Ismét túl messzire mentek a Directionerek
2013. január 29. 23:47
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Na de várjatok..nem is igazán értem és nem is akarom, de mostmár késő. Tehát itt a pincércsaj, aki kavart 'Zéjnnel" és van bizonyítéka egy esetleges incidensről.
És őt szidják, amiért tönkremehet ennek a kettő tehetségnek az ígéretesen gyümölcsöző románca! Aha. Mert pont úgy néz ki ez a csaj, mint akivel kikezdene egy ilyen kis bájgúnár. Kb. az anyja lehetne.
Tehát jól értem?!
De mindegy, alapvetően, tanuljuk már meg, hogy az esetek 99%ban az ilyen szemtanúk állításai hamisak! Ők találják ki, hogy egy kis figyelmet szerezzenek maguknak! Meglepődnének az emberek, milyen elszántak egyesek a "siker" pontosabban az 5 perces hírnév elérése érdekében.
Az a kép pedig... akár lehet photoshop is. De egyébként az előző cikkben található képen úgy néz ki, mint Enrique Iglesias! xD
Róla már inkább kinézném.
Ja, és a rajongók meg mit törődnek ezzel? Arra számítottak, hogy ők lesznek a koszorúslányok a Zayn Perrie esküvőn?! Ugyan már..istenem! Annyira jót röhögtem ezen gyerekek, baromi jó kedvem lett!
És őt szidják, amiért tönkremehet ennek a kettő tehetségnek az ígéretesen gyümölcsöző románca! Aha. Mert pont úgy néz ki ez a csaj, mint akivel kikezdene egy ilyen kis bájgúnár. Kb. az anyja lehetne.
Tehát jól értem?!
De mindegy, alapvetően, tanuljuk már meg, hogy az esetek 99%ban az ilyen szemtanúk állításai hamisak! Ők találják ki, hogy egy kis figyelmet szerezzenek maguknak! Meglepődnének az emberek, milyen elszántak egyesek a "siker" pontosabban az 5 perces hírnév elérése érdekében.
Az a kép pedig... akár lehet photoshop is. De egyébként az előző cikkben található képen úgy néz ki, mint Enrique Iglesias! xD
Róla már inkább kinézném.
Ja, és a rajongók meg mit törődnek ezzel? Arra számítottak, hogy ők lesznek a koszorúslányok a Zayn Perrie esküvőn?! Ugyan már..istenem! Annyira jót röhögtem ezen gyerekek, baromi jó kedvem lett!
2013. január 29. 23:58
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (etisz @ 2013.01.29. 23:52)
A képen lévő lány Perrie, vegyétek már észre. Ez egyáltalán nem az a pincérnő, akivel állítólag megcsalták.
Igen, az a csaj valóban Perrie, ezt mindenki tudja, mert nem is erről a képről van szó. De olvass vissza még egy pár cikknyit, ha ennyire érdekel ez a téma mert én aztán nem vagyok szakértő és nem is tervezem beleásni magamat a "munkásságukba"!
2013. január 30. 00:05
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
No igen. Vannak azok a Directionerek akik ilyeneket tesznek, és vannak az olyan Directionerek, mint például Én.
Tegyük fel, hogy Zayn megcsalta Perriet, de ezt nem jelentették be, hanem csak úgy - mint ezt - hallották. Nos, akik Directionernek mondják magukat, azonnal mennek "cselekedni" az internetre, és ilyeneket írogatnak. Azok, mint például Én, és az értelmesebb fajta Rajongók, nem hisszük el - sőt, szerintem addig senki -, hogy vége van a kapcsolatnak míg egyikük sem jelenti be. Ha ez megtörtént, akkor igaz ha nem akkor nem.
Mondjuk, már akkor sem értettem, hogy mire ez a nagy felhajtás, holott nem is igaz.
Ezzel senki nem szerettem volna megbántani, viszont Én így látom a helyzetet. Addig meg, mindenki nyugodjon le - bár eddig sem kellett volna "idegeskedni" -, és várja a fejleményeket - már aki elhiszi ezt a megcsalósdit!
Tegyük fel, hogy Zayn megcsalta Perriet, de ezt nem jelentették be, hanem csak úgy - mint ezt - hallották. Nos, akik Directionernek mondják magukat, azonnal mennek "cselekedni" az internetre, és ilyeneket írogatnak. Azok, mint például Én, és az értelmesebb fajta Rajongók, nem hisszük el - sőt, szerintem addig senki -, hogy vége van a kapcsolatnak míg egyikük sem jelenti be. Ha ez megtörtént, akkor igaz ha nem akkor nem.
