Starity

Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 07. 00:06 #81
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
zivi1996 nem tudod? Húzz fel egyet és megtapasztalod! Én már biztos nem rohasztanám bele a lábam egy műbőr csizmába! Mondom ezt állatbarátként! Persze, ha különleges bőrökre gondolsz az más... Nekem a krokodil is az, pedig az nem számít nagy dolognak...
2013. február 07. 04:59 #82
- törölt felhasználó -    
Bogarak eltaposása ellen nem kapmányolt még a PETA? De komolyan, ki szimpatizál egy pitonnal? Ha tegyük fel, bogárkákból készült volna ez a ruha, akkor a bogárkákért hullatnátok a könnyeiteket? "Szegény bogárkák, ez a ruha az életükbe került, biztosan hiányozni fog a családjának, brühühüh" - ugye érezhető, milyen nevetséges? Nem kutyából vagy lóból készült ez a ruha. Hanem egy hülye kígyóból. A kutyának sem fog hiányozni, milliószám hemzseg még a bolygón.
2013. február 07. 07:58 #83
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Igaza van a PETA-nak!
Nekem otthon van kígyóm,és beleborzongok ha elképzelem,hogy velük ilyet csinálnának!!sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Yaroslava
2013. február 07. 08:00 #84
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
alexmith: Normális vagy?? Ők is élőlények!! Mit szólnál ahoz ha veled is ilyet csinánának?? Néhány ember szánalmas... -.-
2 felhasználónak tetszik: Yaroslava, Pöttömke
2013. február 07. 08:38 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (alexsmith @ 2013.02.07. 04:59)
Bogarak eltaposása ellen nem kapmányolt még a PETA? De komolyan, ki szimpatizál egy pitonnal? Ha tegyük fel, bogárkákból készült volna ez a ruha, akkor a bogárkákért hullatnátok a könnyeiteket? "Szegény bogárkák, ez a ruha az életükbe került, biztosan hiányozni fog a családjának, brühühüh" - ugye érezhető, milyen nevetséges? Nem kutyából vagy lóból készült ez a ruha. Hanem egy hülye kígyóból. A kutyának sem fog hiányozni, milliószám hemzseg még a bolygón.

Jézus Isten, hogy lehet valaki ekkora tuskó?? Képzeld, én például k*rvára szimpatizálok egy pitonna. Sőt minden más állattal. És igen, utálom a bogarakat, és igen megölöm ha berepül egy a szobámba. DE, soha nem ölnék meg egyet sem, csakhogy hordjam őket! (és nem csak azért, mert nem merek hozzájuk érni)
Ennyi erővel téged is nyugodtan megnyúzhatnálak élve, a kutyának sem fogsz hiányozni, milliószám hemzsegnek még az ilyen, szívtelen, bunkó f*szfejek a bolygón, mint te.

