Hát ki tudja? Talán tényleg csak peches a szerelemeben? Egyedül az ellenszenves benne, hogy kötelességének érzi, hogy minden egyes szakítását dalba öntse, ami nem lenne nagy baj, ha képes lenne más stílusú dalokkal is előállni.
Amúgy nincs vele bajom, kedves lánynak tűnik. Lehet, hogy túl magasak az elvárásai, vagy a munkái miatt nem tud a magánéletére elég figyelmet fordítani. Ki tudja? Attól még mert nem szerencsés a szerelemben, még nem kell utcalánynak titulálni, szimplán csak valamiért sose jön össze neki. Ettől függetlenül ő gondolhatja komolyan a kapcsolatait, akár már az elején is.
Taylor Swift az összeomlás szélén áll
2013. január 26. 20:13
Sarah99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 178807 offline |
Csak azt nem értem, hogy a többi kapcsolatán miért nem borult ki ennyire... Egyébként tudomásom szerint most Ed Sheeran-re hajt, úgyhogy... Oké, nekem ez már magas :/
2013. január 26. 20:14
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
annyira hihetetlenül unszimpatikus nekem ez a nő xd szeretem a számait, de annyira utálom magát a csajt...
2013. január 26. 20:18
Na végre!Kellet neki kidobnia Harryt?Nem akkor meg mit siránkozik másoknak sokkal ngyok gondjai is vannak!
2013. január 26. 20:19
OneDHarry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174341 offline |
Nah kedves Taylor. Én szeretem a hangodat,meg az tagadhatatlan,hogy szép vagy. Viszont azért ez már sok.... 5 dal Harry-ről. Az azért szép....
Ha bele gondolunk,hogy hány barátod volt, sztem már megszokhattad volna szakítást.
Ha bele gondolunk,hogy hány barátod volt, sztem már megszokhattad volna szakítást.
2013. január 26. 20:21
Miért olyan nagy baj, hogy meg szeretné találni a szerelmet végre??? Mintha ez nem lenne magában is nehéz neki, még az újságok össze-vissza írnak minden hülyeséget, és mindenki beleköt. A legrosszabb az egészben, hogy olyanok ítélik el akik még soha nem hallottak róla az életben semmit, és az alapján döntenek, hogy mit mond a sok rosszindulatú ember.
Az, hogy ennyire sikeres és sok rajongója van, nem a véletlen műve. Ugyanis erről látszik, hogy nem egy tehetségtelen ribanc. Igenis sok mindent le tett az asztalra, szóval jó lenne ha végre le szállna róla a média. -.-
Az, hogy ennyire sikeres és sok rajongója van, nem a véletlen műve. Ugyanis erről látszik, hogy nem egy tehetségtelen ribanc. Igenis sok mindent le tett az asztalra, szóval jó lenne ha végre le szállna róla a média. -.-
2013. január 26. 20:24
LillyDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189882 offline |
Mindegyik asit aki vele volt kihasználta , és itt sajnáltatja magát . Szánalmas
2013. január 26. 20:27
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Az, hogy a kapcsolatai nem jönnek össze csak az ő hibája. Hiszen nem olyan csúnya lány, jó, kicsit hosszúkás feje van, meg se melle, se segge, de ezeken még lehet segíteni.
Az, hogy egy pasit sem tud megtartani, valószínűleg a személyisége hibája. Talán azokon a dolgain kéne változtatni, amiket úgy látszik senki sem tud elviselni, nem pedig siránkozni a "szar" élete miatt, amiért valószínűleg sokan cserélnének.
De én azt is megmondtam már, hogy talán könnyebben találná meg a nagy Ő-t, ha nem a pasik népszerűségi szintje és a pénztárcájuk vastagsága alapján keresgélne köztük...
Az, hogy egy pasit sem tud megtartani, valószínűleg a személyisége hibája. Talán azokon a dolgain kéne változtatni, amiket úgy látszik senki sem tud elviselni, nem pedig siránkozni a "szar" élete miatt, amiért valószínűleg sokan cserélnének.
De én azt is megmondtam már, hogy talán könnyebben találná meg a nagy Ő-t, ha nem a pasik népszerűségi szintje és a pénztárcájuk vastagsága alapján keresgélne köztük...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 26. 20:31
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline |
most sajnálnom kénne?Am az igaz h sokkan támadják!!!
2013. január 26. 20:35
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nem hinném, hogy az összeomlás szélén állna. Oké, valóban sokan támadják, de ezeket figyelmen kívül kell hagyni. Amúgy nincs semmi bajom Taylorral, de abba nem gondolt bele, hogy nem csak a pasijai a hibásak a tönkrement kapcsolatai miatt? Magába is keresse a hibát, mert mindig kettőn áll a dolog.
2013. január 26. 20:35
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Saját magán kéne változtatnia, azokon a tulajdonságain, amiket senki sem szeret benne. Ja és nem a hírnév, és a pénz miatt jöjjön össze valakivel.
2013. január 26. 20:38
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline |
Nem hiszem,hogy az összeomlás szélén állna...
2013. január 26. 20:39
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
én sajnálom a csajt mert állandóan csak bántják
az meg h dalt ír a szakításairól nem olyan rossz dolog biztos így tudja túltenni magát rajta
én nem követem nyomon a híreket vele nem vagyok rajongója de ez már nekem is feltűnt hogy csórit csak támadják akármit csináljon
az meg h dalt ír a szakításairól nem olyan rossz dolog biztos így tudja túltenni magát rajta
én nem követem nyomon a híreket vele nem vagyok rajongója de ez már nekem is feltűnt hogy csórit csak támadják akármit csináljon
2013. január 26. 20:40
CrazyBoy2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 192374 offline |
Azért én sajnálom őt!
2013. január 26. 20:43
És már nem azért,de eddig egy szakításánál sem borult ki... Szóval most lehetőleg ne jöjjenek kritizáló levelek,de nem lehet,h Harry zsarolta vagy valamit csinált vele?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.