Így bakizhatnak a férfiak Valentin-napon
2013. február 07. 14:30
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
A nők 53%-a dobná a pasiját, csak mert nem kapott semmit????? Most kaptam agybajt. Az az 53% azért nagyon sok, szégyelljék magukat az ilyen nők!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. február 07. 14:32
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Sosem ünnepeltem a Valentin-napot, és ez idén sem lesz másként. Hülyeség az egész, fals, bazári, mondvacsinált. Étterembe bármikor lehet menni, pénzt ne adjon, mert leütöm, plüssöm már éppen van elég, ékszer pedig nem kell. Egy kedves kis kártya, vagy egy helyes, vicces üzenet, esetleg egy szál virág éppen megteszi, ha már mindenáron Valentin-napozni akar a pasi, de azt gondolom, hogy a férfiak nagy százaléka halálosan megkönnyebbül, ha egy nő határozott elutasítja ennek az "ünnepnek" a megünneplését. Mellettem meg lehet könnyebbülni ilyen tekintetben: nagyon nem érdekel a Valentin-nap.
2013. február 07. 15:46
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Engem nem igazán izgat a Valentin-nap, úgyis most vagyok túl egy elég bitrányosra sikeredett szakításon....mellegleg én nem dobnám a fiúmat azért, mert mást vett, mint amire vágytam, a szerelem nekem nem ezt jelenti....
2013. február 07. 15:49
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Hát valószínűleg az az egy az ötből (aki nem viselte a fehérneműt, amit a pasija vett neki) egy savanyú kis diktátor lehet. Szerintem ha pasi lennék, én dobnám azonnal egy ilyen után.
2013. február 07. 15:57
Hmmmm...még sosem valentinoztam pasival , de ha egy srác piros, csicsás fehérneműt venne nekem , nem hiszem, hogy elalélnék az örömtől..tök mindegy, mit ad, csak pénzt/utalványt ne!Az olyan személytelen és béna!A lényeg, hogy érezem, hogy tényleg örömöt akar szerezni nekem az ajándékkal, hogy fontos vagyok neki...
2013. február 07. 16:01
Szerintem a Valentin-nap igazából csak lehúzás, de cuki is. Én imádom a romantikus dolgokat szóval...
2013. február 07. 16:05
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
szerintem is hülyeség a valentin nap èvente egyszer kell nekünk vmi a pasinktól de minek? nem az ajándekkal kell kifejezni a szeretetet es van olyan akinek nincs pénze elvinni a csajt jó étterembe vagy ilyenek akkor mit csináljon sztem ez ugyan olyan mint a nőnap a csajukat egész évben szereretni kell és hűnek kell maradni mint ahogy a nőket egész évben tisztelni kell nem csak nőnapkor sztem ha a pasid nem csal meg figyel rád meg ilyenek akkor az pont elég....
2013. február 07. 16:51
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Én, ha lesz pasim, az tudni fogja, hogy ha vesz nekem egy tábla csokit és hagyja hogy disznó módon betömjem, az tökéletes de amúgy egy szál virág, vagy néhány szó is elég lenne, amúgy sem szeretem a Valentin-napot...
2013. február 07. 17:19
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Szerintem baromság ez a Valentin-nap, igaz, persze, nem az a része, hogy van egy napja a szerelmeseknek, hanem az, hogy - mint a cikkben olvashattuk - a nők úgy gondolják, ez a nap arra való, hogy ajándékot kapjanak, elkényeztessék őket, stb. Miért is? A szeretet nem drága éttermi vacsorával, vagy óriási rózsacsokrokkal kell kimutatni.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
ophely88
2013. február 07. 18:22
igen, ez a felnőtt nőknek, akik romnatikázásra vágynak...akii nem szereti a valnetin- napot, ne csináljon semmi, aki meg igazán szereti a partnerét, szerintem ezt nem csak egy csokor virággal meg étteremmel kell kimutatni, ha szereti a nőt a pasi, akkor nem csak valentin napkor vesz neki virágot! <3
2013. február 07. 18:31
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Elvileg a szerelmespárok az év minden napján kimutatják szeretetüket, és szeretik is egymást, szóval nem értem minek a Valentin-nap. Arra jó, hogy a magányos embereknek legyen egy Forever Alone napjuk? xD
2013. február 07. 18:58
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Nekem mindegy sokan úgy gondolják nem is kellene megtartani a Valentin napot mert nem magyar ünnep. Hát talán tényleg nem kellene végülis szerintem semmi értelme megtartani hisz a pasik máskor is elvihetik vacsorázni vagy vehetnek ajándékot a csajnak. Az egész napnak semmi értelme ennyi erővel a hálaadást is meg ünnepelhetnénk.Véleményem szerint az amerikaik ünnepeljék a hagyományaikat és a magyarok is a sajátjaikat... ennyi
2013. február 07. 19:10
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Szerintem ennél az "ünnepnél" is kevés nagyobb hülyeség van. Miért kell ennek a napnak különlegesnek lennie? Ha valakit igazán szeretünk 1. minden nap különleges, 2. nem csak ilyenkor kell figyelmesnek lennie a feleknek! Nem kéne feltételekhez kötni, ha szeretünk valakit.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.