Mondjuk, már akkor sem értettem, hogy mire ez a nagy felhajtás, holott nem is igaz.
Ezzel senki nem szerettem volna megbántani, viszont Én így látom a helyzetet. Addig meg, mindenki nyugodjon le - bár eddig sem kellett volna "idegeskedni" -, és várja a fejleményeket - már aki elhiszi ezt a megcsalósdit!
2013. január 30. 05:42
Ennyi retardált embert. Én is Directioner vagyok már több mint egy éve, de ilyen szintre én soha nem jutottam el, és nem is fogok. Gondolom ez a csajszi kitalálta ezt az egész pletykát, egyesek meg még el is hiszik. Hogy lehet egy ember halálát kívánni? Mégis milyenek az ilyen emberek? Undorítóak. Ez az egész pedig csak is és kizárólag Zayn-re és Perrie-re tartozik!
2013. január 30. 07:02
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
nem értem mitől olyan nagy szám a van dájreksön.a 90es évek tele volt hasonló vagy jobb boybandekkel. h lehet ezekért megőrülni, nekem felfoghatatlan.
2013. január 30. 07:14
viviosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 159350 offline |
-.- nem minden directioner ilyen de mért csak a one direction rajongóiról írnak? persze mikor Taylor Swift rajongói rákot kivántak nekünk /directionereknek/ azt persze nem írták meg
2013. január 30. 07:30
Ezek hülyéééééééék:DDDDDDDDDD olyan viccesek,ezen már csak nevetek:DDDDDDDDDD
2013. január 30. 07:32
Patricia1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 189259 offline |
Hogy utálom ezeket a barmokat.Meg a kis imádóikat akik ilyenekkel (tisztelet a kivételnek)fárasztották Taylort is.Csak ,mert annak az emberkének van egy másik csaja azért már mindjárt meg kel ölni?
2013. január 30. 08:40
Elárulnám minden hülyének, hogy mi, Directionerek nem vagyunk őrültek ! Lefognak nyugodni, csak meg kell várni mit fog ezután tenni Zarie és kész.
2013. január 30. 08:44
Én meg mindig azt mondom, hogy kettőn áll a vásár. Gondolom, a srácot sem kellett megerőszakolni... de csak gondolom.
Az összes ilyet elküldeném pszichiátriára, mert ez az imádat már beteges. A magánügye, nagyfiú már, meg tudja oldani egyedül. Ha nem, akkor az meg az ő baja. Nem tudom, hogy a rajongók miért érzik magukat felhatalmazva arra, hogy beleszólhatnak a kedvencük életébe.
Az összes ilyet elküldeném pszichiátriára, mert ez az imádat már beteges. A magánügye, nagyfiú már, meg tudja oldani egyedül. Ha nem, akkor az meg az ő baja. Nem tudom, hogy a rajongók miért érzik magukat felhatalmazva arra, hogy beleszólhatnak a kedvencük életébe.
2013. január 30. 09:21
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Én is directioner vagyok. Olyan rossz, hogy sokszor már az fordul meg a fejemben, hogy letagadom a közösséget, amelyhez tartozom... így vagyok a Directionerekkel, amikor ilyeneket művelnek, és az osztályomat is ebbe a kategóriába sorolnám. Szóval: Directioner vagyok, de normális!!!
2013. január 30. 10:22
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
ők miért nem intézhetik el normálisan???attól hogy sztárok már nem is lehet magánéletük???-.-"" pffffffff.hülye média -.-
2013. január 30. 11:01
dettibettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 175180 offline |
de szemetek az emberek...miért kell megoldania más problémái a világnak...lehet szeretni őket dee a magánügyeibe nem kellene beleszólnia senkinek...se a világnak se a rajongóknak sem a világnak...-.-" -.-" -.-"
2013. január 30. 11:10
Senki semúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 191629 offline |
Valaki biztos nem azért sztár, mert szeretik a magánéletüket.. A rajongók törődjének azzal, amit megszerették bennük! Ez esetben a hangjukkal, arrierjükkel..
Ott volt például Kristen és Robert kapcsolata... Kristen karrierje teljesen tönkrement utána, holott őt a filmbeli alakításáért szerette meg az a sok ember!
Hihetetlen, hogy a média hogy tönkre tudja tenni az emberek életét...
Ott volt például Kristen és Robert kapcsolata... Kristen karrierje teljesen tönkrement utána, holott őt a filmbeli alakításáért szerette meg az a sok ember!
Hihetetlen, hogy a média hogy tönkre tudja tenni az emberek életét...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.