A cikkhez:
Leköpném azt az embert, aki képes bántani egy ilyen gyönyörű állatot, mint a piton. Sőt, bárkit leköpnék, aki képes bántani bármilyen állatot.
Nem érdekel, kinek az ötlete volt, vagy hogy ki tudott róla, ki nem, vagy hogy kinek mennyi beleszólása volt ebbe. Undoritónak tartom egy állatnak a viselését. És most nem az őskorról van szó, mikor létszükség volt számukra az állatbőr.
Levágnám az ilyen embereknek a kezét.
4 felhasználónak tetszik: Yaroslava, Jolie_77, Pöttömke, janet7
2013. február 07. 10:30 #86
- törölt felhasználó -    
Nos, Twitteren kifejtettem a hozzá fűzött véleményem, amit itt nem teszek oly formában. Lényeg a lényeg, szánalmas. De mit várunk tőle? omg.gif
2013. február 07. 10:43 #87
- törölt felhasználó -    
ez már kezd nagyon offba átmenni, mind a védők mind az ellenzők szemszögéből nézve.
én világ életemben undorodtam a kígyóktól így soha semmilyen körülmények közt nem lennék képes a bőrükbe bújni (ez igaz más állatokra is), az élve megnyúzást pedig úgy ahogy van elítélem, de ne legyünk már álszentek. húst eszünk amiért levágják az állatokat, melyeket előtte folyamatosan tömtek, összezárva tartottak nagyon kis helyen stb... ez mennyire humánus? vagy egy másik perspektívából szemlélve mennyire humánus az ha egy vadállat nekitámad/felfal egy embert? gondolom akit felfalnak, vmely végtagját leharapják se kap érzéstelenítőt előtte.
amúgy a cikket illetően, mint mindig beylával értek egyet érdemben.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. február 07. 10:49 #88
- törölt felhasználó -    
uh basszus ez durva...:S
2013. február 07. 10:58 #89
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (wiki9688 @ 2013.02.07. 08:38)
Jézus Isten, hogy lehet valaki ekkora tuskó?? Képzeld, én például k*rvára szimpatizálok egy pitonna. Sőt minden más állattal. És igen, utálom a bogarakat, és igen megölöm ha berepül egy a szobámba. DE, soha nem ölnék meg egyet sem, csakhogy hordjam őket! (és nem csak azért, mert nem merek hozzájuk érni)
Ennyi erővel téged is nyugodtan megnyúzhatnálak élve, a kutyának sem fogsz hiányozni, milliószám hemzsegnek még az ilyen, szívtelen, bunkó f*szfejek a bolygón, mint te.
A cikkhez:
Leköpném azt az embert, aki képes bántani egy ilyen gyönyörű állatot, mint a piton. Sőt, bárkit leköpnék, aki képes bántani bármilyen állatot.
Nem érdekel, kinek az ötlete volt, vagy hogy ki tudott róla, ki nem, vagy hogy kinek mennyi beleszólása volt ebbe. Undoritónak tartom egy állatnak a viselését. És most nem az őskorról van szó, mikor létszükség volt számukra az állatbőr.
Levágnám az ilyen embereknek a kezét.

A szívemből szóltál, magam sem mondhattam volna szebben.
Egy másik hozzászóláshoz pedig megjegyezném, hogy az itt megszólaló állatbarátok között bizonyára vannak vegánok és vegetáriánusok is, akik például nem esznek húst. Ahogyan én sem.
2013. február 07. 11:06 #90
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
nem hiszem, hogy nem talált volna jobb ruhát, mert állatot ölni nem kéne, sohasem tudhatjuk, mikor lesz pont fordítva...
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Pöttömke
2013. február 07. 14:16 #91
swiftiedirectioner
swiftiedirectioner
új tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 192252
egyébként ezért mért nem a tervezőhöz mentek sírni? ...
2013. február 07. 16:31 #92
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1577
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Egyébként Bee esetében nem csak erről az egy piton ruháról van szó...ő előszeretettel hordott bármilyen kis szőrös állatokból készült ruhákat is. Csúnya dolog, bármennyire is szeretem őt.

Az egy dolog, hogy sokaknak lehet visszataszító állat, de azért van különbség, hogy hogyan pusztul el az a szerencsétlen piton. De ez csak egy példa, sajnos.
Amúgy a PETA tényleg nagyon be tud durvulni, csak az a baj, hogy az igazi problémákat, ami éppenséggel az orruk előtt van, azt nem veszik észre. Igaz, annak nincs ekkora visszhangja.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. február 07. 16:53 #93
- törölt felhasználó -    
Beyoncé helyében elásnám magam. Akármennyire tehetséges és aranyos és kedves, állatbőrt/szőrt felvenni, majd nyilvánosan villogni benne NEM NORMÁLIS DOLOG. És most NE az legyen az első gondolatod - mint egyes hozzászólóknak - hogy "jaj, akkor ennyi erővel az őskori emberelődöket is elátkozhatnád!"
Igen, akkor is viseltek állatbőrt. Csak éppen azt valahogy mindig lefelejtik a történet végéről, hogy AKKOR MÉG NEM VOLT MÁS! Ma már annyi csinos cucc létezik, amelyet nem állatból készítettek, hogy össze sem lehet számolni. Persze nem tudom, a sztárok hogy vélekednek erről, mindenesetre szerintem egy ember lelki békéjéhez finoman szólva sem járul hozzá, ha vér tapad a kezeihez. Slussz.
Mondjuk a PETA is visszavehetne! Mint ahogy már előttem is írták, hajlamosak minimális információ tudatában megbotránkoztató kijelentéseket tenni. Az állatvédelemnek nem erről kellene szólnia! Az erőszak ellen nem úgy kéne harcolni, hogy magunk is erőszakossá válunk...!
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. február 07. 17:20 #94
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Oké, most olvasom, hogy a bőrruha piton (szegény emberevő óriáskígyó tongue.gif ), leguán (egy gyíkfajta) és tehénbőrből készült.

