Begyulladt Palvin Barbara szeme
2013. február 13. 19:27
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Jujj, szegény Majd biztos ezt is leretusálják D
2013. február 13. 20:03
nekem is úgyanilyen volt a szemem vicces, de nagyon kellemetlen érzés ( Jobbulást!!
2013. február 13. 20:07
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
bettike99 egyetértek
2013. február 13. 20:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2013.02.13. 12:54)
Hát Én sem kedvelem Őt, de azért jobbulást kívánok Neki. Nem egy kellemes dolog a kötőhártya-gyulladás. Piszkosul tud fájni az ember szeme ilyenkor, és beletelik egy kis időbe mire helyrejön. Írták sokan hogy a modellkedés könnyű munka. Hát egyáltalán nem az. Mind fizikailag, mind mentálisan megterhelő. A divathetek előtt napi kb. 10 casting, ha nem több, még a katalógus munkákhoz is castolják a modelleket. Szinte vetélkednek egymással egy egy munkáért, mert rengeteg modell van, és csak kevesen tudnak csúcskarriert befutni. Arról nem is beszélve hogy állandóan sanyargatják magukat, mert pár plusz kiló felszalad, és nem kell az ügynökségnek, de a márkáknak sem. És ezek csupán töredékei a megpróbáltatásoknak... Szóval tényleg nem könnyű munka, akár ki akár mit mond.
Ebben igazad van, hogy nem egy könnyű meló, én speciel ezért nem is lennék soha sem modell, mondjuk az 156-os magasságommal soha nem is lehetek az, mert itt valaki írt olyat is, hogy miért nem megyek. 160 alatt vagyok - én odamennék, hogy modell akarok lenni, vagy tízszer körberöhögnének. Tudom, hogy a modell szakma nem könnyű, emiatt is van az, hogy a legtöbb modell bulémiás, illetve anorexiás lesz az idő során. Annyira nem is vagyok benne a modellkedésben meg úgy a szakmában, de a VS bemutatókat muszáj minden alkalommal megnéznem, annyira, de annyira megtetszett tavaly. És láttam Babrbikát is a kifutón, és engem egy cseppet sem ragadott el. Úgy én is tudnék járkálni a színpadon, ahogyan ő tette. Nem tetszett sem ő maga, sem a megjelenése. Amikor Candice vagy Miranda lép a kifutóra, mindig elcsodálkozok, hogy jajj, de szépek meg izé, amikor meg ezt az izét megláttam, akkor azért elgondolkoztam, hogy mégis mi a fenét keres ott? Egyáltalán nem tetszett az, amit csinál, és kövezzetek meg érte, de így modellkedni igen is bárki tud. Úgy gondolom, hogy semmi keresnivalója a modellek világában, és talán valóban többre fog menni a későbbiekben, ha van is valami a fejecskéjében, mert nem mindig lesz ilyen "gyönyörű", bár még ezt a jelzőt a legjobb jóindulattal sem tudnám ráakasztani. Nem ronda, de a buszon vagy a vonaton ezerszer szebb lányokat látni. Egyszerűen átlagos. Nem a tehetsége miatt tart ott ahol, de persze valóban lehet firtatni a dolgokat, hogy vajon miért pont ő lett a legbefutottabb, legfuttattottabb magyar modell, miközben vannak nála sokkal tehetségesebbek is, csak nincsen aki tolja alá a sikert és a pénzt. Így bárki lehet világhírű modell.
Az irigykedés messze álljon tőlem, hisz én soha sem irigyeltem senki vagyonát vagy pénzét, a sikerét meg pláne nem. Maximum akkor lennék irigy, ha Barbika mentőtisztin tanulna, mert nekem az volt a nagy vágyálmom, de sajnos nem sikerült. Viszont az, hogy Palvinka emberi belső szerveket fogdosson egy balesetnél, arra annyi az esély, minthogy Rebecca Black Grammyt nyerjen. Attól, mert valaki rossz véleménnyel van valakiről, még nem féltékeny. Kinőttem már ebből.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 13. 21:31
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Beyla egyet értek!
