Robbie Williams félti Justin Biebert
2013. február 18. 21:51
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Nagyon kedves gesztus.
2013. február 19. 00:19
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline |
Justin maga sem tudja már, hogy mit akar. Elveszett ebben az egészben.
A hirtelen jött siker átka, a lányok már-már fojtogató szeretete, az óriási nyomás.
Megrekedt valahol, és ebből nem is fog kijönni egy jó ideig. Ott a barátiköre, nem éppen pozitív beütéssel. Tele van pénzzel, egyszerűen nem tud mit kezdeni magával. Még többet vár, azt szeretné, ha minden az övé lenne. De végülis hiába, az üresség ott marad. Az a kisfiú már totál a múlt - én legalábbis nem ismerek rá. Majd egyszer észheztér. Vagy nem.
A hirtelen jött siker átka, a lányok már-már fojtogató szeretete, az óriási nyomás.
Megrekedt valahol, és ebből nem is fog kijönni egy jó ideig. Ott a barátiköre, nem éppen pozitív beütéssel. Tele van pénzzel, egyszerűen nem tud mit kezdeni magával. Még többet vár, azt szeretné, ha minden az övé lenne. De végülis hiába, az üresség ott marad. Az a kisfiú már totál a múlt - én legalábbis nem ismerek rá. Majd egyszer észheztér. Vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Lili5512
2013. február 19. 16:06
Ez nagyon kedves tőle. Remélem Justin meg tud birkózni az ilyen nehézségekkel.
2013. február 19. 16:56
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Idézet (Danger @ 2013.02.19. 00:19)
Justin maga sem tudja már, hogy mit akar. Elveszett ebben az egészben.
Teljesen igazad van!
2013. február 22. 16:47
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Szerintem Justinnak az a baja, hogy nem tudja mit akar. Összezavarodott. A hirtelen jött siker teljesen megváltoztatta. Elveszett az érte rajongó lányok imádatában! Talán észhez tér, talán nem. Hát ez a jövő zenéje...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.