Ez cinkes, mondjuk azt még mindig nem tudni biztosan, hogy megtömlőztek-e ezért a ruháért egy óriáskígyót, vagy csak simán leölték, esetleg a levedlett bőrét használták-e fel.

De tegyük fel a PETA-nak van igaza ez esetben és a kígyót elevenen nyúzták meg, sajnos. Hozzáteszem ironikus, hogy egy olyan hüllő ilyetén feldolgozása ellen tüntet a szervezet, aminél előfordul, hogy elevenen emészti meg az eleségét, mivel előfordul, hogy nem folytja meg teljesen az "áldozatát", hanem csak a magatehetetlenségig összezúzza, aztán jön a hami smileeee.gif

Persze mindenki máshol és máshogy húzza meg a határt, a hüllőknél én inkább az aligátorféléknél, de még ott is előfordul, hogy teljesen feldolgozzák az állatot a folyamat során a fülétől a farkáig, amit mondjuk megértek. Valószínűleg egyébként a pitonnál is ez van, vagyis eszik is, nem csak nyúzzák a rá vadászók, ha egyáltalán tényleg levadászott pitonbőr egy része van az énekesnőn.

Viszont még mindig fenntartom, hogy Beyoncé-t csak kipécézték!

Azt meg végképp nem értem miért nem emeli fel a szavát a PETA a halak millióinak nevében, akiket horoggal és hálóval kínoztak, doronggal, vagy a farkuknál fogva vernek agyon, miután egy tartályban összezárva szenvedtek napokig.
Innen is puszilok minden halevő vegetáriánust egyébként, mert aminek "nincs arca" az ugye nem számít biggrin.gif

U.i.: Félreértés ne essék, semmi bajom a vegákkal, ha felnőttek és meghozzák azt a döntést, hogy nem, vagy csak bizonyos húst esznek (a barbár halevők, embriógyilkos tojásfogyasztók). Ez az ő döntésük. Volt szerencsém viszont már vega szülőkhöz, akik a kisgyerekeiket kényszerítették erre az életvitelre. Fejlődő, kicsi szervezeteket szójapótlékok, kizárólagosan növények fogyasztására. Na az ilyeneket legszívesebben úgy nyúznám meg mint a pitont. A vegetarianizmus szerintem legyen a felnőttek és döntésképesek passziója!
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke
2013. február 07. 17:57 #95
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
nem tudom.. jól néz ki.. w00t.gif mondjuk ahogy a kommenteket olvasom swiftiedirectioner-el teljesen egyet értek..smileeee.gif
2013. február 07. 18:35 #96
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Elolvasva a hozzászólásokat, hogy őszinte legyek, szerintem az állatvédők kicsit átestek a ló túlsó oldalára, úgy gondolom. Én is állatvédő vagyok, mindig is állatkert volt itthon - volt több kutyám, több macskám, több madaram, sőt régen volt disznónk és tyúkjaink is. Most, hogy egy emberevő állatot esetleg megnyúztak és készítettek belőle egy kis műbőr ruhát... hát emberek, legyen nektek ez a legnagyobb problémátok az életben. Tudtátok, hogy a ceteket megölik azért, hogy az uszonyát jó drágán eladják??? Tudtátok? Csak, mert mindenki akkora aktivista itt, és le van oltva a másik, ha netalán tán ellenkező véleménnyel bír. Vicces, hogy néhány tag a kisebbeknek mondja azt, hogy fogadják el mások véleményét, holott ők sem képesek elfogadni azt, ha valaki nem ért velük egyet. Nagyon tirpák stílusban küldtétek el melegebb éghajlatra azt, aki esetleg azt merte írni, hogy ez nem olyan nagy szentségtörés.

