Miley Cyrus szerint Liam a legdögösebb pasi
2013. január 27. 16:19
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
angie.16
van benne igazság.. Pl:. A disney féle műsorok 12 év felett már unalmasnak számítanak. De mégis. Hannah montanat nagyon sokan nézték, rekordot döntött a nézettsége. Annak a a"szent szűznek" köszönheti az egész karrierjét, ha az nincs akkor ő sehol nem lenne...ezekkel a kicsit sem szép szavakkal, nem egy rajongót bánthat meg. az elmúlt 2 évben hatalmasat változott. taszítónak találom a személyiségét. Már elnézést a rajongóktól. Káromkodik,hisztizik, komolyan ezzel akar ő mégnagyobb sikerre törni? Szánalmas..mielőtt bárki leszólna, én is sokáig oda voltam érte, ő volt a legnagyobb példakép számomra. Csak időközben rájöttem, hogy ez a csaj tömény szánalom.
Teljesen igazad van! Habár nem utálom Mileyt, de mostanában nagyon ellenszenves lett számomra! Oké, hogy ki akar törni a Hannah Mondtana világából, de szerintem az volt a legjobb korszaka, soha nem lesz már annyira híre mint akkor volt.
van benne igazság.. Pl:. A disney féle műsorok 12 év felett már unalmasnak számítanak. De mégis. Hannah montanat nagyon sokan nézték, rekordot döntött a nézettsége. Annak a a"szent szűznek" köszönheti az egész karrierjét, ha az nincs akkor ő sehol nem lenne...ezekkel a kicsit sem szép szavakkal, nem egy rajongót bánthat meg. az elmúlt 2 évben hatalmasat változott. taszítónak találom a személyiségét. Már elnézést a rajongóktól. Káromkodik,hisztizik, komolyan ezzel akar ő mégnagyobb sikerre törni? Szánalmas..mielőtt bárki leszólna, én is sokáig oda voltam érte, ő volt a legnagyobb példakép számomra. Csak időközben rájöttem, hogy ez a csaj tömény szánalom.
Teljesen igazad van! Habár nem utálom Mileyt, de mostanában nagyon ellenszenves lett számomra! Oké, hogy ki akar törni a Hannah Mondtana világából, de szerintem az volt a legjobb korszaka, soha nem lesz már annyira híre mint akkor volt.
2013. január 27. 16:20
az sokkal inkább lenne meglepő ha nem Liam-et találná a legdögösebbnek.
2013. január 27. 16:22
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Olyan filmekkel, mint a LOL, vagy ez a mostani, én is elsüllyednék legszívesebben. Érdemes megnézni, hogy milyen értékeket kapnak az IMDb-n. Nem csoda, hogy nem lelkesedik már a színészet iránt, épeszű ember nem választaná be őt semmilyen filmszerepre sem. Zenei karrierje sincs igazán, szerintem kizárólag a botrányokkal tartja magát a köztudatban, nem tudom mire számít most.
Az interjú alapján nem túl szimpatikus a csaj, az pedig, hogy művésznek titulálja magát, nálam is kiverte kissé a biztosítékot.
Az interjú alapján nem túl szimpatikus a csaj, az pedig, hogy művésznek titulálja magát, nálam is kiverte kissé a biztosítékot.
2013. január 27. 16:26
Végre új lemez, és még új film is. *-*
egyre jobbak:D hát én ezért szeretem:DD
egyre jobbak:D hát én ezért szeretem:DD
2013. január 27. 16:33
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline |
Jaj,De IMÁDOM,Mileyt!!!!!!!!!!♥♫
2013. január 27. 16:38
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát szerintem elég szar pasi,már ő tudja az a lényeg hogy neki teccen Miley
2013. január 27. 16:44
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Megváltozott, nem lehet tagadni. Mostanában nem lehetett hallani róla egy kis botrány nélkül. Habár az interjúból nézve azért még vissza fogja magát.
2013. január 27. 16:51
Csucsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 185134 offline |
Szókimondó csajszi Bírom Miley-t, nincs vele semmi problémám, imádtam a Hannah Montanában, de az évek alatt rengeteget változott...de nem baj, hogy ilyen, az én stílusom is efajta
2013. január 27. 16:59
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Nagyon megváltozott, ez nem az a Miley akit megszerettünk. Nem szép dolog tőle, hogy ennyire szidja a Disney-t, ha nem lenne még mindig a Tenessee-i farmon élne és senki nem ismerné. Selena és Demi is otthagyta a Disney-t, de ők nem szidják. Selena még visza is ment egy évvel a WOWP vége után filmet forgatni, Miley pedif annak idején amikor 2010 nyarán még javában ment a Hannah Montana, de a forgatások már befejeződtek májusban, Miley egy Hannah Montana klipet nem forgatott le (Ordinary Girl) ezért má lett benne Hananh, ezért nem látszik a klipben a feje. Ez is nagy szemétségvolt tőle. Meg amikor elégette a Hannah parókát... Ez nem az a Miley Cyrus, aki volt.
A most olvasottak szerint az a Miley Cyrus nem is létezik akit sokan szeretünk és nem is létezett soha, már 14 évesen is csak megjátszotta magáta hírnévért...
Szép volt Miley, nem hiába vagy színésznő. Az életed is egy nagy színészet volt. Ez ám az álszenteskedés, és még mő mondja magát vallásosnak.
Szerintem velem együtt most pár rajongóját elveszítette a kétszínűsége miatt...
A most olvasottak szerint az a Miley Cyrus nem is létezik akit sokan szeretünk és nem is létezett soha, már 14 évesen is csak megjátszotta magáta hírnévért...
Szép volt Miley, nem hiába vagy színésznő. Az életed is egy nagy színészet volt. Ez ám az álszenteskedés, és még mő mondja magát vallásosnak.
Szerintem velem együtt most pár rajongóját elveszítette a kétszínűsége miatt...
2013. január 27. 17:33
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline |
hát már nem azért...de ezt minek megosztani mindenkivel? oké,hogy szereti,tényleg jól néz ki,de áradozzon a barátainak vagy nem tudom
2013. január 27. 18:35
Nem értem. Mindenhol azt hangoztatja, milyen érett, pedig még kifejezni se tudja magát normálisan. Úgy gondolom, hogy aki érett, azt nem káromkodások közepette, ilyen flegma és elnéző stílusban ad interjút egy magazinnak. Ezzel csak azt bizonyította, mennyire gyerekes és magát minősíti az ilyen szöveggel.
2013. január 27. 18:55
kíváncsi leszek az új albumára de, hogy Miley már soha többet ebben az életében nem lesz olyan mint volt az nekem nagyon rossz, én imádtam Hannah-nak, egyszer utálom egyszer nem Miley-ként nem, nem áll neki jól az a szerep amit a való életében játszik, hiába lehet érett a gondolkodása , de szerintem gyerekesen viselkedik még most is
2013. január 27. 19:26
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Kimoshatná a száját egy interjú előtt... Még akkor is, ha egy olyan magazinnal csinálja, ami maga is lecsúszott, és az ilyen tartalmakra kíváncsi..
Végül is, nagy részben igaza van. Ne értse félre senki, nem nagyon bírom Miley-t.
Végül is, nagy részben igaza van. Ne értse félre senki, nem nagyon bírom Miley-t.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.