Zayn Malik megcsalta barátnőjét?
2013. január 27. 13:48
zsemberi dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 187396 offline |
Nem hiszem, hogy Zayn megcsalta Perrie-t.
Szerintem Zayn hűséges típus.
Szerintem Zayn hűséges típus.
2013. január 27. 13:48
Niki56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160824 offline |
xDDDDD Ez nem is Zayn -.-" Nincs ilyen tetkója a hátán és még csak az arca meg a haja sem ilyen xDDD Szánalom, hogy egyes emberek nem is ismerik őt de ilyeneket írogatnak.......
2013. január 27. 13:59
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
Ez tuti nem Zayn :/
2013. január 27. 13:59
Ly1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 185642 offline |
hát én a google képekbe találtam 1 tetkót egy háton de az egyáltalán nemígy nézettki meg nemis nézett ki Zaynnek.meg Zayn nem csalja meg Perrie-t az 100%.
meg sztem sincs Zaynnek a hátán tetkó
meg sztem sincs Zaynnek a hátán tetkó
2013. január 27. 14:00
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Az nem is Zayn XD
2013. január 27. 14:02
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
az nem ZAYN nincs ilyen tetkója sajnálom Stryti a Direcionereket ilyen könnyen nem lehet kiábrándítani
2013. január 27. 14:03
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Kíváncsiságból rázoomoltam a képekre, és megnéztem a tetkókat, mert itt annyira érveltek, hogy ennek a nyominak nem is ilyen tetkó van a hátán. Az általatok többször belinkelt képen a cikkben lévő alvó férfi egyed hátán lévő tetkó teteje! Ugyanaz a két tetoválás - aki nem hiszi, nagyítsa ki a képeket és rá fog jönni arra, hogy ez a srác Zayn Malik. A képeken 99%, hogy ő van, az meg már más tészta, hogy a sztori nem stimmel.
2013. január 27. 14:04
Hát többször is el kellett olvasnom, hogy felfogjam minek is/miért is írnak ilyenről, ha a szőke csinibaba meg Mr. Badboi között olyan nagy a szerelem. Személy szerint, mindkettejüket kedvelem külön-külön. Perrie-nek fantasztikus hangja van, ez tagadhatatlan, nagyon tehetséges. (Bár azt továbbra sem értem, miért kell egy házhoz elegendő vakolatot kennie magára?!) Zayn is jófej, neki is jó hangja van, egyre több szólót kap a dalokban, és szimpatikus. Nos a cikkhez ennyi véleményem lenne:
1) A képeken elég valószínű, hogy az nem Zayn. Bár a linkelt képen (http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2w17qHIHh1ru9upio1_500.jpg) kizárólag a tetoválás Felső része látszik. Tehát nem az egész, így aztán lehet, hogy valóban ilyen tetoválása van. De pontosan persze nem tudjuk.
2.) Tény, hogy nem rég arról cikkeztek, hogy mennyire odavannak egymásért, de nem ők mondták ki. Hanem Perrie barátnői beszéltek erről. Kérdezem én, ha ilyen drámai hatást akarnak, miért nem élő adásban vall szerelmet Zayn?
3.) A csaj nyilván felhajtást akar és hírnevet, de azért minden hazugságnak van határa. Miért vállalja, hogy rajongók milliói ugorjanak a nyakának, hogy megvédjék szeretett párosukat? Mert ha hírnevet akar más út is van rá...
4.) Csak egy kérdés - az Eleanor-Louis és Danielle-Liam párosokról hogy hogy soha nem jöttek fel olyan pletykák, hogy Louis/Liam megcsalta a barátnőjét?
5.) Nem is ez volt az első eset, hogy Zayn ilyennel vádolják. Abba nem gondolunk bele, hogy esetleg ennek van valami alapja? Nem mintha bármit tudnánk az életéről, de már olyanról is cikkeztek, hogy "beindul a jó csajokra". Nos szerintem tanulnia kéne egyet s mást a párkapcsolatokról a haverjaitól.
1) A képeken elég valószínű, hogy az nem Zayn. Bár a linkelt képen (http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2w17qHIHh1ru9upio1_500.jpg) kizárólag a tetoválás Felső része látszik. Tehát nem az egész, így aztán lehet, hogy valóban ilyen tetoválása van. De pontosan persze nem tudjuk.
2.) Tény, hogy nem rég arról cikkeztek, hogy mennyire odavannak egymásért, de nem ők mondták ki. Hanem Perrie barátnői beszéltek erről. Kérdezem én, ha ilyen drámai hatást akarnak, miért nem élő adásban vall szerelmet Zayn?
3.) A csaj nyilván felhajtást akar és hírnevet, de azért minden hazugságnak van határa. Miért vállalja, hogy rajongók milliói ugorjanak a nyakának, hogy megvédjék szeretett párosukat? Mert ha hírnevet akar más út is van rá...
4.) Csak egy kérdés - az Eleanor-Louis és Danielle-Liam párosokról hogy hogy soha nem jöttek fel olyan pletykák, hogy Louis/Liam megcsalta a barátnőjét?
5.) Nem is ez volt az első eset, hogy Zayn ilyennel vádolják. Abba nem gondolunk bele, hogy esetleg ennek van valami alapja? Nem mintha bármit tudnánk az életéről, de már olyanról is cikkeztek, hogy "beindul a jó csajokra". Nos szerintem tanulnia kéne egyet s mást a párkapcsolatokról a haverjaitól.
2013. január 27. 14:10
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Már az elején bűzlett ez az egész, tisztán észrevehető, hogy a képen az ott nem Zayn. A nyakánál nincs ilyen tetkója.. ráadásul Zayn soha nem csalná meg Perrie-t... chh. ._.
2013. január 27. 14:11
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Őszintén, én örülök neki. Sose bírtam Perrie-t! :S
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.