Idézet (OceanSoul @ 2013.02.07. 10:43)
én világ életemben undorodtam a kígyóktól így soha semmilyen körülmények közt nem lennék képes a bőrükbe bújni (ez igaz más állatokra is), az élve megnyúzást pedig úgy ahogy van elítélem, de ne legyünk már álszentek. húst eszünk amiért levágják az állatokat, melyeket előtte folyamatosan tömtek, összezárva tartottak nagyon kis helyen stb... ez mennyire humánus? vagy egy másik perspektívából szemlélve mennyire humánus az ha egy vadállat nekitámad/felfal egy embert? gondolom akit felfalnak, vmely végtagját leharapják se kap érzéstelenítőt előtte.

Teljes mértékben egyet értek veled. Mi van azokkal az állatokkal, amiket megeszünk? Őket azért tenyésztjük, hogy fent maradhassunk a tápláléklánc csúcsán. Talán még embertelenebb is az, ahogyan tartják azokat a szerencsétlen állatokat. Két hét alatt felszteroidozzák őket, és mennek a vágóhídra. De erről persze mindegyik tag mélyen hallgat, hiszen csak azaz állatkínzás, hogyha valamelyik állatnak lenyúzzák a bőrét. Egyszerűen ez a tápláléklánc. Biológiailag bizonyított, hogy azért maradt fent anno a homo sapiens, mert erős, durva és agresszív.

Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.07. 10:58)
A szívemből szóltál, magam sem mondhattam volna szebben. 
Egy másik hozzászóláshoz pedig megjegyezném, hogy az itt megszólaló állatbarátok között bizonyára vannak vegánok és vegetáriánusok is, akik például nem esznek húst. Ahogyan én sem.

Ne haragudj rám, mert nagyon sokban egyetértek veled, és nagyon bírom a burádat, de a világ legnagyobb marhaságának tartom a vegán, illetve a vegetáriánus életmódot. Biológiailag nem hiába van úgy felépítve a szervezetünk, hogy mindenevők vagyunk. A fogaink gumósak, a táplálkozási rendszerünk pedig be tudja fogadni egyaránt a zöldséget, gyümölcsöt és a húst. Egyszerűen kellenek az esszenciális aminosavak az egészséges szervezethez. Ott van pl. a triptofán és a fenil alanin, amik csak a tejben találhatóak meg, a többi esszenciális aminosav pedig csak a húsokban! Képesek vagytok egy ekkora butaság miatt tönkretenni a szervezeteteket, mert nektek jött egy olyan agylövésetek, hogy nem esztek húst. unsure.gif Csak tudnám, hogy hogyan jutnak el az emberek olyan gondolkodási szintre, hogy inkább megrövidíti az életét 20-30 évvel, minthogy egyen húst. Mondom, biztos velem van a probléma. Én szeretem a húst, és biztos önző, egoista állat vagyok, de először gondolok a saját magamra, és majd utána az állatokra. Az pedig, hogy beszeditek szintetikus formában, megint csak nem a legegészségesebb, ugyanis mivel szintetikusan van előállítva, még így is méreg a szervezetnek. Én pl. most multivitamint szedek, mert kórházi gyakorlaton vagyok, és muszáj, hogy kicsit ellenállóbb legyen a szervezetem a fertőzésekkel szemben, de én ezzel együtt mérgezem magam. Persze, a vegetáriánus életmódot mindenki magának választja, de én baromi nagy idiótának tartom azt az embert, aki képes megvonni magától a tápanyagot olyan állatok miatt, akiknek jobb, ha a vágóhídra viszik őket. Nem sértés volt, lehet, hogy kicsit velősen van leírva, de nekem ez a véleményem.

