Justin Bieber elszökne Las Vegasba Zayn Malikkal
2013. január 30. 20:28
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
hát én biztos nem Justin Bieberrel szöknék meg-.- még a múltkor nem az volt hogy meg akarta őket verni?
2013. január 30. 20:28
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
ZitaTwilight teljesen egyet értek! Sajnos tényleg így van... SAJNOS!
2013. január 30. 20:30
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Komolyan mondom ebből lehetne filmet csinálni. Zayn és Justin elhúznak,de Perrie utána megy, mert nem bírja elviselni szerelme hiányát. Igaz, Zayn nem csinált semmit, mivel minden pletyka alaptalan, de kedvese kételkedik benne, így úgy dönt haverjával elmegy egy hétvégére kikapcsolódni. De Perrie mégis utána utazik, kibékülnek és újra tök happy minden.
( Tudom hülyeség... )
Zayn ártatlan ez biztos. Én bízom benne, amíg ő be nem vallja esetleg az ellenkezőjét.
( Tudom hülyeség... )
Zayn ártatlan ez biztos. Én bízom benne, amíg ő be nem vallja esetleg az ellenkezőjét.
2013. január 30. 20:33
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Komolyan,ez a srác (Bíbör) átveszi az exbarátnője szokásait?Az éppen legtrendibbel (az ő esetében nem jár ) haverkodik...Szánalom.
2013. január 30. 20:34
én szeretm zayn-t de justin-t nem de meg is értem zaynt hogy elmegy a directionerek már tulzásba vitték ezt az egészet
2013. január 30. 20:34
Hát elég nagy hülyeség sztem , pont a legnagyobb bajban elszökni minden elől...az arra vallna , hogy beismeri amit tett , pedig nem is ő volt (szerintem),Véleményem szerint Zayn üljön csak a fenekén ott ahol van , és rendezze ezt az ügyet...
2013. január 30. 20:36
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Ajjaj, sejtettem, hogy Zayn bele fog keveredni valami csúnya dologba... egyébként kizártnak tartom, hogy lefeküdt volna azzal a pincérnővel. Szerintem ő nem olyan ember, aki megcsalná a barátnőjét. Inkább szakítana vele, minthogy megcsalja. De azért ez rendes Justintól.
Ja és még egy apróság: nem Zaynnal hanem Zaynnel.
Ja és még egy apróság: nem Zaynnal hanem Zaynnel.
2013. január 30. 20:47
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Minek Justin mikor ott a többi 1D tag? xd
2013. január 30. 20:48
ZAYN. NEM. CSALTA. MEG. PERRIE - T. MERT. A. KÉPEKEN. NEM. Ő. VAN. Remélem érthető voltam.
Amúgy meg ha Zayn is akar menjenek, áldásom rájuk, de ha Bieber miatt belekeveredik valamibe... akkor nem állok jót magamért. Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy őrült üzenetekkel bombáznám majd Justint, csak előre szólók, hogy nem
Amúgy meg ha Zayn is akar menjenek, áldásom rájuk, de ha Bieber miatt belekeveredik valamibe... akkor nem állok jót magamért. Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy őrült üzenetekkel bombáznám majd Justint, csak előre szólók, hogy nem
2013. január 30. 20:50
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Szerintem ez kedves Justintól! Jó ha van egy olyan barátod aki képes lenne kimenteni ha minden rosszra fordul! Teljesen mindegy az hogy hogyan találkoztak vagy hogy kik! Ez kedves gesztus és kész! Amúgy meg eléggé lerágott csont már ez! Tisztázódott hogy nem Zayn volt!
2013. január 30. 20:51
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Felőlem menjenek, nem tartom vissza őket
2013. január 30. 20:53
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Tökéletes! Vállalják fel igazi nemi vonzódásukat, maradjanak ott és alapítsanak egy saját "meleg tehetségtelen" bárt. Hajrá! És ha nem késő a maradék 4 gyökeret is vihetik, nekem ugyan nem hiányoznának.
2013. január 30. 20:57
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Ez kedves Justintól. Nem is tudtam, hogy jóban vannak. Engem nem zavar, hiszen az ő dolguk! Még mindig nem hiszem, hogy Zayn megcsalta Perrie-t és nem is fogom, ezért remélem tisztázzák egymás közt a dolgokat.
2013. január 30. 20:59
Azt hittem még fél hatkor, hogy megúszom a mai napot Bieber-cikk nélkül, de nem.
Én értem, hogy Justin nem szereti ezt a kis felhajtást, ami lassan életének szerves része, de nem gondolom, hogy megoldás az, ha eltünnek az emberek elöl.
Szerintem az egyirányú gyereknek most a térdelnie kellene a barátnője elött, ha azt szeretné, hogy visszafogadja, persze csak akkor, ha tényleg szereti.
Én értem, hogy Justin nem szereti ezt a kis felhajtást, ami lassan életének szerves része, de nem gondolom, hogy megoldás az, ha eltünnek az emberek elöl.
Szerintem az egyirányú gyereknek most a térdelnie kellene a barátnője elött, ha azt szeretné, hogy visszafogadja, persze csak akkor, ha tényleg szereti.
2013. január 30. 21:04
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Zayn nem olyan ember, aki megcsalná a barátnőjét... Mégis ha ilyenhez folyamodna, csak nem egy pincérnővel tenné, könyörgöm az egyik legnépszerűbb fiúbanda tagja.Látszik, hogy a képeken NEM ő van, szereti Perrie-t! Perrie pedig egy rendes lány, Zayn meg csaknem olyan ostoba, hogy eldobja őt egy éjszakáért.
A SOK UTÁLÓNAK PEDIG CSAK ANNYIT MEGEMLÍTENÉK, hogy Justin-nak is van/volt barátnője, Zayn-nek is van barátnője. Nevetséges, milyen féltékenyek vagytok...
A SOK UTÁLÓNAK PEDIG CSAK ANNYIT MEGEMLÍTENÉK, hogy Justin-nak is van/volt barátnője, Zayn-nek is van barátnője. Nevetséges, milyen féltékenyek vagytok...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.