Lady Gagától 156 milliós nézettséget vett el a Youtube
2013. február 01. 16:27
Michael Jackson is? hmm...ha Michael fénykorában is lett volna YT akkor biztosan Michael lenne a YT király is
2013. február 01. 16:28
Lady Gaga-n nem is csodálkozom.
Gyatra, mű zenét csinál, ezért nem is csoda, hogy ennyi nézőszámmal akarták feltornázni a videók nézettségét.
Gyatra, mű zenét csinál, ezért nem is csoda, hogy ennyi nézőszámmal akarták feltornázni a videók nézettségét.
2013. február 01. 16:57
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
1 milliárd feletti nézettségnél 156 millió nem nagy veszteség. =)
Stephie: "...gyatra, mű zenét csinál..."
Gratulálok, ülj le, egyes.
Stephie: "...gyatra, mű zenét csinál..."
2013. február 01. 17:43
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.01. 16:57)
Kérem szépen, ha már oltogatni akarsz, akkor keress valami helyzethez illő nem agyonhasznált szöveget
2013. február 01. 17:48
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Mindjárt megsajnálom.
2013. február 01. 18:42
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Stephie:
Nem oltogatlak, csak hülyeségeket beszélsz. Ha majd oltogatlak, azt észreveszed.
Nem oltogatlak, csak hülyeségeket beszélsz. Ha majd oltogatlak, azt észreveszed.
2013. február 01. 18:48
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.01. 18:42)
Stephie:
Nem hülyeség, csak a saját szemszögem
Neked is van, nekem is. És bármennyire nem tetszik a te szemszöged, nem hülyézem le.
2013. február 01. 18:56
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Nem gondoltam azért, hogy ilyen is van Mindenesetre a YT szerintem jól teszi ezt, hiszen így mit sem ér a "nézettség", hogy közben mégsem az, mert csalás az egész, legalábbis a nagy része
Ezt most elég furcsán sikerült megfogalmazni, na mindegy
Ezt most elég furcsán sikerült megfogalmazni, na mindegy
2013. február 01. 18:59
Candy_attackMonster |
Stephie:
Pont nem szemszög kérdése, ugyanis attól még, hogy valakinek a zenéje nem tetszik, nem nevezem gyatra mű zenének, ha az előadó tehetséges. Pl Mariah Carey zenéjéért sosem voltam odáig, de szakmailag mindig is elismertem, mert fantasztikus énekesnő.
Az, hogy kinek mi tetszik, az ízlés kérdése, de akkor is fel lehet ismerni, ki az igazi zenész. Ez fordítva is igaz, pl szeretem Nicki Minaj zenéjét, mert fülbemászó, de magát Nicki-t nem tartom sokra szakmailag.
Pont nem szemszög kérdése, ugyanis attól még, hogy valakinek a zenéje nem tetszik, nem nevezem gyatra mű zenének, ha az előadó tehetséges. Pl Mariah Carey zenéjéért sosem voltam odáig, de szakmailag mindig is elismertem, mert fantasztikus énekesnő.
Az, hogy kinek mi tetszik, az ízlés kérdése, de akkor is fel lehet ismerni, ki az igazi zenész. Ez fordítva is igaz, pl szeretem Nicki Minaj zenéjét, mert fülbemászó, de magát Nicki-t nem tartom sokra szakmailag.
2013. február 01. 19:06
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.01. 18:59)
Stephie:
Éppen ez az: Gaga zenéjét nem tartom jónak, és abban sem vagyok biztos, hogy ő egy nagybetűs (vagy kisbetűs) Tehetség lenne. Ez az én szemszögem.
Nos, ez már nem ide tartozik, ezért ha még valamit szeretnél velem megosztani, akkor azt üzenetben legyél szíves leírni. További kellemes fórumozást!
Idézet (Fanni0325 @ 2013.02.01. 19:02)
Valakinek elég kevés programja lehet, ha ennyi a szabadideje. Miért kell mások karrierjét akadályozni. De sok undorító ember él a Földön, Istenem!
Feltételezem itt rám gondolsz. Hát igen, péntek van. Ilyenkor sok a szabadidő, de nyugodjatok meg, holnap színházba megyek, úgyhogy nem fogom rontani a "légkörötöket". Mivel akadályozom? Azzal, hogy egy magyar fórumon írogatok? Biztos Gaga is tud magyarul, és pont ezt olvassa.
Undorítónak nem nevezném magam, mert szerintem azért tényleg nem tettem semmit a Lady karrierjének akadályozásának ügyében, főleg, hogy még mindig itt írogatok
2013. február 01. 19:09
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
cöhh... nem értem ennek mi értelme, minek kell hamis nézettséget generálni? nem jobb mindenkinek ha az igazi számokat látjuk?? köcsögök nagyon unatkozhattak...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.