Selena Gomez a Rock Mafiával stúdiózik
2013. február 03. 17:05
biztos király lesz, de remélem Seli nem lesz olyan ezek után, mint pl Miley Cyrus.
2013. február 03. 17:10
már nagyon várom.. ha most 18 szám már fel van véve, akkor a lemezen vajon mennyi lesz összesen?
2013. február 03. 17:11
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
matita:én is remélem de szerintem azért nem......
2013. február 03. 17:16
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline |
Azt be kell vallani, hogy tehetségtelen. A "hangját" javítják, szóval semmit sem ér. Az lenne a legjobb, ha abba hagyná ezt a kornyikálást. Akinek ez tetszik, az nem tudja, hogy mi az igazi zene! -.-
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. február 03. 17:18
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.02.03. 16:43)
WhiteRose. tehetségtelen? igen? küldj el nekem egy videót magadról amikor énekelsz aztán szólj majd ha világhírű lettél és akkor hurrogj le másokat
Nem mondta egy szóval se, hogy jobban énekel. Bár mondjuk biztosan jobban énekel Selenánál.. mert nála szinte mindenki jobban énekel, de itt most az a lényeg, hogy ha mondjuk WhiteRose nem tud énekelni az nem gáz, mivelhogy ő nem énekesnő.. de könyörgöm, ha Selenának már ez a foglalkozása.. az a minimum, hogy énekelni tudjon. Csak sajnos nem tud, ezért nincs keresnivalója a zeneiparban.
2013. február 03. 17:22
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Pár hónap alatt összehozott egy semmit érõ lemezt, amit persze az összes elvakított rajonggó epedve vár. Felhagyhatna már az énekléssel meg úgy általában a sztársággal is. Menjen tanuljon valai szakmát, 10 év múlva ( sõt ) már seholsem lesz.
2013. február 03. 17:22
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Akinek nem tetszik Selena hangja az izléstelen és paraszt számokat hallgat de legfőképpen féltékeny Selenára igen rád gondolok Rock Power kiváncsi vagyok neked milyen hangod van mert szerintem 0 akkor viszont ne mond, hogy Selena hangja rossz mert nem véletlenül Selena van az első helyen. De te biztos olyanokat hallgatsz akik az utolsó helyen vannak a sztároknál úgyhogy inkább meg se szólalj
2013. február 03. 17:30
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Nagyon várom már, imádom Selenát. ♥ Az utálkozóknak csak annyit, főleg akik Miley-hoz hasonlítják, hogy Selena soha nem lesz olyan, mint Miley ez igaz. És ne is legyen. Miley már szeptember óta próbálja megjelentetni az új albumát, és hol is van? Semmi hír róla. Selena az új dalokkal foglalkozik, nem a tetoválásokkal és a botrányokkal. Szóval aki nem szereti az nem szidja ennyire nyíltan, sőt el se olvassa a cikket.
Nina 10: Teljesen egyetértek veled. Biztos azért első Selena itt a starityn mert rossz hangja van. Előbb legyetek tisztában a biztos tényekkel és utána szidjátok! Selena Gomez Forever ♥
Nina 10: Teljesen egyetértek veled. Biztos azért első Selena itt a starityn mert rossz hangja van. Előbb legyetek tisztában a biztos tényekkel és utána szidjátok! Selena Gomez Forever ♥
2013. február 03. 17:34
Nem volt még elég erről a kiscsajról meg a visszatérő albumáról a sok-sok cikk? Az csak egy dolog, hogy még arról is cikk íródik, ha kihullik egy hajszála, de hogy még utána napokig ő van a címlapon, az már baromi unalmas. Az a másik, h tehetségtelen. Nem tud énekelni, a lemezein a hangját feltuningolják. Ennek egyértelmű bizonyítéka az összes olyan élő fellépése, ahol nem playbackelt - igen, nem a levegőbe beszélek, meg is hallattam párat Miért szerettek egy HAMIS sztárt? :S Még mindig nem vágom, miért jó az embereknek, hogy ámítják magukat. De majd fel fogtok nőni egyszer Ti, rajongók is, és rájöttök, hogy nem jó hamis Istent imádni!
2013. február 03. 17:34
Háááááát , pedig reméltem többet nem hallom énekelni^^
2013. február 03. 17:41
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Nina 10 és lilla1. Csak szeretnélek beavatni titeket, hogy a felkapottság nem feltétlenül függ össze a tehetséggel! Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy Selena ez első. Miley albumáról pedig azért nem hallani annyit, mert ő nem csak azzal tölti az idejét, hogy reklámozza magát. Az pedig, hogy Miley már mióta csinálja az albumát.. abban semmi kivetnivaló nincs. Csupán azért tart ennyi ideig, mert ő minőségi munkát akar kiadni a kezéből és nem egy hirtelen összedobott albumszerűséget.
2013. február 03. 17:50
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ó de jó már alig várom <3
2013. február 03. 18:04
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Kíváncsi vagyok rá! *.*
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.