Tavaly augusztusban Taylor Swiftnek elmaradt az egyik nagyszabású koncertje, ami miatt súlyosan megütheti a bokáját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perelnék Taylor Swiftet
2013. február 19. 15:12
2013. február 19. 15:20
Nem csímep sőt utálom de ha ez igaz akkor szégyelje el magát hogy sok rajongó örült hogy találkozok vele erre nem megy el de ha ez nem igaz akkor nem tudom..
2013. február 19. 15:36
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
hát vm kártéritést azért ezért lehetne fizetni nekik de nem tom mert én nem tom miért maradt el a koncert...de amugy ilyenkor elég rossz lehet hogy egy rajongónak csalodnia kell kedvencében..://
2013. február 19. 15:38
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Utálom!Ez a legszebb amit tudnék róla mondani!De most a rajongók-ról volt szó ő meg minta ha nem is érdekelné lefúja!Szép!Erre egy dicséretet kaphatna,hogy menyire hülye!!
2013. február 19. 15:45
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hagyjátok már szegényt ezért nem ő a hibás!
2013. február 19. 15:51
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Itt is egyértelmű kommentek vannak.. Aki utálja Taylort, aszt mondja, hogy hülye, meg hogy az ő hibája, aki meg szereti az védi.. Én is védem, de nem azért, mert én azok közé tartozok, akik szeretik, hanem azért, mert szerintem hülyeség emiatt perelni...
Biztosan volt valamilyen indoka, ami miatt le kellett fújnia a koncertet, és nem csak simán nem volt kedve színpadra állni..
Biztosan volt valamilyen indoka, ami miatt le kellett fújnia a koncertet, és nem csak simán nem volt kedve színpadra állni..
2013. február 19. 15:53
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nem vagyok nagy Taylor fan-de ezért miért kell perelni??-biztos nem önszántából mondta le,biztos közbejött valami fontosabb dolog!
2013. február 19. 15:53
Ha hanyag a szervező és több fellépést is lemondtak emiatt,akkor hagyja már Taylort és inkább magával foglalkozzon!
2013. február 19. 15:54
Előfordul az ilyesmi, hogy valaki véletlenül elfelejt valamit, ez Taylornál is így volt ebben az esetben, és én nem szeretem őt, de tényleg baromság ez az egész.
2013. február 19. 15:59
Há, akkor nem is olyan egyszerü az eset. Hát, ha szerződésnek voltak záradékai, illetve a kártérítési kötelezetség szerepelt benne, akkor jogos, egyébként nem hiszem, hogy megítélnék az emberkének, ha tényleg hanyag a rendezvényszervező.
Nem ez lenne a történelem első koncertje, amit ilyen-olyan oknál fogva töröltek és, ahol az emberek nem kapták vissza a pénzüket.
Nem ez lenne a történelem első koncertje, amit ilyen-olyan oknál fogva töröltek és, ahol az emberek nem kapták vissza a pénzüket.
2013. február 19. 16:00
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Erről totál nem Ő tehet, és azt olvastam, hogy nem voltak megfelelőek a körülmények és azért fújták le, nem azért mert Taylornak nem volt kedve fellépni, vagy ilyesmi...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.