Starity

Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 08. 10:35 #101
- törölt felhasználó -    
Már ez is utánozza Gagát? Miért nem lehet legalább valami nadrágot felvenni, vagy akármit amiből nem rikít ki a ......?????
2013. február 08. 11:32 #102
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Kristen86 @ 2013.02.08. 10:35)
Már ez is utánozza Gagát? Miért nem lehet legalább  valami nadrágot felvenni, vagy akármit amiből nem rikít ki a ..??

Haha... Ezen jót nevettem. Majd pont Beyoncé az aki szűziesre veszi a figurát pláne a superbowlon... Szerintem sosem tartozott a visszafogott öltözködés az imidzséhez, sőt. Ő is tudja magáról -ebben biztos vagyok-, hogy rohadtul jó alakja van, amit soha nem félt hangsúlyozni. A klipjeiben is majdnem egy szál semmiben vonaglik.

Mindenesetre Én azokkal értek egyet, akik elítélik az állatkínzás bárminemű formáját. És aki olvasta a Parfüm című könyvet, vagy látta a filmet (ami ha jól tudom igaz történeten alapul), az ugyebár tudja, hogy fordítva is simán elsülhet a dolog. Ha egy embert használnak fel a szépség érdekében...
2013. február 09. 09:07 #103
- törölt felhasználó -    
Mostanában mindenbe belekötnek. Oké, lehet, hogy jogosan, de kicsit már unom, hogy folyton a PETA dolgait kell olvasni.
2013. február 09. 09:23 #104
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Beyla @ 2013.02.07. 18:35)
Ne haragudj rám, mert nagyon sokban egyetértek veled, és nagyon bírom a burádat, de a világ legnagyobb marhaságának tartom a vegán, illetve a vegetáriánus életmódot. Biológiailag nem hiába van úgy felépítve a szervezetünk, hogy mindenevők vagyunk. A fogaink gumósak, a táplálkozási rendszerünk pedig be tudja fogadni egyaránt a zöldséget, gyümölcsöt és a húst. Egyszerűen kellenek az esszenciális aminosavak az egészséges szervezethez. Ott van pl. a triptofán és a fenil alanin, amik csak a tejben találhatóak meg, a többi esszenciális aminosav pedig csak a húsokban! Képesek vagytok egy ekkora butaság miatt tönkretenni a szervezeteteket, mert nektek jött egy olyan agylövésetek, hogy nem esztek húst. unsure.gif Csak tudnám, hogy hogyan jutnak el az emberek olyan gondolkodási szintre, hogy inkább megrövidíti az életét 20-30 évvel, minthogy egyen húst. Mondom, biztos velem van a probléma. Én szeretem a húst, és biztos önző, egoista állat vagyok, de először gondolok a saját magamra, és majd utána az állatokra. Az pedig, hogy beszeditek szintetikus formában, megint csak nem a legegészségesebb, ugyanis mivel szintetikusan van előállítva, még így is méreg a szervezetnek. Én pl. most multivitamint szedek, mert kórházi gyakorlaton vagyok, és muszáj, hogy kicsit ellenállóbb legyen a szervezetem a fertőzésekkel szemben, de én ezzel együtt mérgezem magam. Persze, a vegetáriánus életmódot mindenki magának választja, de én baromi nagy idiótának tartom azt az embert, aki képes megvonni magától a tápanyagot olyan állatok miatt, akiknek jobb, ha a vágóhídra viszik őket. Nem sértés volt, lehet, hogy kicsit velősen van leírva, de nekem ez a véleményem.
Fogadjátok el: ha nem lenne benne pénz, nem kellene senkinek sem, akkor nem csinálnák. De amíg lesz vevőköre az ilyenfajta termékeknek, addig jöhettek ti a nagyon érvelős, mást lehordós hozzászólásaitokkal, a PETA támadhat akárkit, úgysem fog megszűnni. Egyébként én is szívesebben hordok igazi bőrt, mint műbőrt. Egyszer volt egy igazi birkabőrős bundás kabátom, egyszerűen imádtam, annyira jó volt, meleg volt és kényelmes volt. Azóta veszem ezeket a tré kabátokat és egyik rosszabb, mint a másik. Komolyan, ahogyan a hozzászólásom elején írtam, legyen az a legnagyobb problémátok, hogy van, aki felvesz egy igazi bőrös csizmát! Engem speciel hidegen tud hagyni - én kígyóbőrt nem vennék fel, de a marha-, birka-, vagy disznóbőrből készült dolgokat szívesen elfogadom. Persze, én sem kultiválom, hogy élve nyúzzák meg az állatokat, de akkor ennyi erővel pereljük a világ összes éttermét, ugyanis a kagylókat, rákokat, és legfőképpen a homárt élve főzik meg. Gondoljatok erre is, ha elugrotok egy fincsi étterembe, és ilyesmit esztek! rolleyes.gif

