Starity

Nádai Anikó adatlap pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. február 22. 12:06 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Jöhetnek a pályázatok szombat esti lezárásig. Utána lehet szavazni a pályázóknak és az erre kijelölt embereknek. Vasárnap pedig eredményhirdetés és lapátadás. beer.gif
2013. február 23. 23:03 #2
- törölt felhasználó -    
KEZDETEK
Nádai Anikó 1989-ban született a Baranya megyei Mohácson. Szülei még kiskorában elváltak,édesapja nem nagyon foglalkozott velük a válás után.Végül édesanyjával Kecelre költöztek. Problémás gyerek volt, nem igazán foglalkoztatta a tanulás. Bentlakásos iskolába járt 6.-tól kezdve.Bajára a tanítóképzőbe jelentkezett. Ebben az időszakban költözött saját lakásába ami szintén Baján található.Gyerekkori dédelgetett álma volt,hogy színésznő lehessen belőle. A kemény tanulás mellett egy Póker Klubban dolgozott osztóként, majd felvették a Bajai Fiatalok Színházába.Az előadások során rájött, hogy megtalálta élete hivatását/vagy megtalálta azt a foglalkozást amit szeretne űzni a közeljövőben.
KARRIER
Televíziós próbálkozása 2008-ban vette kezdetét. Jelentkezett a Királynő című műsorba, de a legjobbak közé ekkor még nem jutott be. 2009-ben már besorolták a 12 legszebb lány közé, azonban végül nem ő nyerte el a várva várt koronát. 2010-ben az RTL Klub elindította a Való Világ 4. valóságshowt, amelyre Anikó is jelentkezett a rosszkislány kategóriába. A nézők döntésének következtében, bejuthatott a Villába 2010 november 29.-én. A valóságshow meghozta számára a hőn áhított hírnevet, és a legjobb négy között volt bent. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók.Anikó egyébként aktívan részt vett minden programban, s több alkalommal nyert is különböző játékokat a show-ban.
A lány a 154. nap után 2011. Május elsején esett ki a Való Világ játékból az Évával vívott párbaj során 49 / 51 %-os aránnyal. A műsor után a média szüntelen érdeklődést mutatott iránta.Anikó álmainak egy töredéke a műsor után valóra vált, hiszen őt és Gigi-t választották az AlekosznakValó című műsor műsorvezetőinek.A nyári szünet után, szeptembertől a csatorna újabb lehetőséggel kínált neki a megjelenésre, és ő lett a VV5 BeleValó Világ című mellékműsorának műsorvezetője Olivér és Béci mellett.Számos reklámkampányban is szerepelt a kiköltözés óta. VV Kinga mellett ő lett a Denis arca 2012-ben. A Való Világ 5 befejezése után eltávozott a képernyőtől, és szerkeztőként folytatta tovább a pályafutását a csatornájánál.
MAGÁNÉLETE
Az élete értelmének is tartja az állatokat,legfőképpen a lovakat ; nem is csoda, hiszen 9 éve lovagol. Van egy macskája is.Ez számos problémát szült hiszen hiszen a társasház szabálykönyve megtiltotta, hogy hörcsögnél nagyobb állatot tartson a lakásában.Szeret színészkedni,akár hobbi szinten is. A főiskola befejezése a célja és egy nyelvvizsga megszerzése is egyaránt. Istenes Bencével a Való Világ során ismerkedtek meg, és kapcsolatukat sokáig nem merték nyilvánosságra hozni, boldog szerelemben éltek.

ÉRDEKESSÉGEK
-Édesapját hidegen hagyta Anikó létezik,sokáig nem is törődött saját lányával
- Eddig csupán futó kapcsolatokban volt része,a komoly kapcsolat elkerülte.
A VV-ben megmutathatta énekhangját,és LL Junior felajánlotta,hogy komolyabban foglalkozik vele ha kijön a luxusbörtönből.
- Nagy fölénnyel őt választották meg a CKM címlaplányának,Gigivel együtt.
- Kedvenc színésznője: Angelina Jolie
- Kedvenc zenéje a Subb Bass Monster
- Volt egy imádott mókusa is.
- Imád autót vezetni
- A Sugarbird márka őt is megkereste, hogy legyen a reklámarcuk
Lehet,hogy nem jó de csak ennyire tudtam átírni. sad.gif
2013. február 23. 23:23 #3
- törölt felhasználó -    
*filmográfia:2010 - Valóvilág 4 (RTL) - közszereplő ,rosszkislány kategória
2011 AlekosznakValó -(Cool tv) - müsorvezető
diszkográfia:Csak a VV alatt született dala
LL Junior ft. VV klikk:Klikkesedjél
2013. február 24. 02:39 #4
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Pályázat beküldését itt is lezárom. A lap Tufancsé lesz, ha picit jobban átírja az életrajz másolt részeit. smileeee.gif
2013. február 24. 11:25 #5
- törölt felhasználó -    
Köszönöm. meghajolo.gif
Most átírjam,vagy mikor?
2013. február 24. 12:49 #6
Bessie
Bessie
Jung Kook
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (Tufancs @ 2013.02.24. 11:25)
Köszönöm.  meghajolo.gif 
Most átírjam,vagy mikor?