Fogadjátok el: ha nem lenne benne pénz, nem kellene senkinek sem, akkor nem csinálnák. De amíg lesz vevőköre az ilyenfajta termékeknek, addig jöhettek ti a nagyon érvelős, mást lehordós hozzászólásaitokkal, a PETA támadhat akárkit, úgysem fog megszűnni. Egyébként én is szívesebben hordok igazi bőrt, mint műbőrt. Egyszer volt egy igazi birkabőrős bundás kabátom, egyszerűen imádtam, annyira jó volt, meleg volt és kényelmes volt. Azóta veszem ezeket a tré kabátokat és egyik rosszabb, mint a másik. Komolyan, ahogyan a hozzászólásom elején írtam, legyen az a legnagyobb problémátok, hogy van, aki felvesz egy igazi bőrös csizmát! Engem speciel hidegen tud hagyni - én kígyóbőrt nem vennék fel, de a marha-, birka-, vagy disznóbőrből készült dolgokat szívesen elfogadom. Persze, én sem kultiválom, hogy élve nyúzzák meg az állatokat, de akkor ennyi erővel pereljük a világ összes éttermét, ugyanis a kagylókat, rákokat, és legfőképpen a homárt élve főzik meg. Gondoljatok erre is, ha elugrotok egy fincsi étterembe, és ilyesmit esztek! rolleyes.gif
2013. február 07. 21:58 #97
szasza626
szasza626
új tag

StátuszI Luv Máday! :D
Hozzászólás: 64
Azonosító: 162866
Kedves Beyla,
ha megnyúznak egy pitont a bőréért, akkor abból nem lehet MŰBŐR ruhát készíteni! Nem mellékesen a piton nem EMBEREVŐ ÁLLAT, csupán egy hüllő, ami képes akár egy embert is megenni, de nem mi vagyunk a fő tápláléka, hadd ne menjünk bele ebbe most.
Nem vagyok nagy aktivista, engem aztán nem érdekelnek ezek a dolgok, a lányomat is úgy nevelem, hogy egyen meg mindent, szeretek húst enni, és fogok is mindig. Mégis problémát okozna, hogy egy vadonélő állat bőrét húzzam magamra. Azzal "nincs baj", ha úgy nevezett haszonállatok bőrét hord az ember lány, hiszen mindig is így voltunk berendezkedve mi emberek, de ha már megteheti MIÉRT nem figyel oda Beyoncé, hogy legalább Ő ne támogassa az ilyen tevékenységeket? Azért mert valaki megteheti, még nem feltétlen kell neki villognia mindenféle egzotikusnak titulált állatok bőrébe bújnia. Csak mert megengedheti magának. Ha megengedhetném sem kéne krokodilbőr táska vagy csizma. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
2013. február 07. 22:01 #98
Ab.kira
Ab.kira
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Azonosító: 183924
hát nem tudom... én soha nem vennék fel ilyen bőrcuccokat, és nem csak azért mert az állatokat megnyúzzák és kegyetlenségeket művelnek velük csak azért mert Beyonce egyszer fel akarja venni azt a ruhát, de én alapvetően is állatvédő vagyok
2013. február 07. 22:47 #99
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (szasza626 @ 2013.02.07. 21:58)
Kedves Beyla,
ha megnyúznak egy pitont a bőréért, akkor abból nem lehet MŰBŐR ruhát készíteni! Nem mellékesen a piton nem EMBEREVŐ ÁLLAT, csupán egy hüllő, ami képes akár egy embert is megenni, de nem mi vagyunk a fő tápláléka, hadd ne menjünk bele ebbe most. 
Nem vagyok nagy aktivista, engem aztán nem érdekelnek ezek a dolgok, a lányomat is úgy nevelem, hogy egyen meg mindent, szeretek húst enni, és fogok is mindig. Mégis problémát okozna, hogy egy vadonélő állat bőrét húzzam magamra. Azzal "nincs baj", ha úgy nevezett haszonállatok bőrét hord az ember lány, hiszen mindig is így voltunk berendezkedve mi emberek, de ha már megteheti MIÉRT nem figyel oda Beyoncé, hogy legalább Ő ne támogassa az ilyen tevékenységeket? Azért mert valaki megteheti, még nem feltétlen kell neki villognia mindenféle egzotikusnak titulált állatok bőrébe bújnia. Csak mert megengedheti magának. Ha megengedhetném sem kéne krokodilbőr táska vagy csizma. smileeee.gif

