Cikkünkben bemutatjuk a futás előnyeit, amelyeknek hála nemcsak a tested, de az elméd is formában tarthatod.
A teljes cikkhez kattints ide!
Küzdd le a lustaságot: 6 érv a futás mellett
2013. február 11. 17:47
ezek mindg igazok, de akkor is UTÁLOK FUTNI!!!!!!!!!!!
2013. február 11. 17:48
Én nagyon szeretek futni, de nekem csak nyáron a jó időben megy, télen semmiképp
2013. február 11. 17:48
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Nagyon jó cikk
2013. február 11. 17:49
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Jó kis cikk lett. Bár a másodikkal nem annyira értek egyet. Én utálok futás közben beszélni. Egyszer csak beszorul a levegő, aztán 3 másodperc múlva már köpködöm ki a tüdőm.
Jó meg minden de én LUSTA VAGYOK MINT A FÖLD még a matek tanár is monta
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Nincs az az isten vagy akárki aki rávenne engem hogy valaha is futni menjek. Igen, jó dolog mert nyílván aktívabb és egészségesebb lesz tőle az ember,de...Á ez nekem nem megy.
2013. február 11. 17:53
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
jó cikk lett xDD
2013. február 11. 18:00
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát nem tudom...én mindig lusta vagyok
2013. február 11. 18:02
Tavasszal mindenképp el akarom kezdeni, de egyelőre örülök, ha hazakeveredek a suliból, ebben a hidegben.
2013. február 11. 18:03
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Egyenlőre a járás is nehezemre megy, kicsit megviselte a lábamat 160 km tekerés, amit két délután alatt csináltam meg. Amint abbamarad a szúrás, majd megfontolom, miért is nem fogok futni
2013. február 11. 18:05
Nyáron két hétig bírtam csinálni a hajnali 20 perceseimet, aztán ráuntam a monoton tájra. Minden betonm aszfalt, vagy döngölt főld, nem tesz jót az izületeknek. Van forgalom, kizárt a zenehallgatás. Próbáltam a beszélgetést, de az nem megy, viszont tudok rágózni bár az sem egészségesebb folyamat. Összegezve jó lett a cikk, de futni többet nem fogok passzióból, inkább ajánlom a kutyasétáltatást, nem húsz perc, hanem két óra, az igaz.
De
Lehet beszélgetni
lehet zenét hallgatni
Mindig van társaságod
Nem kell hozzá semmi, csak kutya és nejlonzacsi.
Van esély rövidtávú sprintekre, ha kutyus rakoncátlankodik.
De
Lehet beszélgetni
lehet zenét hallgatni
Mindig van társaságod
Nem kell hozzá semmi, csak kutya és nejlonzacsi.
Van esély rövidtávú sprintekre, ha kutyus rakoncátlankodik.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. február 11. 18:05
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Idézet
Im a SlaveForBritney
Jó kis cikk lett. Bár a másodikkal nem annyira értek egyet. Én utálok futás közben beszélni. Egyszer csak beszorul a levegő, aztán 3 másodperc múlva már köpködöm ki a tüdőm.
Amúgy tényleg így van, nagyon kell figyelned a helyes légzésre, különben szenvedés tovább folytatni a futást.
Bejön ez a cikk, bár én a futást annyira nem kedvelem. Eléggé függ az időjárástól, a konditermes megoldás meg szerintem borzasztó. A futással az a baj, hogy elég uncsi, ha nincs veled senki, ha meg van, akkor nem tudok a futásra koncentrálni. Inkább az ugrókötelezésre kattantam rá, de nagyon. Hasonló kardioedzés, mint a futás, de mégis jobb számomra. Gyilkos egy eszköz, az tuti Az ugrókötéllel szerintem intenzívebb erőkifejtést produkál az illető és nem terheli meg annyira az ízületeket. Just sayin'. Amúgy jó ötlet ez a cikk, szívesen olvasnék többféle sportról is, kedves Courtneyy.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 11. 18:09
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Sosem szerettem futni, mert mindig csak rövid távon bírtam, bár elég gyors tempóban. Mindenesetre megfontolom, a balett mellett lehet, hogy tetszene
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.