Köszönöm a kedves szavaidat, én is bírom a búrádat biggrin.gif de úgy gondolom, hogy a vegán/vegetáriánus életmód is egy olyan dolog, mint sok más, hogy mindenkinek az egyéni döntése. Vannak érvek és ellenérvek, de bebizonyítani nem lehet semmit. Sokan mondják, hogy a hús egészséges, mások szerint pedig egyáltalán nem - és akkor ugye még nem szóltunk az állatok jogairól.
Ismerek vegánokat és vegetáriánusokat, olvastam cikket és láttam képeket olyanokról, akik már régóta így élnek és teljesen egészségesek. Persze az eredményeket lehet hamisítani.
Viszont szerintem az nagyon nem egészséges, hogy hormonokkal, antibiotikumokkal és más szeméttel tömött állatok húsát és egyéb termékeit egyem, márpedig arról rengeteget olvasni, nemcsak vegán/vega helyeken, hogy hogyan nevelik az állatokat a gazdaságokban, hogy még több hasznot termeljenek a gazdáiknak. Egy ismerősünk apjának pedig azt mondta az orvosa, hogy csökkentse a húsfogyasztását, különben teljesen tönkrevágja az ízületeit.
Én nem eszem húst és bevallom, nem is hiányzik. Talán nagyritkán egy kis mustáros szelet, de az is inkább a mustáros íze miatt.
A tej sem olyan egészséges, ahogyan állítják, de egyelőre nincs annyi pénzem, hogy 3-4x annyiba kerülő szója- és egyéb növényi tejet és sajtot vegyek.
2013. február 09. 09:25 #105
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (LittleWalker @ 2013.02.09. 09:07)
Mostanában mindenbe belekötnek. Oké, lehet, hogy jogosan, de kicsit már unom, hogy folyton a PETA dolgait kell olvasni.

Jobban szereted a Bieber-Gomez, Rihanna-Brown vagy Stewart-Pattinson páros kínlódásait olvasni? Vagy éppen a tinibálványok legújabb húzásairól szóló cikkeket? Hogy Bieber megevett egy fagyit és valamelyik 1D-srác hátrafésülte a haját, pedig mindig előre szokta?
2013. február 09. 09:45 #106
Bia_20
Bia_20
So now I'm getting change, people looking at me strange.

StátuszA világ nem kívánságteljesítő gyár.
Hozzászólás: 1124
Csatolások: 69
Azonosító: 188375
Más sztárok is voltak már állati bőrből készült ruhában fellépni és érdekes azokat mért nem szólja le a PETA?? Ez is érdekes.. dry.gif
2013. február 09. 09:47 #107
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Idézet (Bia_20 @ 2013.02.09. 09:45)
Más sztárok is voltak már állati bőrből készült ruhában fellépni és érdekes azokat mért nem szólja le a PETA??  Ez is érdekes.. dry.gif

Vagy csak te nem hallottál róla. Nem hiszem, hogy a PETA minden egyes beszólásáról megjelenik itt egy cikk.
2013. február 09. 13:19 #108
szasza626
szasza626
új tag

StátuszI Luv Máday! :D
Hozzászólás: 64
Csatolások: 0
Azonosító: 162866
Idézet
Most, hogy egy emberevő állatot esetleg megnyúztak és készítettek belőle egy kis műbőr ruhát... hát emberek, legyen nektek ez a legnagyobb problémátok az életben.

Ezt írtad, erre reagáltam smileeee.gif Innen szedtem, mivel elolvastam, hogy mit írtál. Még mindig nem vagyok állatvédő, legalábbis nem olyan értelemben, hogy felháborodjak ilyeneken. Egyébként meg nekem ne mondja senki, hogy Beyoncé, az a Beyoncé, akit istenítenek és annyi pénze vagy, hogy egy ilyen kis senki divattervezőt bármikor zsebből megvegyen kilóra ne mondhasson nemet bármilyen ruhára is. Amúgy sem állt neki jól. Baromira kövérítette. _nevet.gif Nem is értem minek mutogatta magát ilyenben. Néha túl sok mindene látszott ki belőle blink.gif De ez már nem tartozik ide. Én nem olvasgattam végig a hozzászólásokat itt, nem is nagyon érdekelnek a vegák, már írtam is. Azt eszik mindenki amit akar. Amúgy akkor sem ennék krokodilt, ha legális a dolog, és nem is hordanám a bőrét. A nem is olyan régen írt hozzászólásomban is említettem, hogy azért mert megtehetem még nem kell megtennem. rolleyes.gif
2013. február 12. 15:50 #109
- törölt felhasználó -    
Nos, igen van benne igazság, de akkor sem ő az egyetlen aki állatbőrből készült ruhát viselt már.
2013. február 15. 14:54 #110
Viktoria9999
Viktoria9999
visszatérő vendég

StátuszLike!! :-)
Hozzászólás: 173
Csatolások: 343
Azonosító: 185126
Szerintem szuper ruha!!
2013. február 18. 13:11 #111
haylin32
haylin32
visszatérő vendég

Státusz5sos&R5
Hozzászólás: 147
Csatolások: 2
Azonosító: 196224
és mivan ha egyszer kétszer felvesz igazi bőr ruhát nem miatta gyilkolnak le rengeteg állatot és abban is bisztos vagyok hogy nem miatta fognak kihalni a kígyók!!!!
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok