Zayn Malik megcsalta barátnőjét?
2013. január 28. 21:45
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Lehetséges, hogy nem ő van a képen, mert eléggé furán néz ki rajta. A haja, szemöldöke meg az orra is. A tetoválások alapján meg képtelenség beazonosítani, hiszen biztos vannak olyan tetkói, amit mi még nem is láttunk. Viszont, attól hogy ő Zayn Malik a One Direction-ből (és ezt nem bántásnak írtam), ő attól még férfiból van. És ennél nagyobb dolog nekem nem kell ahhoz, hogy 50%-ban elhigyjem, hogy ő az. Hiába aranyos és tökéletes Zayn, a baj az, hogy ő is mint a többi pasi, megcsalhatja a barátnőjét. És ez hűtlenség benne is meg lehet, hiszen ő is csak ember annak ellenére, hogy valakik úgy néznek rájuk, mintha Istenek lennének hibák nélkül. Pedig ők is ugyanolyan emberek mint mi. Csak több tehetséggel és szerencsével. De persze azért remélem, hogy nem igaz, mert így könnyen szétmehetnek Perrie-vel, aminek tudom sok rajongó örülne, de például én nem igazán. Szerintem aranyosak együtt és én bírom Perrie-t is.
2013. január 29. 09:52
zizuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.18. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 186204 offline |
Van egy későbbi kép egy másik újságból...És abba van összehasonlítás a két tetkó között...Sőt!!!Még arról a srácról is volt kép akit az az ausztrál p***a lefényképezett.Tényleg hasonlít rá a srác,de az nem Zayn.Meg a csaj is szerintem csak egy pár napos hírnévre vágyott, nem gondolva arra, hogy ezzel a kis hülyeségével egy kapcsolatot tehet tönkre.Nekem ez a véleményem.Én például imádom Perriet és a Little Mix az egyik kedvenc bandám.Szóval még egyszer: szerintem ez nem igaz, és ez a kép nem Zaynről készült...ENNYI!
2013. január 29. 11:48
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
lehet valahonnan össze szedte ezeket a képeket a csaj és most úgy állitja be,mintha Zaynnel együtt lettek volna
2013. január 29. 14:55
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline |
Nem tudom, kinek mi a véleménye, de ez a kép hamis. Az egész cikk egy kitaláció! A képen nem Zayn van. Én imádom őt és tudom hogy nem tenne ilyet, akár milyen híres is. Legyen boldog ez a libácska hogy ilyet terjeszt de NEM IGAZ!
A képen meg teljesen más valaki van.
A képen meg teljesen más valaki van.
2013. január 29. 15:30
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline |
Hahaha ekkora hülyeséget kitalálni jézusom nemhogy igaz hírekról csinálnának hireket amik IGAZAK akik levannak maradva kiderült hogy NEM Zayn van a képen , ami nem nagy meglepetéss gondolom én! <3 <3
Nem tennének ilyet és a képen nem Zayn van <3 <3
Nem tennének ilyet és a képen nem Zayn van <3 <3
2013. január 29. 15:36
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Tuti, hogy nem igaz. A képen nem is Zayn van, ezt első pillantásra meg lehet állapítani. Buta, aki elhiszi az ilyen béna pletykákat. Egyébként Zayn szereti Perrie-t és az a csaj aki a képen van nem egy nagy gyönyörűség...
2013. január 29. 16:41
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline |
Ez nem Zayn!! Bármikor felismerném, meg a tetkói sem ugyan azok, meg ehhez túlságosan is szereti Perrie-t és nem tenne ilyet...... De azért remélem Perrie nem nézi férre........
2013. január 29. 16:59
Ezek a Directionerek aztán nem semmik, wáó Ti még a döglött lóról is megmagyarázzátok, hogy alszik. Tudjátok, a kedvenceitek NEM tökéletesek! Emberek, követnek el hibákat! Hihetetlen, amit műveltek, és az, mennyire elvakultak vagytok
2013. január 29. 17:05
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Zayn! Ez Zayn??!! Hát ez biztos hogy nem ő!! Ez a nő biztos valami szélhámos!! Lehet, nem is ismeri Zaynt csak behazudta az egészet!
2013. január 29. 17:08
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ez nem zayn, és a tetkói sem ilyenek, max egy hatalmas másolója akinek még KICSIT hasonlít az arca is. de szerintem az is nagyon felismerhető hogy nem Zayn:D ennyit a hülye pletykákról sálálááá...
2013. január 29. 17:40
niky cicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 192776 offline |
mi?
Zayn meg egy pincérnő na it áljunk meg !!!! Edig türtem hogy perrivel van de most már ezt nem egy koszos cseléd lánnyal!!!!!!!! te kis ribanc készülj fel hogy nem lesz nyugtod!!!!!!!!!!
Zayn meg egy pincérnő na it áljunk meg !!!! Edig türtem hogy perrivel van de most már ezt nem egy koszos cseléd lánnyal!!!!!!!! te kis ribanc készülj fel hogy nem lesz nyugtod!!!!!!!!!!
2013. január 29. 18:59
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline |
A genyó mindenét!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.