2013. február 13. 21:39
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.02.13. 20:23)
Ebben igazad van, hogy nem egy könnyű meló, én speciel ezért nem is lennék soha sem modell, mondjuk az 156-os magasságommal soha nem is lehetek az, mert itt valaki írt olyat is, hogy miért nem megyek. 160 alatt vagyok - én odamennék, hogy modell akarok lenni, vagy tízszer körberöhögnének. Tudom, hogy a modell szakma nem könnyű, emiatt is van az, hogy a legtöbb modell bulémiás, illetve anorexiás lesz az idő során. Annyira nem is vagyok benne a modellkedésben meg úgy a szakmában, de a VS bemutatókat muszáj minden alkalommal megnéznem, annyira, de annyira megtetszett tavaly. És láttam Babrbikát is a kifutón, és engem egy cseppet sem ragadott el. Úgy én is tudnék járkálni a színpadon, ahogyan ő tette. Nem tetszett sem ő maga, sem a megjelenése. Amikor Candice vagy Miranda lép a kifutóra, mindig elcsodálkozok, hogy jajj, de szépek meg izé, amikor meg ezt az izét megláttam, akkor azért elgondolkoztam, hogy mégis mi a fenét keres ott? Egyáltalán nem tetszett az, amit csinál, és kövezzetek meg érte, de így modellkedni igen is bárki tud. Úgy gondolom, hogy semmi keresnivalója a modellek világában, és talán valóban többre fog menni a későbbiekben, ha van is valami a fejecskéjében, mert nem mindig lesz ilyen "gyönyörű", bár még ezt a jelzőt a legjobb jóindulattal sem tudnám ráakasztani. Nem ronda, de a buszon vagy a vonaton ezerszer szebb lányokat látni. Egyszerűen átlagos. Nem a tehetsége miatt tart ott ahol, de persze valóban lehet firtatni a dolgokat, hogy vajon miért pont ő lett a legbefutottabb, legfuttattottabb magyar modell, miközben vannak nála sokkal tehetségesebbek is, csak nincsen aki tolja alá a sikert és a pénzt. Így bárki lehet világhírű modell.
Az irigykedés messze álljon tőlem, hisz én soha sem irigyeltem senki vagyonát vagy pénzét, a sikerét meg pláne nem. Maximum akkor lennék irigy, ha Barbika mentőtisztin tanulna, mert nekem az volt a nagy vágyálmom, de sajnos nem sikerült. Viszont az, hogy Palvinka emberi belső szerveket fogdosson egy balesetnél, arra annyi az esély, minthogy Rebecca Black Grammyt nyerjen. Attól, mert valaki rossz véleménnyel van valakiről, még nem féltékeny. Kinőttem már ebből.
Igazából csak a kifutókra kell a minimum 175 cm magasság. Ha valaki nem egy 180 cm magas 90-60-90-es méretekkel rendelkező szupermodell-alkat, attól még lehet fotómodell. Szóval ne add fel. Nah komolytalanságot félretéve. Régen volt nagy nagy heppje a tervezőknek, hogy 175 cm alatti lányok a lábukat nem tehették a kifutóra. Manapság már alacsonyabb modellek is megfordulnak pl. a Chanel kifutón. Pl. A mi Barbaránk és Charlotte Free a 170 cm-ükkel felléphettek már Chanel show-n is. Kate Moss is alacsony, és mekkora szupermodell lett már belőle. Persze Kate és Charlotte legalább különleges, egyedi modellek.. Barbara manapság már inkább fotó (commercial) modell. Igazából nem mondanám hogy rossz modell, mert vannak képei melyek Nekem is tetszenek, de ha pl. egy Sasha Pivovarovát vagy egy Kate Moss-t veszünk alapul akkor Barbara valóban átlagos tehetségű modell. A VS bemutatón valóban kritikán aluli kifutós mozgást prezentált, de ez annak tudható be, hogy már régóta nem kifutó-modellkedett. Több, mint egy éve nem vett részt a divatheteken. Szóval a kifutókon nincs nagy gyakorlata.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. február 13. 23:37
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
jó, hát igen, ez tényleg egy olyan cikk, amit ha nem tudok akkor is nyugodtan hajtom a fejem a párnámra éjszaka, de remélem ha az egyik lábujja bedagad arról is rögtön tudni fogunk!
2013. február 14. 16:01
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Ez durva...ideiglenes oda lett a szépség Na jó nem vagyok ilyen gonosz ,jobbulást!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.