Most. Hisz most van rá pályázat. smileeee.gif Enélkül sajnos nem adhatom oda. pardon.gif
2013. február 24. 13:48 #7
- törölt felhasználó -    
KEZDETEK
Nádai Anikó 1989-ban született a Baranya megyei Mohácson. Szülei még kiskorában elváltak,édesapja nem nagyon foglalkozott velük a válás után.Végül édesanyjával eldöntötték,hogy Kecelre költöztek. Problémás gyerek volt, nem igazán törődött a tanulással. Bentlakásos iskolába járt 6.-tól kezdve.Bajára a tanítóképzőbe jelentkezett. Ebben az időszakban költözött saját lakásába ami szintén Baján található.Gyerekkori dédelgetett álma volt,hogy színésznő lehessen belőle. A kemény tanulás mellett egy Póker Klubban is munkát vállalt,ahol osztóként kereste a kenyerét , majd felvették a Bajai Fiatalok Színházába.Az előadások során rájött, hogy megtalálta élete hivatását/vagy megtalálta azt a foglalkozást amit szeretne űzni a közeljövőben.
KARRIER
Televíziós karriere 2008-ban indult útnak. Jelentkezett a Királynő című műsorba, de a legjobbak közé ekkor még nem jutott be. 2009-ben már besorolták a 12 legszebb lány közé, azonban végül nem ő nyerte el a várva várt koronát. 2010-ben az RTL Klub elindított egy népszerű valóságshowt a Való Világ 4.-et , amelyre Anikó is kedvet kapott és beadta a jeletkezését, rosszkislány kategóriába. A nézők döntésének következtében, bejuthatott a Villába 2010 november 29.-én. A valóságshow meghozta számára a hőn áhított hírnevet, és a legjobb négy között volt bent. A játék során végig párbaj nélkül tudta tengetni napjait, de az utolsó párbajra őt jelölték ki a lakók.Anikó egyébként nagy lelkesedéssel vett részt minden programban, s több alkalommal nyert is különböző játékokat a show-ban.
A lány a 154. nap után 2011. Május elsején távozott a luxusbörtönből az Évával vívott szoros párbaj során ahol egyébként sokszor fej-fej mellett álltak,de végül 49 / 51 %-os aránnyal kiesett. A műsor után a média szüntelen érdeklődést mutatott iránta.Anikó álmai megvalósulni készültek, hiszen őt és Gigi-t bízták meg,hogy vezessék AlekosznakValó című műsort.A nyári szünet után, szeptembertől a csatorna újabb lehetőséggel kínált neki a megjelenésre, és ő lett a VV5 BeleValó Világ című kibeszélőműsorának műsorvezetője Olivér és Béci mellett.Számos reklámkampányban is szerepet kapott a kiköltözés óta. Kutai Kinga és Anikó lett a Denis márka arcai 2012-ben. A Való Világ 5 befejezése után eltávozott a képernyőtől, és szerkesztőként folytatta tovább a pályafutását.Jelenleg az Éjjel nappal Budapest című sorozatnál kapott főszerepet.
MAGÁNÉLETE
Az élete értelmének is tartja az állatokat,legfőképpen a lovakat ; nem is csoda, hiszen 9 éve aktívan lovagol. Van egy macskája is.Ez számos problémát szült hiszen hiszen a társasház megtiltotta, hogy hörcsögnél nagyobb állat éljen a lakásban.Szeret színészkedni,akár hobbi szinten is. A céljai között kapott szerepet főiskola befejezése és egy nyelvvizsga beszerzése is. Istenes Bencével a Való Világ során ismerkedtek meg, és kapcsolatukat sokáig nem merték nyilvánosságra hozni, boldog szerelemben éltek.

ÉRDEKESSÉGEK
-Édesapját hidegen hagyta Anikó létezik,sokáig nem is törődött saját lányával
- Eddig csupán futó kapcsolatokban volt része,a komoly kapcsolat elkerülte.
A VV-ben megmutathatta énekhangját,és LL Junior felajánlotta,hogy komolyabban foglalkozik vele ha kijön a luxusbörtönből.
- Magas szavazattal őt választották meg a CKM címlaplányának Gigivel együtt.
- Angelina Jolie is a kedvenc színésznői közé tartozik.
- Subb Bass Monster-t szívesen hallgat szabadidejében
- Egy mókust is tartott
- Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik az autóvezetés is
- A Sugarbird márka megkereste,hogy ő reklámozza a termékeiket
filmográfia:
2010 - Valóvilág 4 (RTL) - közszereplő ,rosszkislány kategória
2011 AlekosznakValó -(Cool tv) - műsorvezető
2012:Éjjel nappal Budapest (RTL)-főszereplő (Anikó)

diszkográfia:Csak a VV alatt született dala
LL Junior ft. VV klikk(VV Szandika,Anikó,Jerzy és Béci tartozott ide):Klikkesedjél
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!