Jótékony célból énekelnek az angol srácok
2013. február 19. 21:10
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
ez szép dolog volt tőlük:)
2013. február 19. 21:11
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
amugy abban igazzatok van hogy LEHET!! hogy nem az ő fejükből pattant ki az ötlet de biztos szivesen mentek )
2013. február 19. 21:21
SmileyPayne365új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 196365 offline |
Cynthia, először is nem "vándireksön", hanem One Direction.
Lehet, hogy ezt a menedzsment akarta, hogy menjenek ki Afrikába, de biztos örültek neki, hogy van lehetőségük segíteni másokon, és nem csak muszájból mentek ki, és igen meghatotta őket, különben a videóban Zayn nem sírt volna, és Niall is szomorú volt, szóval...egyébként Twitteren is azok a kiírásaik arra utalnak, hogy egy nagy élmény volt számukra, hogy ott lehettek. És igen, kapnak ők pénzt eleget, de sokat jótékony célra használnak belőle, és ez nagyon nemes dolog tőlük.
Amúgy Niall önszántából fogadott némaságot, hogy így segítsen a hátrányos helyzetű gyermekeken, Liam ugyanezzel a céllal hívta fel az álbalesetére a figyelmet, úgyhogy senki ne mondja azt, hogy csak reklámfogás ez az egész, mert NEM AZ!!!
De kíváncsi lennék, hogy azokat a sztárokat, akik nem a jótékonykodásaikról híresek, azokat ugyanígy "dicsérnéd-e" vagy sem.
Lehet, hogy ezt a menedzsment akarta, hogy menjenek ki Afrikába, de biztos örültek neki, hogy van lehetőségük segíteni másokon, és nem csak muszájból mentek ki, és igen meghatotta őket, különben a videóban Zayn nem sírt volna, és Niall is szomorú volt, szóval...egyébként Twitteren is azok a kiírásaik arra utalnak, hogy egy nagy élmény volt számukra, hogy ott lehettek. És igen, kapnak ők pénzt eleget, de sokat jótékony célra használnak belőle, és ez nagyon nemes dolog tőlük.
Amúgy Niall önszántából fogadott némaságot, hogy így segítsen a hátrányos helyzetű gyermekeken, Liam ugyanezzel a céllal hívta fel az álbalesetére a figyelmet, úgyhogy senki ne mondja azt, hogy csak reklámfogás ez az egész, mert NEM AZ!!!
De kíváncsi lennék, hogy azokat a sztárokat, akik nem a jótékonykodásaikról híresek, azokat ugyanígy "dicsérnéd-e" vagy sem.
2013. február 19. 22:03
Onvéjanádaaneagicsgicsavandéj. : D
imádom ezt a számot. milyen régi :0
de amúgy csoda hogy ilyet is csinálnak..
imádom ezt a számot. milyen régi :0
de amúgy csoda hogy ilyet is csinálnak..
2013. február 19. 23:04
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Fanncsii nem vagyok directioner, nem igazán kedvelem a one directiont, de nem tudok belekötni egy szavadba sem. Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget. Én láttam ilyen gyerekekről videót, és ha ez 5 fiú abból, a sok gyerekből ezekkel az adományaikkal legalább 3at megment, én legyek az utolsó aki beleköt abba, hogy ki küldtek őket, miért mentek el stb.
2013. február 19. 23:09
Idézet (moszcsi @ 2013.02.19. 18:16)
"Kedves" Cynthia!
Nem leszek ocsmány és bunkó,mivel már a rendkívül semmitmondó kommented után kidühöngtem magam,hogy hogy élhetnek ilyen emberek a Földön? Komolyan a jótékonykodásnak is a legrosszabb oldalát nézd? (Ami mellesleg,egyáltalán nem igaz.) Nem tudom,mennyi erőd lenne kimenni Afrikába nyomorba és azokkal a gyerekekkel foglalkozni. Mert Ők igenis azt tették! Nézz meg erre a látogatásról egyetlen videót is! A fiúk hitelesek. Zayn sírt, Niallnek is elég könnyes szeme volt és segítettek a szegény,nyomorban élő, szegény embereken. Te meg képes vagy ezt is megfújni. És CSAK azért,mert az az 1D és te azt utálod. Ha egy olyan banda,énekes lett volna,akit szeretsz,az előtt itt hajlonganál. NŐJ FEL. Ahelyett,hogy tisztelnéd őket,hogy fogták magukat és több napra kimentek a szegénység közepére. Ennyi lenne,hogy mit kezdessz magaddal,őszintén és tömören leszarom de akkor is gondolj bele egy kicsit szavaid súlyosságába. x:*
Nem leszek ocsmány és bunkó,mivel már a rendkívül semmitmondó kommented után kidühöngtem magam,hogy hogy élhetnek ilyen emberek a Földön? Komolyan a jótékonykodásnak is a legrosszabb oldalát nézd? (Ami mellesleg,egyáltalán nem igaz.) Nem tudom,mennyi erőd lenne kimenni Afrikába nyomorba és azokkal a gyerekekkel foglalkozni. Mert Ők igenis azt tették! Nézz meg erre a látogatásról egyetlen videót is! A fiúk hitelesek. Zayn sírt, Niallnek is elég könnyes szeme volt és segítettek a szegény,nyomorban élő, szegény embereken. Te meg képes vagy ezt is megfújni. És CSAK azért,mert az az 1D és te azt utálod. Ha egy olyan banda,énekes lett volna,akit szeretsz,az előtt itt hajlonganál. NŐJ FEL. Ahelyett,hogy tisztelnéd őket,hogy fogták magukat és több napra kimentek a szegénység közepére. Ennyi lenne,hogy mit kezdessz magaddal,őszintén és tömören leszarom de akkor is gondolj bele egy kicsit szavaid súlyosságába. x:*
Kedvesem!
Legközelebb próbálj meg olyan mélyenszántó monológot megfogalmazni, amiben nem magadnak mondasz folyton ellent. Egyébként te sem látsz az orrodnál tovább, ezt is leírtad. Most dobálózhatnék olyan kifejezésekkel, mint szövegértés, vagy médiaszenny, de látom, felesleges.
Én nőjek fel? Kincsem, az életkoromnál fogva is nagylány vagyok (ami egyébként szerintem nem jelent semmit, mert valaki 13-14 évesen is lehet egy 5 éves értelmi szintjén, de például egy 12 éves is lehet érett gondolkozású, ergó az intelligencia nem korfüggő), illetve ha nem hiszed, nézz utána. Aki nem elég érett, az valószínűleg nem azt csinálja és nem úgy, ahogy én.
De nem vitatkozok, ennyi szűklátókörű gyerek között teljesen felesleges volt bármit is írni, úgyis én leszek a csúnya. De tudjátok mit? Tojok rá magasról, hozzászoktam már, és úgysem a csipet-csapat véleménye számít
2013. február 19. 23:13
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Engem pedig nem érdekel hogy miért teszik amit tesznek, megteszik és kész. A Comic Relief és a Red Nose Day egy roh*dt nagy dolog az angoloknál, 88 óta utaztatnak külföldre a vándájreksünnél nagyobb sztárokat is és k*rvára nem érdekel hogy miért teszik amit tesznek, megcsinálják és az számít hogy mennyi pénzt gyűjtenek össze. Akár menedzseri utasítás, akár nem .. Szerintem amúgy ez nem menedzseri utasítás. Nem csípem a bandát, tényleg utálom őket de a Red Nose Day és a Comic Relief akkora kultusz odakint hogy bűn belőle kimaradni, főleg azután hogy tavaly Paul McCartney és Rupert Grint mellett Dzsásztin Bíber is bekerült a műsorba. Akkor azt hittem hogy annál rosszabb nem lehet de mindegy is, nem ezen van a hangsúly.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. február 19. 23:29
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nem vagyok oda a bandáért, viszont egyetértek egyes korábbi hozzászólókkal: szép dolog volt a srácoktól, hogy elvállalták és megtették ezt a lépést, mert nem az a fontos, hogy ki és hogyan vette rá őket, hanem a végeredmény: a pénz gyűjtése a jótékony célra és életek megmentése.
Ha megtehetném, én is elhívnám őket ide, aztán a jókora begyűjtött összeget már utalnám is a kedvenc állatmentőimnek.
Ha megtehetném, én is elhívnám őket ide, aztán a jókora begyűjtött összeget már utalnám is a kedvenc állatmentőimnek.
2013. február 20. 06:07
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
naggyon de nagyon buszke vagyok rájuk
2013. február 20. 13:12
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
büszke vagyok rájuk*_*egyem a husukat:D<3
2013. február 20. 14:02
KillerPlayer9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 173122 offline |
Nagyon ügyiik .. Csak így tovább!! Ez amúgy nem a Sakáltanya c. filmben volt??
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.