagyon sajnálom. 1:CSak értsd meg,hogy nem minden embernek ugyanolyan az izlése. 2: Nem tudom,hogy mi a faszért vagy úgy felháborodva,egy rossz szót nem mondtam rád,te meg magadra veszed. Taylor zenéje szar szerintem.
2013. február 08. 17:20
Rebekka írta: "de nem mondhatod rá, hogy szar, amikor a világon több, mint 35 millió ember szereti az ő zenéjét"
2013. február 10. 01:28
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Oké, nyilván Taylor is hibás, hiszen egy kapcsolat két emberből áll, engem csupán az zavar, hogy a directionerek úgy csinálnak mintha Harry olyan szent lenne és megsérült volna a lelke a szakítás miatt, pedig ő már nagyon lesz*rja, hogy mi van Taylorral. Sohasem szerette, most is csak gúnyolódik rajta. Harry sem ártatlan, rengeteg nőügye volt már, ha jól tudom, régebben egy harmincvalahány éves nővel is kavart, ami szerintem undorító. Érdekes módon ez senkit nem zavar, mert ő a cuksi Harry Styles, akinek mindent szabad, ugyebár. Én csak ezt a hozzáállást tartom gusztustalannak.
2013. február 10. 08:27
Taylor is túlreagálja a dolgot, és azért az nem szép Harrytől, hogy már gúnyolódik rajta.
2013. február 10. 18:21
Rebekkaúj tag |
Idézet (hajnaladrienn4 @ 2013.02.08. 17:17)
Miaz hogy nem mondhatom rá??? Mivan ráköltelezel ,hogy szeressem,vagy mi a franc,izlések ,és pofonok. Nekem nem tetszik a zenéje. Hogyha ezzel megsértelek akkor nagyon sajnálom. 1:CSak értsd meg,hogy nem minden embernek ugyanolyan az izlése. 2: Nem tudom,hogy mi a f*szért vagy úgy felháborodva,egy rossz szót nem mondtam rád,te meg magadra veszed. Taylor zenéje szar szerintem.
Nem azt mondtam, hogy szeresd, hanem azt, hogy ne ítéld el/meg, mert nem az ő életét éled és nem ismered a problémáit! Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más az ízlése akár a zene, akár más dolgok terén. Én is tudok mondani olyan zenekarokat, zenészeket, énekeseket, akiknek ha meghallom a zenéjét, sikítva rohanok ki a szobából és olyanokat is, akiknek a viselkedése nem felel meg az erkölcsi értékrendemnek, de én mégsem bántom őket (vagy legalább is kulturáltan mondom el a véleményemet), mert tudom, hogy ez milyen rosszul eshet annak a személynek vagy a rajongóinak. A hírességek is ugyanolyan emberek, mint mi, ugyanolyan érzésekkel és problémákkal. Annyi a különbség, hogy ha mi csinálunk valamit, azon nem csámcsog a sajtó hónapokig.
Én tisztelem és elfogadom a zenei ízlésedet, ha te is az enyémet!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.