Hogy őszinte legyek, a Valentin napot én sem tartom olyan hú, de nagy favoritnak, bár a párom szereti. Igaz, hogy egy amerikai ünnep, aminek nem csak, hogy az eredetét, de még a jelentését sem tudjuk. Anno, még tíz évvel ezelőtt Magyarországon Bálint napként volt ismeretes ez az ünnep. Persze, a szerelmesek világnapja, értem én, de inkább egy lehúzás az egész. Tavaly voltam a Müllerben vásárolni, minden giccses sz*rt árultak love, meg i love you meg ilyesmi feliratokkal, de tényleg a tömény giccs parádé volt azaz üzlet, pedig a Müllerbe nagyon szeretek vásárolgatni, meg úgy alapjáraton nézelődni is, annak ellenére, hogy rühellek vásárolni.
Nekem sokkal fontosabb az a nap, amikor a párom úgy elvarázsolt, hogy megcsókolt, vagy éppen az a nap, amikor a legnagyobb hóban képes volt letérdelni és megkérni a kezemet. Valahogy nekem ezt a két napot egy Valentin nap egyáltalán nem tud helyettesíteni, sőt még felérni sem tud hozzájuk. Valahol úgy gondolom, hogy ez a normális, de mostanság minden az üzletpolitika felé tendál: húzzuk le a lehető legtöbb pénzt az emberektől. Persze, jól esik az embernek, ha vesznek neki valamit, mert kinek nem esik jól, de olyan ára van például egy szál vörös rózsának, hogy az ember a székről fordul le. Anyagilag nem éri meg költeni erre az egészre. Ha a párom jót akar nekem, akkor vegyen nekem egy Whopper + csirke szendvicses menüt a Burger Kingben, utána menjünk haza és nézzük maratonba a Battlestar galacticát. Én max így tervezném meg azt a nagy Valentin napot.
Így bakizhatnak a férfiak Valentin-napon
2013. február 08. 07:26
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem kedvelem annyira a valentin napot!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. február 08. 19:55
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
nekem nem volt soha annyira fontos ez az unnep. hamar egy feleve egyutt vagyunk es nemkapnek semmit talan kicsit bantana, mert megis fel ev es akkor ugy ereznem, h nem vagyok olyan fontos, de igazabol nemtudom.. annyira nem a kedvenc unnepem (meg)
2013. február 08. 21:11
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Az ünnep eredete kedves, de manapság csak arról szól, hogyan szórjuk el a pénzt felesleges dolgokra. Ráadásul az egyedülállók még kellemetlenebbül érzik magukat, hogy nincs párjuk, miközben minden üzletben tombol a Valentin-napi láz.
Az igazi szerelemben minden nap ünnepelhetünk, apró figyelmességekkel, valódi törődéssel - nem pedig erőltetett ajándékozással.
Az igazi szerelemben minden nap ünnepelhetünk, apró figyelmességekkel, valódi törődéssel - nem pedig erőltetett ajándékozással.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. február 09. 14:20
Luna0124visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 195405 offline |
Mekkora bunkóság lenne már Valentin-napra pénzt adni -.-" szerintem a régi , hagyományos dolgok is jók , legalább is én örülnék neki ) de valami saját készítésű dolog vagy személyre szoló dolog sem rossz )
2013. február 09. 14:49
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Én ezt az egész Valentin napos dolgot hülyeségnek tartom xddd:'D
2013. február 10. 21:49
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Ez az egész ünnep annyira megcsinált.. amerikai..
Én sem örülnék pénznek amúgy, az olyan mintha azt mondaná a másik vele: nem tudom mit szeretsz, leszarom az egészet, tessék itt van egy kis pénz azt vegyél te valamit
Én sem örülnék pénznek amúgy, az olyan mintha azt mondaná a másik vele: nem tudom mit szeretsz, leszarom az egészet, tessék itt van egy kis pénz azt vegyél te valamit
2013. február 11. 19:21
Én sem szeretem a Valentin-napot. Egy erőltetett, lehúzós, giccsparádénak tartom. Azon meg, hogy a nők 53%-a kidobná a pasit, ha nem kap tőle semmit, kiakadtam. Az olyanok nem a párjukat szeretik, hanem azok pénztárcáját.
2013. február 12. 16:38
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Én sose szerettem a Valentin-napot... szerintem hülyeség volt ezt betenni ünnepnek...
2013. február 13. 19:00
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Little Monster-GFF, egyet értek!
Szerintem egy kapcsolatban nem csak ezen az egy napon kell kedveskedni a másiknak, hanem egész évben "tutujgatni" kell a másikat..
És Ginnyvel is egyet értek, szerintem is giccsparádé az egész. Na meg szerintem is hülyeség, ha valaki azért szakít a pasijával, mert az nem ünnepelte meg a valentin-napot.
Szerintem egy kapcsolatban nem csak ezen az egy napon kell kedveskedni a másiknak, hanem egész évben "tutujgatni" kell a másikat..
És Ginnyvel is egyet értek, szerintem is giccsparádé az egész. Na meg szerintem is hülyeség, ha valaki azért szakít a pasijával, mert az nem ünnepelte meg a valentin-napot.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.