Taylor Swift beszólt Harry Stylesnak a Grammyn
2013. február 13. 20:13
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Egyikükért se rajongok, de ez szánalmas dolog volt Taylortól. Nagyon idegesít ez a csaj! Minden róla szól. Neki mindig muszáj "beszólogatnia" a volt csávóinak, hogy persze ő "győzzön". Elvileg azt hajtogatja, hogy túl van a volt csávóin, de ezek szerint mégse. Ha túl lenne rajtuk, lezárná már a témát és nem hozná fel folyton. Talán azt hiszi, hogy ha így "visszavág", akkor ő kerül ki győztesen, de csak szánalmasabb és gyerekesebb lett tőle. Tetszik Harry válasza az esetre!
2013. február 13. 20:16
Szerintem ezt a 'beszólást' nem a Grammyn kellett volna elsütnie.
2013. február 13. 20:19
Huh. Felőlem csináljanak, amit akarnak, én jól szórakozom.
2013. február 13. 20:28
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
Ez a csaj egy merő szánalom, bújj már el te feltűnési viszketegségben szenvedő idióta...
2013. február 13. 20:28
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
Cassie3 teljesen egyetértek ..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2013. február 13. 20:50
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Taylor úgy gondolom most rendkívül gyerekes volt.Ha a saját koncertjén csinálta volna ezt,arra még azt mondanám,oké.Az ő fellépése,azt csinál amit akar.Bár azt is szánalmasnak tartanám.VISZONT,pont a GRAMMY-n beszólogatni az exének?
Fogalmam sincs ki kezdte,de úgy gondolom itt az ideje abbahagyni.Harry is produkálja magát rendesen,nem kell őt se félteni,nem kell Taylort megtenni bűnbaknak.Ugyanis ez a kialakult helyzet nem csak az egyik fél hibája.
Beszéljék meg végre a dolgot NÉGYSZEMKÖZT,mert a nyilvános beszólogatás nem old meg semmit.Csak mégjobban elfajul a dolog.
Fogalmam sincs ki kezdte,de úgy gondolom itt az ideje abbahagyni.Harry is produkálja magát rendesen,nem kell őt se félteni,nem kell Taylort megtenni bűnbaknak.Ugyanis ez a kialakult helyzet nem csak az egyik fél hibája.
Beszéljék meg végre a dolgot NÉGYSZEMKÖZT,mert a nyilvános beszólogatás nem old meg semmit.Csak mégjobban elfajul a dolog.
2013. február 13. 20:51
Konkrétan nekem semmi bajom ezzel, talán azért mert jelenleg nem érdekel. Gyerekesnek gyerekes, de az egész színpad is úgy nézett ki, mintha Alíz sose jutott volna ki csodaországból, úgyhogy nem is tudom mit várnak el tőle. Nem Taylor legjobb húzása volt, de én emiatt nem "haragszom" rá. Igazából azért, mert minek? Semmi értelme sincsen, csak létrejönne még egy dolog az életemben, ami felcseszi az agyam. Csináljon amit akar, az ő élete, ugyebár. Rajongóként sem zavar az egész, mert ez Taylor, akinek nem tetszik, az már egyből meg akarja tépni, csakmer beszólt Harry Stylesnak. Istenem.. -.-"
Am Harry válasza tetszett
Am Harry válasza tetszett
2013. február 13. 20:51
Szerintem ez szánalomra méltó, és még azt kérdezi miért foglalkozik mindenki a magánéletével.. Hát ezért xD
2013. február 13. 21:01
LillyDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189882 offline |
gyerekesen viselkedett mint mindig , de ez már szánalmas és alaptalan
2013. február 13. 21:07
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jaj most biztos menőnek érzi magát. Lekophatna már Harryről!!!
2013. február 13. 21:21
Úgy láttam, Harry gyerek is beszólt Taylornak valamit Twitteren... komolyan, menjenek vissza az oviba, és sírjanak azon hogy hogy vette el az egyik a másik kedvenc játékát.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 13. 21:34
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Még menő és odab*szós is lett volna, ha Harry-nek még mindig kellene, de tekintve, hogy Harry dobta ki és azóta magasról sz*rik rá, sőt röhög is rajta, így Swift csak magát égette porig.
Gratulálunk Taylor Swiftnek, hogy ismét képes volt saját magát megalázni. XD
Gratulálunk Taylor Swiftnek, hogy ismét képes volt saját magát megalázni. XD
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
Cassie3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.