Műsor vezető: Louise Roe
Kiadók:
The CW (2010)
MTV International (2011-napjainkig)
Történet:
A Plain Jane – Miből lesz a cserebogár? az előtte-utána típusú reality show-k legújabb és legizgalmasabb példája, melyben a brit divatszakértő, Louise Roe segítségével stílus-reformmal és önbizalom-erősítő gyakorlatokkal egy teljesen átlagos lányt külsőleg és belsőleg is átformálnak. A műsor különlegessége azonban, hogy nem hagyja magára főszereplőjét: nyomon követjük, ahogy a megújult "Jane" felfedi érzelmeit titkos imádottja előtt. Valóra vált álmok, hihetetlen fordulatok a második évadban is!
Plain Jane / Plain Jane - Miből lesz a cserebogár? (2010 - )
2013. január 27. 15:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (Évike12 @ 2013.01.27. 13:34)
Köszi,h megnyitottad a témát,eddig még nem láttam sehol sem ehhez kapcsolódó topicot
Én körülbelül egy éve fedeztem fel magamnak a műsort,és ez idő alatt mondhatni "rajongója" lettem.Az eddigi összes részt láttam,szerintem jó reality show.
Louise számomra nagyon szimpatikus személyiség,szeretem a stílusát is.Én sokáig nem voltam kibékülve a 170 cm-es magasságommal,de az ő öltözködéséből sikerült elcsípnem pár nekem is hasznos trükköt,miközben néztem a műsort.
Lényeg a lényeg,szerintem a show alapötlete nagyon jó,engem legalábbis jó érzéssel tölt el egy-egy lány átalakulását végigkövetni.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2013. január 27. 16:22
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet (An_d_a @ 2013.01.27. 15:48)
Idézet (Évike12 @ 2013.01.27. 13:34)
Köszi,h megnyitottad a témát,eddig még nem láttam sehol sem ehhez kapcsolódó topicot
Én körülbelül egy éve fedeztem fel magamnak a műsort,és ez idő alatt mondhatni "rajongója" lettem.Az eddigi összes részt láttam,szerintem jó reality show.
Louise számomra nagyon szimpatikus személyiség,szeretem a stílusát is.Én sokáig nem voltam kibékülve a 170 cm-es magasságommal,de az ő öltözködéséből sikerült elcsípnem pár nekem is hasznos trükköt,miközben néztem a műsort.
Lényeg a lényeg,szerintem a show alapötlete nagyon jó,engem legalábbis jó érzéssel tölt el egy-egy lány átalakulását végigkövetni.
Én is bírom ezt a sorozatot, most is azt nézem
Szerintem örülj neki hogy olyan magas vagy, abból több mindent kitudsz hozni, mint ha csak 160 vagy annál kisebb lennél..
Adrianna
2013. január 27. 20:56
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Ó ezt én is szeretem, szerintem is jó látni ahogy átalakulnak és nekem is nagyon szimpatikus Louise. Valami elképesztő stílusa és egyénisége van a csajnak. Összesen hány évad van amúgy? Ha jól emlékszem 2, legalábbis én ennyiről tudok meg ennyit láttam. Remélem nem hagytam ki egy részt sem.
2013. január 28. 05:36
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet (Adrianna @ 2013.01.27. 20:56)
Ó ezt én is szeretem, szerintem is jó látni ahogy átalakulnak és nekem is nagyon szimpatikus Louise. Valami elképesztő stílusa és egyénisége van a csajnak. Összesen hány évad van amúgy? Ha jól emlékszem 2, legalábbis én ennyiről tudok meg ennyit láttam. Remélem nem hagytam ki egy részt sem.
Igen jól tudtad, eddig csak 2 évad van. De mivel nem fejezik be a sorozatot ezért ebben az évben jön az új évad
Adrianna
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.