Itt az újabb őrület: harlem shake
2013. február 18. 16:33
hát kb. ilyeneket zártak be anno a zárt osztályra muszáj dzsekibe!!! elmebetegek, már bocs, csak azok ránganak így, ez nem tánc. és Irrestible, osztom a véleményed, undorító!!
2013. február 18. 19:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Erre csak annyit tudnék reagálni, hogy még mindig nagy az Isten állatkertje. Ebbe mi a művészet, mi a tánc? Én csak annyit látok, hogy pár idióta belőve - esetleg részegen - úgy vonaglanak, mint akiknek epilepsziás rohamuk van. Viccesnek nem találom, de szánalmasnak már annál inkább, hogy a fiatalok ennyire ráérnek ilyen abszolút marhaságokkal foglalkozni. Azért valahol lennék a helyükbe.
2013. február 18. 20:21
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Akkor most már ez a dal fog elhangozni a Class FM-ben minden egyes reggel a Morning Showban? Király.
A videóról pedig csak annyit hogy a készítői nagyon ráérhetnek. Nem hiányzik valami az életükből? Én megértem hogy jó poén meg minden de azért valahol álljon már meg a menet ...
A videóról pedig csak annyit hogy a készítői nagyon ráérhetnek. Nem hiányzik valami az életükből? Én megértem hogy jó poén meg minden de azért valahol álljon már meg a menet ...
2013. február 19. 13:20
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
undorito ...Fujjj szanalmasak~!
2013. február 20. 12:17
Még a Gangnam Style-t is szívesebben hallgatom, mint ezt a szennyet (mert hogy zenének nem lehet nevezni az biztos) és az már nagy szó, mivel baromi távol áll a stílusomtól. Szánalom ez az egész. Idegesítő és még csak nem is humoros.
2013. február 20. 17:48
Nee! A gangnamosban legalább valami többé-kevésbé épkézláb mozgás volt, amit az az énekes disznó többé-kevésbé el(ő) tudott adni. De ez........ a színvonal a béka popója alatt. Egyes emberek túlságosan ráérnek.
2013. február 22. 17:19
Jesszus !! xddd
tök vicces
csak engem emlékeztet a Project X-re ?
tök vicces
csak engem emlékeztet a Project X-re ?
2013. február 23. 14:37
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Ez nagy hülyeség ennek semmi értelme nincsen
2013. február 23. 22:32
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
OMG...jólvan, hogy valakinek ez tetszik és szívesen csinálja,de...ez akkor is hülyeség. Így kapálózni össze-vissza én is tudok
2013. február 25. 22:12
jó a zene meg a tánc is :DDD annyit röhögök rajtuk:DD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.