Klubból tiltották ki Justin Biebert
2013. február 24. 17:13
Sajnálom Justint... Remélem, nem csúszik még lejjebb...
2013. február 24. 17:24
Apám itt mindenki mindent elhisz mindent. Ki tudja hogy igazából mit csinált ott voltatok nem hát akkor meg?
Amúgy meg a többi sztár tökéletes apám mindenki csak Justint szidja, és a többi sztár vagy 20 példát feltudnék sorolni aki rosszabbat csinált Justinál. És amúgy azon kívül hogy drogozott mi rosszat csinált? mert nem hiszem hogy a többi olyan nagy lenne és nem kell mindent elhinni.
Oké elismerem hogy Justin nemtökéletes de mit ártott nektek? Azon kívül hogy nem szeretitek
Szerintem ha nagyon akarnék összegyűjtenék pár olyan rossz PLETYKÁT a ti kedvenceitekről.
Amúgy meg a többi sztár tökéletes apám mindenki csak Justint szidja, és a többi sztár vagy 20 példát feltudnék sorolni aki rosszabbat csinált Justinál. És amúgy azon kívül hogy drogozott mi rosszat csinált? mert nem hiszem hogy a többi olyan nagy lenne és nem kell mindent elhinni.
Oké elismerem hogy Justin nemtökéletes de mit ártott nektek? Azon kívül hogy nem szeretitek
Szerintem ha nagyon akarnék összegyűjtenék pár olyan rossz PLETYKÁT a ti kedvenceitekről.
2013. február 24. 17:28
Ja és ELISMEREM hogy ROSSZ az amit NÉHA csinál.
De most már tényleg abba kéne hagyni hogy minek sztár nem is tehetséges meg ienek...
De most már tényleg abba kéne hagyni hogy minek sztár nem is tehetséges meg ienek...
2013. február 24. 17:31
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nah, kíváncsi vagyok mi volt az a "nagy botrányos viselkedés"
2013. február 24. 17:32
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Hát ez már sok,komolyan mondom...:/ Mindig piszkálják vmivel.:/
2013. február 24. 17:35
Gaby14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 173166 offline |
Centii nem gondolod hogy túlzásokba esel? te se tudod mi történt,ahogyan mi sem...Hát nem tök mindegy?Ha pletyka,ahogyan te azt állítod,akkor nem kell felkapni a vizet.Ha pedig mégis igaz,akkor meg ugyan úgy le kell szarni.Bocsánat a trágár szavakért,de mi a faszért kell az 1D-ről,JB-ről,Swift-ről meg ezekről ennyit posztolni?:S senkit sem érdekel a nyomoruk,ha meg valami tényleg fontos,akkor arról előbb utóbb úgy is értesülünk.Érdekes,bezzeg arról,hogy éppen mi történik a külvilágban sehol egy cikk,csak ezek az istentelen "sztárhírek"...-.-" oké hogy az oldal ezzel foglalkozik,de nekem már nagyon kezd sablonossá válni!
2013. február 24. 17:37
Én már komolyan mondom,nem értem Biebs-et..mi van vele? Már nekem is zavaros.
2013. február 24. 17:37
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
meyah_ hát igen de ez manapság már nem meglepő -.-"
2013. február 24. 17:38
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Hah én sem látnám szívesen:DD
2013. február 24. 17:47
Hát kicsi Bieber mostanában tényleg elég hülyén viselkedik…
2013. február 24. 17:49
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
szegény
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.