Nem zoologusnak készülök, de rendben, a piton nem emberevő állat. Ha nem mondod, hogy az igaziból nem lehet műbőrt készíteni, valószínűleg magamtól sem jövök rá. unsure.gif Nem tudom, hogy honnan gondoltad azt, hogy nincs annyi eszem, hogy tudjam az igazi az nem mű, de mindegy. Egy szóval sem említettem egyik hozzászólásomban sem, hogy én ezt a tevékenységet támogatom, mert nem igaz, nem támogatom, hanem ellenzem. De igen érdekes stílust vettek fel itt egyesek és átesnek a ló azon oldalára, ami már bünteti a hús fogyasztást! Nálam itt szakadt a cérna, és éreztem úgy, hogy ki kell fejtenem a véleményemet. Hogy Beyoncé miért nem figyel oda? Talán, ha elolvastad volna figyelmesen a hozzászólásokat, akkor az első hozzászólásomban leírtam azt feketén-fehéren, hogy az esetek 99%-ában nem a sztár dönti el, hogy mit vesz fel. Neki közlik, hogy ez van, ezt kell felvennie, mert ezt mondták. A sztárokat stylistok öltöztetik, aztán lehet, hogy aláírt egy szerződést ezzel a tervező csávóval és ráerőltette a ruháját. Honnan tudjátok azt, hogy Beyoncé magától vette fel mindezt? Nem igazán kedvelem a csajt, sőt egyáltalán nem szeretem, még mielőtt jönnek az egyéb olyan fincsi megjegyzések, hogy el vagyok vakulva a rajongástól. Nem, csak racionálisan nézve, realista aspektusból nem értem, hogy min megy a háborgás. Netán a PETA bevizsgáltatta a ruha egy nanomillis darabját is? Vagy ti személyesen beszéltetek Beyoncéval, és ő mondta azt, hogy saját szándékából vette fel a ruhát? Találgattok, semmi több. Egyébként a krokodilt az USA-ban a tányéron is feltálalják, csak úgy mondom, ha annyira belejöttünk abba, hogy ki milyen okos. Több ezer dollárért extra puccos helyeken kb. egy fél csirkemellényi krokodil hús mennyiséget feltálalnak főétel gyanánt. Szóval elég nagy az esélye, hogy a több ezres tasiból és csizmiből készült krokodil hús valamelyik jómódú amerikai gyomrában kötött ki. Addig lesz a piacon ez a fajta termék, amíg igény van rá, és oké, hogy ti eljátsszátok a nagy aktivistát, és tüntettek, meg érveltek, meg izé, de azzal nem fogjátok megváltani a világot. Én sem vennék fel soha sem igazi szőrmét, valamint kígyóból készült ruhát sem, de valljuk be, ami a topik hozzászólásait illeti, kicsit durva. És, még mindig nem támogatom az állatkínzást, a nyúzást és ezeket! Legyen ez az életetekben a legnagyobb probléma. Mindenkinek a magánügye és a magándolga, hogy mire költi a pénzét és mit vesz fel. Nem vagyunk egyformák, fogadjátok el!
2013. február 07. 23:35 #100
voltran
voltran
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Azonosító: 57007
Megnéztem a produkciót, és szerintem jó volt, és a ruha is jól áll Beyoncén. Viszont ha igaz hogy tényleg úgy jutnak a piton bőréhez ahogy az hírlik akkor az undorító. Ha viszont a piton levedlett bőrét használták vagy elpusztult akkor fölösleges hiszti az egész. De az alapján amit olvastam nem biztos hogy valóban pitonbőr a ruha. PETA aktivistái tudják vagy csak gondolják? Viszont hasonló ruhákban feszített a többi fellépő is(persze lehet hogy teljesen mások, csak az én nem látok nagy különbséget.) Azok miből készülhettek?
Én nem hordok állatbőrt, de a marhából disznóból stb készült ruhák ellen nincs kifogásom, ha már úgyis megesszük őket akkor akinek ez jön be hát hordja. Azért viszont megölni egy állatot, hogy a bőrét viseljük vagy a szarváért agyaráért stb. az elfogadhatatlan. Lehetnénk ennél már civilizáltabbak.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok