Az énekesnő nemrégiben jelentette be, hogy ismét együtt van Chris Brownnal, ám máris a rajongók áldozatává vált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megdobálták Rihannát
2013. február 18. 18:45
2013. február 18. 18:46
Hát sajnálom, de valljuk be egy térdhorzsolás nem a világ vége !
2013. február 18. 18:50
Idézet
'rajongói utálják a szerelmét'
Csodálkozik rajta?!
2013. február 18. 18:51
Sajnálom, szerintem az ilyenek akik megdobálják a kedvencüket nem is igaz rajongók.
2013. február 18. 18:52
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Nem fog belehalni.
Amúgy meg melyik dimenzióban él, ha nem tudja, hogy mit gondolnak a rajongói Kriszről? Még a nálunk csövező emberek is tudják, hogy a Riri rajongók nagy része ki nem állhatja ezt a woman beatert.
Amúgy meg melyik dimenzióban él, ha nem tudja, hogy mit gondolnak a rajongói Kriszről? Még a nálunk csövező emberek is tudják, hogy a Riri rajongók nagy része ki nem állhatja ezt a woman beatert.
2 felhasználónak tetszik:
prézli,
Fan-ily6889
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
butaság Riri-től,hogy újra és újra megbocsát Chrisnek,miután az sosem tisztelte...
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Itt nem csupán a horzsolásról van szó, hanem arról, hogy van olyan őrült, aki képes ezért bántani Rih-t. Hozzátenném, az ilyen nem rajongó. Nem tudom, Riri miért van meglepődve, hogy sok rajongója utálja Christ....Oké, ő dolga, ő élete, ő szerelme, de egy asshole az a fickó. Annyiban örülök, hogy újra együtt vannak, hogy Rihanna boldogabb és szebb, mint valaha. Ki nem állhatom én sem Christ, de ha alkalmam lenne találkozni Ririvel, biztos nem az lenne az első, hogy megdobáljam valamivel.
2013. február 18. 18:54
Nem akarom elítélni a rajongót és nem is fogom. Ez a kitörés annak köszönhető, hogy aggódik Rihannáért, ezért nem is haragudott meg rá szerintem Riri sem. Ami pedig a párválasztást illeti... ő már átélte, hogy milyen egy brutális kapcsolat és ha ezek után még tudja szeretni Chris-t, az legyen az ő gondja.
2013. február 18. 18:54
Nem fog belehalni ebbe a kis horzsolásba,de tényleg,milyen érzés lehet,hogy a rajongói nem "szeretik" a párját.
2013. február 18. 18:58
Ennyire azért nem lehet hülye valaki. az ilyen nem rajongó, hanem ámokfutó. Ezért dobálni, bántani? Én se csípen Brown-t, de nem másnak, nem a rajongóknak és nem nekem kell Chris-szel együttélni, hanem neki. Riri tudja mit csinál.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Fan-ily6889
2013. február 18. 18:59
Kicsit durva hogy egyes "rajongók" miket nem tesznek. Ha egyszer szereti Riri-t akkor miért bátja őt ?? Azt tényleg nem okos dolog hogy ismét együtt van Chris-el, de ha szereti akkor egészségére !
2013. február 18. 19:02
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline |
gratulálok annak aki így fejezi ki nemtetszését, hogy dobálja a kedvencét. büszke lehet magára az ilyen ember. főleg, hogy lány
1 felhasználónak tetszik:
Gaby14
2013. február 18. 19:02
Hát én nem epekednék egy olyan személy iránt, aki egyszer megvert, maximum, ha a mazohista lennék, de azt meg nem igazán úgy csinálják, ahogy Chris csinálta. 24 éves, jó formán csak most kezdődött az élete, én a helyébe tuti velem járnék vagy valami hasonló fazonnal Lelke rajta.
A rajongót sem értem teljesen, ezt sem így kellene csinálni.
A rajongót sem értem teljesen, ezt sem így kellene csinálni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.