Elkezdődött a One Direction világ körüli turnéja
2013. február 24. 20:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Én a búcsúkoncertet várom
2 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Im a SlaveForBritney
2013. február 24. 21:54
Candy_attack: nem azért mondom,hogy szar mert nem az én stílusom,hanem azért mert meghallgattam őket és ez a véleményem született ennyi...bár igaz,hogy szebben is kifejezhettem volna,de néhány rinyagép úgy felidegesített,hogy már csak direkt is írtam úgy ahhogy
Kettő: a heavy metal-lal miért is kellene inkább csendbe maradni? A heavy metal nem a hörgésről szòl ok! Ahhoz még jobb hang is kell mint a pophoz meg az elvárások is magasabbak. Hallgass bele a Godsmackbe egy kicsit például vagy az Iron Maidenbe ha te is véleményt akarsz nyilvánítani
Kettő: a heavy metal-lal miért is kellene inkább csendbe maradni? A heavy metal nem a hörgésről szòl ok! Ahhoz még jobb hang is kell mint a pophoz meg az elvárások is magasabbak. Hallgass bele a Godsmackbe egy kicsit például vagy az Iron Maidenbe ha te is véleményt akarsz nyilvánítani
2013. február 24. 21:55
Nem azt mondom hogy a pop rossz de egyes sztárjaitól felfordul a gyomrom
2013. február 24. 21:56
olyan sz*r, hogy hozzánk nem jönnek, pedig rengeteg helyre meg igen... Nem igaz, hogy Magyarországot sosem veszik figyelembe...
2013. február 25. 16:53
Nem vihetnek barátnot magukkal,sem csajokat fel magukhoz,hmm valami ismét kibontakozhat :3
2013. február 25. 17:11
CsengiEszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 184440 offline |
jajj de ide mért nem jönnek? :s
2013. február 25. 17:59
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Skyler.The.Best:
De akkor se dobálózz olyannal, hogy "tehetségtelen", mert a tehetség szubjektív, az vagy van, vagy nincs, ha tetszik, ha nem. Ott van a More Than This akusztikus verzió, amit ÉLŐBEN adtak elő egy rádióműsorban. Aki ott nem veszi észre a tehetséget, az süket.
Mellesleg az egyik legjobb barátnőm is nagy rocker (ki is idegel vele), Iron Maiden, meg Raimstein (remélem jól írtam) rajongó, és én például nem tudok a közelében megmaradni, mikor zenét hallgat.
Az meg, hogy több hang kell a heavy metal-hoz, mint a pop-hoz... Nem tudom, melyik tudná lenyomni Whitney Houston-t, Christina Aguilera-t, vagy Elton John-t vokálban... ^^
De akkor se dobálózz olyannal, hogy "tehetségtelen", mert a tehetség szubjektív, az vagy van, vagy nincs, ha tetszik, ha nem. Ott van a More Than This akusztikus verzió, amit ÉLŐBEN adtak elő egy rádióműsorban. Aki ott nem veszi észre a tehetséget, az süket.
Mellesleg az egyik legjobb barátnőm is nagy rocker (ki is idegel vele), Iron Maiden, meg Raimstein (remélem jól írtam) rajongó, és én például nem tudok a közelében megmaradni, mikor zenét hallgat.
Az meg, hogy több hang kell a heavy metal-hoz, mint a pop-hoz... Nem tudom, melyik tudná lenyomni Whitney Houston-t, Christina Aguilera-t, vagy Elton John-t vokálban... ^^
2013. február 25. 20:17
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
valaki nagyon szivat minket magyarokat
szo szerint mindenhol voltak a földön csak ebe a nyomorult országba nem tolják a popsijukat:)
hamár németországba jönek akor mért nem tudnak ide jönni?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
de ha jönek is magyarországra hogy fogunk jegyet szerezni
én elmegyek német országba esküszöm és ugy rájuk beszélem hogy jöjenek magyarországra hogy csak rempülni fognak a házam tetejére
mert tudni fogják hogy akikbe bizhatnak azok a magyar 1D rajongok és nem mások:)
szo szerint mindenhol voltak a földön csak ebe a nyomorult országba nem tolják a popsijukat:)
hamár németországba jönek akor mért nem tudnak ide jönni?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
de ha jönek is magyarországra hogy fogunk jegyet szerezni
én elmegyek német országba esküszöm és ugy rájuk beszélem hogy jöjenek magyarországra hogy csak rempülni fognak a házam tetejére
mert tudni fogják hogy akikbe bizhatnak azok a magyar 1D rajongok és nem mások:)
2013. február 25. 21:25
Csak mi lehetünk ilyen szerencsétlenek, hogy ide nem jönnek
2013. február 26. 10:57
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
ebbe a putriba miért is jönnének ruha nélkül mennének haza mert kirabolnák őket
2013. február 26. 10:59
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
valaki írta, hogy ha már Németországba jönnek, akkor ide miért nem?
Nem nagyon értem mi az összefüggés
Németország közelébe sem érünk:D
Nem nagyon értem mi az összefüggés
Németország közelébe sem érünk:D
2013. február 27. 16:01
Remélem azért 2014-ben hozzánk is eljönnek már végre... :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.