Ismét túl messzire mentek a Directionerek
2013. január 30. 11:52
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline |
Ez azért már több a soknál!!Szerintem nem kéne a rajongók-nak így belemenni Perrie és Zayn dolgába!!!:/Hogy lehetnek az emberek manapság ilyen szívtelenek!!!:///
2013. január 30. 12:07
Igen így van ez nem a rajongok dolga hanem zayné és perrié igen directioner vagyok de nem elvetemült nem kéne beleavatkozi
2013. január 30. 13:06
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Zaynocskának kellett volna jobban vigyázni:)
2013. január 30. 13:06
Ezeket a rajongókat utálom! Akik belepofáznak Zayn és Perrie magánéletébe, és ők akarják 'megoldani' a dolgot...
Különben meg megint úgy beszélnek erről az esetről, mintha az összes Directioner írta volna ezt ki.
Különben meg megint úgy beszélnek erről az esetről, mintha az összes Directioner írta volna ezt ki.
2013. január 30. 13:10
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Először is, én nem vagyok nagy Zayn fan, de megnéztem a képet, ahol összehasonlítják a srác és Zayn tetkóját és simán látni, hogy nem egyeznek. Aztán, nem értem miért ilyen gyerekesek a 1D fanok (oké, talán azért mert gyerekek ), tisztelet a kivételnek. Szerintem ehhez amúgy semmi köze egyik rajongónak sem, ez csakis Zayn és Perrie ügye... esetleg még azé a pincérnőé. Ezt fel kéne fogniuk. Nem lesz attól jobb, ha gyűlölködnek.
2013. január 30. 13:11
Úristen! Ez azért elég durva, szegény lány mennyire félhet most! :S
2013. január 30. 13:56
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Senki sem @ 2013.01.30. 11:10)
Valaki biztos nem azért sztár, mert szeretik a magánéletüket.. A rajongók törődjének azzal, amit megszerették bennük! Ez esetben a hangjukkal, arrierjükkel..
Ott volt például Kristen és Robert kapcsolata... Kristen karrierje teljesen tönkrement utána, holott őt a filmbeli alakításáért szerette meg az a sok ember!
Hihetetlen, hogy a média hogy tönkre tudja tenni az emberek életét...
Ott volt például Kristen és Robert kapcsolata... Kristen karrierje teljesen tönkrement utána, holott őt a filmbeli alakításáért szerette meg az a sok ember!
Hihetetlen, hogy a média hogy tönkre tudja tenni az emberek életét...
Kristen karrierje tönkrement? Nem esetleg azért, mert megcsalta a barátját egy nős férfival?
2013. január 30. 14:03
Directioner vagyok és már nagyon ismerem őket.˝Mi˝ vagyis hát én nem szoktam ezekbe beleavatkozni,de nagyon ismerem a többieket!!! Csak fenyegetik,de nem mernék ezt megcsinálni,igaz hogy vannak morbit ügyeink de ilyet soha nem csinálnánk!!!
2013. január 30. 14:18
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Idézet
és a rajongók is belátják, hogy ez kizárólag Zaynre és Perrie-re tartozik.
Akkor a médiára miért tartózik? Ha nem foglalkoztak volna ezzel az idióta pletykával,akkor a Directioner-ek,sem küldenének fenyegető üzeneteket a csajnak.
2013. január 30. 14:32
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
nem igaz mit kell ebből nagy ügyet csinálni Zayn nem Csalta meg Perriet én Directioner vgyok de ilyet
2013. január 30. 14:32
Akkor ezek szerint mindenki megbékélt Perrie-vel,csak én nem?Csak én gyűlölöm?Csak én örülnék annak,ha szakítanának?
Amúgy azért,hogy "megcsalta" Perrie-t csaj Zaynt tudom sajnálni...ezért nem kellene ezt a nőt bántani...utálom az olyan embereket,akik más fájdalmából szereznek "hírnevet".
Amúgy azért,hogy "megcsalta" Perrie-t csaj Zaynt tudom sajnálni...ezért nem kellene ezt a nőt bántani...utálom az olyan embereket,akik más fájdalmából szereznek "hírnevet".
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.