Selena Gomez a Rock Mafiával stúdiózik
2013. február 03. 22:58
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Azok akik mindig felhozzák Mileyt...ez most komoly? Az a szerencsétlenség semmit nem csinál 2 év óta csak az idióta viselkedésével hívja fel magára a figyelmet, mint például h azt akarja h a rajongói rakják a Cosmo magazint előre a polcokon h az övéből fogyjon a legtöbb! Szánalmas picsam nem is lehetne egy lapon emlegetni Selenával, akit legalább viselkedni megtanítottak.
2013. február 04. 15:54
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Én szeretem Selenát,de mint színésznő.Nem tetszik,hogy a színészet után (mint "kolléganői) belevágott az éneklésbe is.:/ Pár számát szeretem,de ettől még nem kedvelem,mint énekesnő.Az meg főleg nem tetszik,hogy így elkapkodja a dolgokat!Könyörgöm,február van,március végéig még másfél hónap van,ő meg még ír dalokat?!Nem lesz ebből egy "best of Selena" album,ha így elkapkodja...
2013. február 04. 15:58
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hip-hip hurra........................................................................................
meg mindig nem tud eloben enekelni. csak nezzunk meg egy demi- selenea miley-selena koncertet. Ugyan mar..a masik 2 lanye sokkal energikusabb,.eroteljesebb,elvezhetobb
meg mindig nem tud eloben enekelni. csak nezzunk meg egy demi- selenea miley-selena koncertet. Ugyan mar..a masik 2 lanye sokkal energikusabb,.eroteljesebb,elvezhetobb
2013. február 04. 16:06
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Bírom Rock Mafiát is ,de nem tartom jó ötletnek hogy Selenával együtt dolgozzanak. Eltér a stílusuk ,de azért remélem összehoznak valami jót.
2013. február 04. 16:25
Én már annyira várom az albumot. Mind a 3 albuma fantasztikus volt, de szerintem ennek lesz az úgymond legkomolyabb albuma. Nem tudok márciusig várni.
2013. február 04. 17:31
Nagyon nagyon várom az új albumot!!!! Csakis szuper lesz!!!!
2013. február 04. 19:10
dorka02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 193017 offline |
Rohadtul unalmas, hogy rengetegen nem tudnak értékelni egy olyan embert, aki igazán ér valamit. Selenának nincsen olyan erős hangja, mont mondjuk Mileynak, de azt, ami van neki (mert természetesen van), nagyon jól tudja kezelni. Az utóbbi időben sokat foglalkozott ezzel, és én erősen azt veszem észre, hogy igenis sokkal szebben énekel élőben. Én nagyon tisztelem Selenát, mert nagyon tiszteletre méltó példaképpé nőtte ki magát. Szereti és tiszteli rajongóit, és a rajongók pedig nagyon sokmindent köszönhetnek neki.
Minden elfogultság nélkül is azt gondolom, hogy rohadtul nincs annak igaza, aki le "tehetségtelen ribanc"-ozza Selenát, mert igenis egy becsülendő ember. <3 >3
Minden elfogultság nélkül is azt gondolom, hogy rohadtul nincs annak igaza, aki le "tehetségtelen ribanc"-ozza Selenát, mert igenis egy becsülendő ember. <3 >3
2013. február 04. 19:14
Selilynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 10 Azonosító: 153754 offline |
egyre kíváncsibb vagyok mi lesz ebből. ha ez a két idézet tényleg egy-egy dalszöveg részletei, akkor már most imádom
amúgy pedig mit árott nektek selena? ha nem tetszik nem kell hallgatni, nem kell a vele kapcsolatos cikkekre kattintani. és sajnálom, hogy ÉN olyan butus kislány vagyok, hogy TETSZIK amit sel csinál... remélem egyszer majd nekem is felnyílik a szemem!
erre pedig csak annyit: ízlések és pofonok
amúgy pedig mit árott nektek selena? ha nem tetszik nem kell hallgatni, nem kell a vele kapcsolatos cikkekre kattintani. és sajnálom, hogy ÉN olyan butus kislány vagyok, hogy TETSZIK amit sel csinál... remélem egyszer majd nekem is felnyílik a szemem!
erre pedig csak annyit: ízlések és pofonok
2013. február 05. 16:45
Kíváncsian várom milyen stílussal fog előrukkolni. Mondhatni sokat várok ettől az albumtól és remélem nem csalódom benne!
2013. február 06. 16:05
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
Alig várom az új dalát *-*biztos jó lesz
2013. február 06. 18:18
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Már most meg mondom mindegyik száma maga lesz a tökély
2013. február 07. 17:14
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline |
Hát nemis tudom.. Nagyot csalódtam Selenában. Eddig azt hittem,hogy bájos és aranyos "kislány" de közelsem az!!! ha Bieber selenáról írta volna a lolly -című számát akkor még nemis háborodnék fel, de hogy Justint kifigurázni azért mert megírta a lánynak hogy szereti és akkor még ő a f*kalap?? öcsém mit képzel el a nő magáról? -.-"
2013. február 08. 14:46
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline |
Rohadtul unalmas, hogy rengetegen nem tudnak értékelni egy olyan embert, aki igazán ér valamit. Selenának nincsen olyan erős hangja, mont mondjuk Mileynak, de azt, ami van neki (mert természetesen van), nagyon jól tudja kezelni. Az utóbbi időben sokat foglalkozott ezzel, és én erősen azt veszem észre, hogy igenis sokkal szebben énekel élőben. Én nagyon tisztelem Selenát, mert nagyon tiszteletre méltó példaképpé nőtte ki magát. Szereti és tiszteli rajongóit, és a rajongók pedig nagyon sokmindent köszönhetnek neki.
Minden elfogultság nélkül is azt gondolom, hogy rohadtul nincs annak igaza, aki le "tehetségtelen r*banc"-ozza Selenát, mert igenis egy becsülendő ember. I U,Sel
Minden elfogultság nélkül is azt gondolom, hogy rohadtul nincs annak igaza, aki le "tehetségtelen r*banc"-ozza Selenát, mert igenis egy becsülendő ember. I U,Sel
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.