Felkerült az internetre Demi Lovato legújabb dala, Heart Attack címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Demi Lovato — Heart Attack
2013. február 25. 08:59
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
VÉGRE VÉGRE VÉGREEEEEE*-*
2013. február 25. 09:26
ez a dal nem a Got my girls? ez egy régebbi száma ha jól tudom:/ a Heart Attack teljesen más, de persze lehet hogy én tévedek.
2013. február 25. 09:30
Mi ez a zaj?? Tipikus 5 perc alatt összehozott autotune giccs. És ennek a lánynak a hangjától kellene lepetézni?
2013. február 25. 09:46
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Ez nem a Heart Attack. Az előző albumjáról az egyik szám, ha jól tudom. Viszont nagyon nem jön be.
2013. február 25. 10:28
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
Pedig ez Demi, felismerem a hangját, és nem az előző lemezről van a szám, mert nekem az megvan, és rohadtul nem ismerem.. (Y) szóval mindenképp új szám.. és szerintem jó.. és a hangja sincs nagyon elváltoztatva.
Nekem tetszik..
Nekem tetszik..
2013. február 25. 10:40
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline |
Jesszusom, mindig is ilyen hangja volt
És a Got My Girls SOHA NEM VOLT DEMI DALA ! Egy teljesen más énekesnő dala volt, csak valaki nagyon unatkozott és azt mondta, hogy Demié pedig aki igazán szereti őt észre veszi,hogy egy hangnyi hasonlóság nincsen közte -.- DE IGEN EZ A HEART ATTACK MERT DEMI SAJÁT FIÓKJÁRA TETTE KI PLUSZ ÉNEKLI BENNE,HOGY HEART ATTACK --.- Jesszus.
És a Got My Girls SOHA NEM VOLT DEMI DALA ! Egy teljesen más énekesnő dala volt, csak valaki nagyon unatkozott és azt mondta, hogy Demié pedig aki igazán szereti őt észre veszi,hogy egy hangnyi hasonlóság nincsen közte -.- DE IGEN EZ A HEART ATTACK MERT DEMI SAJÁT FIÓKJÁRA TETTE KI PLUSZ ÉNEKLI BENNE,HOGY HEART ATTACK --.- Jesszus.
2013. február 25. 11:04
Úristen, imádom, imádom, imádom és imádom. Már nagyon vártam a dal megjelenését, és őszintén szólva Demiben nagyon nehezen tudok csalódni.
2013. február 25. 11:45
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
I-M-Á-D-O-M. Emiatt már érdemes volt felkelni
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.