Szombat este Justin Bieber volt a vendégsztárja, illetve a műsorvezetője a Saturday Night Live-nak New Yorkban. A sok poén mellett a tinisztár az egyik botrányára is reagált. Az ezzel járó feszültség végett pedig az egyik legviccesebb formában próbálta tisztázni magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber beismerte, hogy drogozott
2013. február 10. 15:45
2013. február 10. 15:49
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Imádom*-* Én hiszek abban h nem fog több ilyen eset előfordulni.! És fel a fejjel Justin.*-*
2013. február 10. 15:50
Hát igen: nagyobb a sajtó érdeklődésének fenntartása, ha hazudozol. Először ezt mondja, másszor azt. Tényleg felnőtt a gyerek -.-"
2013. február 10. 15:51
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na a tinik akik a múltkor itt rinyáltak, hogy photoshop meg hasonmás meg bla bla most majd jönnek azzal, hogy csak átmosták az "agyát" azért mondta ezt
1 felhasználónak tetszik:
TheSzandi006
2013. február 10. 15:51
Ez nem tudom, miféle műsor akart lenni, de borzalmas! Justin meg úgy ahogy van szánalomra méltó.
2013. február 10. 15:52
Hát az jó dolog ha beismerte és megígéte hogy nem tesz többé ilyet, de mondani bármit lehet.. :$ Én bízom benne hogy tényleg nem teszi többször, nem az ő érdekében hanem a sok rajongója miatt, hogy ne lássanak rossz példát, bár már késő...
2013. február 10. 15:55
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Fogjuk rá hogy ez egy jooo hír
2013. február 10. 15:58
Na most mondják a Bieber rajongók, hogy a hasonmása van a képeken...
Hatalmas akaraterő kell ahhoz, hogy valaki leszokjon a "fűről". Rengeteg legenda halt már meg a szer miatt (neveket nem mondok, mert olyan nagy neveket még csak szóba sem lehetne hozni Justin-nal), éppen ezért nem hiszem, hogy pont Biebernek lenne akkora akaratereje, hogy lemondjon a drogról.
Hatalmas akaraterő kell ahhoz, hogy valaki leszokjon a "fűről". Rengeteg legenda halt már meg a szer miatt (neveket nem mondok, mert olyan nagy neveket még csak szóba sem lehetne hozni Justin-nal), éppen ezért nem hiszem, hogy pont Biebernek lenne akkora akaratereje, hogy lemondjon a drogról.
2013. február 10. 15:59
De legalább bevallja.És remélem többet tényleg nem fog ilyet csinálni
2013. február 10. 16:01
Áhh,hogy tudtam,hogy ez a kis b*zi drogozott.Na mi van Bieberkék,most legyen nagy a szátok!(pofátok)
2013. február 10. 16:03
de sz*r, végül is ezt sem tudta normális módon beismerni, viccesre vette a figurát, de legalább nem twitteren írta ki
2013. február 10. 16:03
Így igaz, mindenki követ el hibákat, senki sem tökéletes. Az jó, hogy bevallotta, így legalább vége a találgatásoknak, és hiszek benne, hogy sosem fog droghoz nyúlni
2013. február 10. 16:08
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Köszönjük Emese...
2013. február 10. 16:09
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline |
Mindenki követ el hibákat.És jó,hogy bevalotta,hogy drogozott.Szerintem komolyan gondolta,hogy többé nem nyúl droghoz.
2013. február 10. 16:10
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Lehet velem van a baj,de számomra ez a pár sor nem volt "annyira lényeges".Engem személy szerint jobban lekötött a többi része a műsornak
Cikkhez hozzászólva,nem lepett meg vele,mindvégig tudtam,h ő van a képeken,nem pedig valami hasonmás.Bár azon meglepődtem,h ilyen nyíltan beszélt róla,de legalább beismerte.Letagadni soha nem tagadta le,én legalábbis úgy emlékszem,h egyszer sem nyilatkozta azt,h nem ő van a képeken.
Az egyedüli,amit remélek és az esettel kapcsolatos,h nem csinál a drogozásból napi rutint.Remélhetőleg.
Cikkhez hozzászólva,nem lepett meg vele,mindvégig tudtam,h ő van a képeken,nem pedig valami hasonmás.Bár azon meglepődtem,h ilyen nyíltan beszélt róla,de legalább beismerte.Letagadni soha nem tagadta le,én legalábbis úgy emlékszem,h egyszer sem nyilatkozta azt,h nem ő van a képeken.
Az egyedüli,amit remélek és az esettel kapcsolatos,h nem csinál a drogozásból napi rutint.Remélhetőleg.
2013. február 10. 16:10
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (Stephie @ 2013.02.10. 15:58)
Na most mondják a Bieber rajongók, hogy a hasonmása van a képeken...
teljesen egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
Stephie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.