Begyulladt Palvin Barbara szeme
2013. február 12. 17:58
Sajnálom őt, tudom milyen rossz ha be van gyulladva az ember szeme, nyáron én is sokat szenvedtem miatta. Jobbulást neki ((:
2013. február 12. 18:03
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
és? akkor mivan? mindenkinek begyulladhat a szeme, nem csak neki. Olyan ez most, mindha neki gyulladt volna be először, a Föld története során. Ennek nincs értelme, mert ez bárkivel megeshet. Senkit nem érdekel. Persze, jobbulást kívánok neki gyógyuljon meg hamar. De nincs értelme ilyeneket közzétenni. Csak azért, hogy legyen pénz. -.-
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 12. 18:04
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
AlkonyatGirl18 egyet értek veled!
2013. február 12. 18:07
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Húúha, tényleg elég csúnya a bal szeme, nekem is tavaly elég sokszor volt ilyen a szemem, igaz nekem árpám volt. Mindenesetre szerintem sem kellene mutogatnia, legalábbis én nem tenném, én még a sulit is kihagytam míg be volt gyulladva a szemem. :/
Átérzem a helyzetét és mihamarabbi gyógyulást kívánok neki!
Átérzem a helyzetét és mihamarabbi gyógyulást kívánok neki!
2013. február 12. 18:07
jobbulást! de nem tom miért ilyen nagy szám ez :S
2013. február 12. 18:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szegényke azért jobbulást kívánok neki
2013. február 12. 18:10
És erről egyből képet kell posztolni.. mekkora szám!
nem mondom h jobbulást úgy sem látja, twitteren meg nem írok neki, mert vszínüleg azt sem olvassa el, a sok között
de ez kicsit sem érte meg h cikket írjanak róla, ráadásul neki is az az első h feltöltsön a szeméről képeket...ki akarja ezt nézegetni, sztem elhiszik neki enélkül is
de ez kicsit sem érte meg h cikket írjanak róla, ráadásul neki is az az első h feltöltsön a szeméről képeket...ki akarja ezt nézegetni, sztem elhiszik neki enélkül is
Képzeljétek tegnap a Ferenc központban bevertem a fejemet az egyik neonlámpába, miközben másztam fől egy létrán, hogy az optikát tudjam lekötözni. A francba nem tettem fel képet róla, ki fog így sajnálni. Csatlakozom az elöttem felszólalokhoz, ki kiváncsi rá? Legutoljára 4 éves voltam, amikor sikerült beszereznem ezt a roppant kellemes kis betegséget.
2013. február 12. 18:11
Szegény://Már FB-n láttam a képet amit posztolt, de azt nem tudtam, hogy Londonban van és nem tud dolgozni
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.