Ismét túl messzire mentek a Directionerek
2013. január 30. 15:39
Úristen -.- Amúgy is ha megcsalta az Zayn hibája hisz neki volt barátnője és nem tudom miért kell szegény nőt bántani Ő nem tehet róla hisz mint mondta fogalma sem volt arról h Zaynnek barátnője van, azt mondta neki h nincs.
2013. január 30. 15:45
mivel a képen nem Zayn van nem értem a fenyegetéseket .. egy igazi "directioner" aki mindent tud a fiúkról felismeri és tudja hogy az nem Zayn .. ezúttal tényleg nagyon messzire mentek ..
2013. január 30. 15:54
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Én utálom Perrit és ki nem álhattom!!
és kit érdekel az hogy Zayn Malik halálosan szerelmes Perribe????
jól van Directioner vagyok de csak azért írom mert utálom Perrit!!
és kit érdekel az hogy Zayn Malik halálosan szerelmes Perribe????
jól van Directioner vagyok de csak azért írom mert utálom Perrit!!
2013. január 30. 15:54
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Lehet egy előadót, bandát kedvelni, de könyörgöm... Ez mi? Ezeknek mi van az agyuk helyén, káposzta??
2013. január 30. 15:55
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
mekkora nyomorékok ezek.
ha ők megkaphatnák Zaynt, benne lennének? Hát persze... csak gondolják magukat a pincércsaj helyébe.. ő csak élt a lehetőséggel )
ha ők megkaphatnák Zaynt, benne lennének? Hát persze... csak gondolják magukat a pincércsaj helyébe.. ő csak élt a lehetőséggel )
2013. január 30. 15:59
Én is Directioner vagyok, és tény, hogy Courtney egy számító ribanc (a képeken nem Zayn van, csak a pénzre hajtott) de akkor sem írnék ilyet, és nem is írtam. Szerencsére magyaroktól nem láttam ilyet, és remélem nem is fogok. DE MI A HALÁLÉRT KELL ÁLTALÁNOSÍTANI? A legtöbb Directioner normális, csak van egypár őrült, akik miatt az összes Directionert egy őrült, megszállott fruskának nézik, pedig nem.
2013. január 30. 16:22
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Mondjuk Zayn is tehet arról, hogy lefeküdtek. Nem akarok senki ellen fordulni, de a kis etyepetyéhez ketten kellenek. De felőlem Courtney meg is b*szhatja magát
2013. január 30. 16:27
Idézet (RenaLily @ 2013.01.30. 15:59)
Én is Directioner vagyok, és tény, hogy Courtney egy számító r*banc (a képeken nem Zayn van, csak a pénzre hajtott) de akkor sem írnék ilyet, és nem is írtam. Szerencsére magyaroktól nem láttam ilyet, és remélem nem is fogok. DE MI A HALÁLÉRT KELL ÁLTALÁNOSÍTANI? A legtöbb Directioner normális, csak van egypár őrült, akik miatt az összes Directionert egy őrült, megszállott fruskának nézik, pedig nem.
Már azzal, hogy használtad ezt az obszcén, lealacsonyító szót, be is mutattad a "Directionerek" (remélem ez a rajongótábor) alapszintjét.
Javaslom, hogy értelmezd a szót, még mielőtt élsz vele.
2013. január 30. 16:45
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
De komolyan?! Nem a banda tehet róla,hogy ilyen helyesek és evvel elnyerik a hótt őrűlt lányok tetszését is...A média mindent felkap...Szerintem nem kéne ezeknek az állítólagos Directionereknek Perrie helyett is dühöngeni elég ha csak négyszemközt Ő tisztázza Zaynnel...de ha van egy kis esze nem hisz a pletykáknak mert jól ismeri Zaynt.....
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Nem tudom hogy miért ilyenek...
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Engem igazából annyira hidegen hagy, hogy az agy nélküliek mire verik magukat. A sok tizenéves azt hisze, mert tudja mi a fiúk neve, akkor mekkora rajongók, hát nem. Ezeknek csak a gép előtt nagy a szájúk, a valóságba kéne dumálniuk...
2013. január 30. 17:11
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
SENKI SEM ÁLLÍTHATJA BIZTOSRA, HOGY ZAYN VAN A KÉPEN, DE AZT SEM, HOGY NEM Ő.És már ne is haragudjatok, de nem is tartozik rátok.Ez az ő magánügyük...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.