Starity

Plain Jane / Plain Jane - Miből lesz a cserebogár? (2010 - )

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 27. 13:34 #1
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Műsor vezető: Louise Roe
Kiadók:
The CW (2010)
MTV International (2011-napjainkig)
Történet:
A Plain Jane – Miből lesz a cserebogár? az előtte-utána típusú reality show-k legújabb és legizgalmasabb példája, melyben a brit divatszakértő, Louise Roe segítségével stílus-reformmal és önbizalom-erősítő gyakorlatokkal egy teljesen átlagos lányt külsőleg és belsőleg is átformálnak. A műsor különlegessége azonban, hogy nem hagyja magára főszereplőjét: nyomon követjük, ahogy a megújult "Jane" felfedi érzelmeit titkos imádottja előtt. Valóra vált álmok, hihetetlen fordulatok a második évadban is!
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Adrianna
2013. január 27. 15:48 #2
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Évike12 @ 2013.01.27. 13:34)

Köszi,h megnyitottad a témát,eddig még nem láttam sehol sem ehhez kapcsolódó topicot smileeee.gif meghajolo.gif
Én körülbelül egy éve fedeztem fel magamnak a műsort,és ez idő alatt mondhatni "rajongója" lettem.Az eddigi összes részt láttam,szerintem jó reality show.
Louise számomra nagyon szimpatikus személyiség,szeretem a stílusát is.Én sokáig nem voltam kibékülve a 170 cm-es magasságommal,de az ő öltözködéséből sikerült elcsípnem pár nekem is hasznos trükköt,miközben néztem a műsort.
Lényeg a lényeg,szerintem a show alapötlete nagyon jó,engem legalábbis jó érzéssel tölt el egy-egy lány átalakulását végigkövetni.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. január 27. 16:22 #3
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Idézet (An_d_a @ 2013.01.27. 15:48)
Idézet (Évike12 @ 2013.01.27. 13:34)

Köszi,h megnyitottad a témát,eddig még nem láttam sehol sem ehhez kapcsolódó topicot smileeee.gif meghajolo.gif
Én körülbelül egy éve fedeztem fel magamnak a műsort,és ez idő alatt mondhatni "rajongója" lettem.Az eddigi összes részt láttam,szerintem jó reality show.
Louise számomra nagyon szimpatikus személyiség,szeretem a stílusát is.Én sokáig nem voltam kibékülve a 170 cm-es magasságommal,de az ő öltözködéséből sikerült elcsípnem pár nekem is hasznos trükköt,miközben néztem a műsort.
Lényeg a lényeg,szerintem a show alapötlete nagyon jó,engem legalábbis jó érzéssel tölt el egy-egy lány átalakulását végigkövetni.

Én is bírom ezt a sorozatot, most is azt nézem biggrin.gif
Szerintem örülj neki hogy olyan magas vagy, abból több mindent kitudsz hozni, mint ha csak 160 vagy annál kisebb lennél.. wink.gif
2013. január 27. 20:56 #4
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Ó ezt én is szeretem, szerintem is jó látni ahogy átalakulnak és nekem is nagyon szimpatikus Louise. Valami elképesztő stílusa és egyénisége van a csajnak. Összesen hány évad van amúgy? Ha jól emlékszem 2, legalábbis én ennyiről tudok meg ennyit láttam. Remélem nem hagytam ki egy részt sem. biggrin.gif
2013. január 28. 05:36 #5
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Idézet (Adrianna @ 2013.01.27. 20:56)
Ó ezt én is szeretem, szerintem is jó látni ahogy átalakulnak és nekem is nagyon szimpatikus Louise. Valami elképesztő stílusa és egyénisége van a csajnak. Összesen hány évad van amúgy? Ha jól emlékszem 2, legalábbis én ennyiről tudok meg ennyit láttam. Remélem nem hagytam ki egy részt sem.  biggrin.gif

Igen jól tudtad, eddig csak 2 évad van. De mivel nem fejezik be a sorozatot ezért ebben az évben jön az új évad wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok