Starity

A beteg gyerekek megsiratták a One Direction tagjait

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 25. 20:24 #161
Kikicica
Kikicica
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 188676
a sírás kifogott rajtam :'(
2013. február 25. 20:33 #162
parawhore
parawhore
új tag

Státusznow *--*
Hozzászólás: 42
Azonosító: 177699
nem szeretem az 1D, de ez annyira megható volt :'( mind a két srác szemében látni lehetett az őszinte sajnálatot ..sad.gif(
2013. február 25. 20:36 #163
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hogy őszinte legyek nagyon nem vagyok oda értük, sőt maradjunk annyiban, hogy nem nagyon szeretem sem őket, sem a zenéjüket, meg azt a cirkuszt sem, ami körülöttük van, de végre valakik, híres, pénzes emberek, akik igen is felfigyeltek arra és felhívták a figyelmet, hogy rengeteg éhező és beteg gyermek van a világon, olyanok, akik nem tudnak egyik pillanatról a másikra gyógyszerekhez, sőt még élelemhez sem jutni. Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak? Én megtenném, de nincs elég pénzem arra, hogy segítsek rajtuk. Talán ez volt a legfőbb motivációm, hogy végül a gyerekápolószak mellett tettem le a voksomat. A videó nekem sem kicsit szorongatta meg a szívemet, sőt egy-két könnycseppet még el is morzsoltam. Engem múlt héten vittek fel gyakorlaton a Belgyógyászati osztály egyik részére (csúnyán mondva az elfekvőbe), és az a látvány megrázott lelkileg, hogy magatehetetlen idős embereket láttam feküdni az ágyban, akik haldokoltak. Akik idejönnek fikázni őket, azok tényleg a szálkát keresik bennük, mert most kivételesen nem csináltak semmi rosszat, pedig, hogy őszinte legyek nagyon szeretem őket fikázni, de ezúttal semmibe sem tudok belekötni. Igen is szép dolog volt tőlük, hogy jótékonykodnak, pláne beteg és éhező gyermekekkel. Aki pedig teszi itt a megjegyzéseket, annak előszeretettel, hogy látogassanak el Magyarország egy kórházának az elfekvő részlegébe! Egy életre meg fog titeket változtatni azaz élmény, abban biztos vagyok. Tény, nagy a valószínűsége, hogy PR fogás az egész, s semmi más nem áll a háttérben csak az üzletpolitika, de még, ha így is van, akkor inkább csinálják ezt - akárcsak Miss Jolie - , és ne azt, mint amit bíbőr mível az utóbbi időben: drogozzanak és Instagrammon a valagukat vagy a péniszüket mutogassák. Valahogy az ilyesfajta dolgot sokkal jobban tudom értékelni.
7 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Jolie_77, VampireBella, fashionbébíí, Beckie, rencsi95, twilightgirl0910
2013. február 25. 20:41 #164
Lili5512
Lili5512

StátuszNothing............... :)
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 371
Azonosító: 185626
Harry a végén már nem sírt zokogott!! És igenis vannak akik akarnak és azok tudnak segíteni. Azért gondoljanak bele a 1D utálók,ez most tényleg nem a fiúkról szólt hanem a gyerekekről és tényleg marha rendes nagylelkű, és önfeláldozó dolog akkor is, ha a menedzerük küldte őket Afrikába!! meghajolo.gif
2013. február 25. 20:42 #165
- törölt felhasználó -    
Hasonló a véleményem nekem is mint több előttem kommentelőnek. Elmentek oda, és jótékonykodtak. Nem számít hogy most ők akarták -e vagy nem, ott voltak és adakoztak. Megkapták a gyerekek támogatást, mindegy hogy hogy. Én sem szeretem őket, a zenéjüket főleg, a mániákus fanjaikat még inkább nem, és sosem fogom őket hallgatni, de jótékonykodtak, ODAMENTEK, és látszott rajtuk hogy komolyan gondolják, és szerintem ez a lényeg ebben az egészben. Hangsúlyozom, SOSEM SZERETTEM ŐKET.
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Jolie_77, VampireBella, Beckie, twilightgirl0910
2013. február 25. 20:44 #166
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
édes istenem :"( én is megkönnyeztem..
2013. február 25. 20:47 #167
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Azonosító: 158799
"Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak?"

Ez a kijelentésed több mint nevetséges. Selena Gomez az Unicef nagykövete, Miley pedig több mint 200 jótékonysági szervezetet támogat... Nem kell ismerni ezeknek a sztároknak a munkásságát, semmi gond, csak ha alulinformált vagy inkább ne írj ilyeneket.
2013. február 25. 20:54 #168
- törölt felhasználó -    
Komolyan néhányan annyira gonoszak vagytok. Ők segítettek . Néhányan meg sem próbáljátok másba meglátni a jót! Amugy visszatérve a cikkhez, nagyon aranyos volt tőlük hogy kimentek és segítettek.
2013. február 25. 20:54 #169
- törölt felhasználó -    
Ezen én is megkönnyeztem sad.gif tényleg nagyon szomorú
2013. február 25. 20:55 #170
- törölt felhasználó -    
De aranyoos. sad.gif
2013. február 25. 20:55 #171
- törölt felhasználó -    
És szomorú !!! sad.gif
2013. február 25. 20:57 #172
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Little Dreamer @ 2013.02.25. 20:47)
"Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak?"
Ez a kijelentésed több mint nevetséges. Selena Gomez az Unicef nagykövete, Miley pedig több mint 200 jótékonysági szervezetet támogat... Nem kell ismerni ezeknek a sztároknak a munkásságát, semmi gond, csak ha alulinformált vagy inkább ne írj ilyeneket.

Inkább sztornó az egész hozzászólás! Nem idegesítem magamat feleslegesen! Elnézéseteket is kérem emiatt!
2013. február 25. 20:58 #173
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
szegények. sad.gif tényleg nagyon szomorú...
2013. február 25. 21:00 #174
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Igen, helyén van a szívük. Erről papolunk mi Directionerek már mióta. Nem mindenki tenné ezt meg, hogy odamegy és segít. Oké, sokan jótékonykodnak a sztárvilágból, de közel sem annyian, amennyire szükség lenne... Szegény gyerekek... sad.gif
2013. február 25. 21:00 #175
- törölt felhasználó -    
Idézet (Little Dreamer @ 2013.02.25. 20:47)

Lehet hogy Selena is a Unicef nagykövete (amiért tiszteletem) de hangsúlyozom több magyar sztár is a Unicef tagja. Nézzétek meg a "Higgyünk a nullában" reklámban. Császár Gábor , D.Tóth Kriszta , Caramel ,Fluor Tomi , Dukai Regina , Till Attila és Kocsis Tibor . (És hangsúlyozom: nem szeretem Selenát de ezért az egyért nagyon tisztelem)
2013. február 25. 21:04 #176
Zoe232677
Zoe232677
visszatérő vendég

Státuszpain demands to be felt
Hozzászólás: 498
Azonosító: 185994
mi az, h megis? a szivuk eddig is a helyen volt smileeee.gif
2013. február 25. 21:14 #177
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Azonosító: 158799
Idézet (Beyla @ 2013.02.25. 20:57)
Ó, én kérek elnézést, hogy egyáltalán lemertem írni a gondolataimat! 110.gif Elvégre mit képzelek én magamról, hogy leírom egy nyilvános fórumon a véleményemet. Az egyiknek olyan volt az élete, mint egy mexikói szappanopera, a másiknak meg annyi pénze van, hogy kínjában nem tud már magával mit kezdeni. Személy szerint, ha jótékonykodtak is - tegyük fel, hogy megtették - , akkor sem áldoztak valami sok kis nullácskát a rászoruló gyermekekre a milliókból. Komolyan, legközelebb tőled kérek engedélyt, hogy leírhatom-e a véleményemet. Szánalmas és nevetséges az, hogy az ember ír valamit és máris belekötnek. Wazze, ha ennyire unatkozol, akkor menj aludni! Rakd be a Micimackót és húzd magadra a Barbie-s taksit! blink.gif

Nem azzal van baj, ha valaki leírja a véleményét - nem is a véleményedre reagáltam - hanem azzal, ha valaki olyat ír le, tényként, ami nem igaz.
És ha neked minden jogod megvan, hogy leírd a véleményedet egy fórumon, akkor nem gondolod nekem meg minden jogom megvan rá, hogy reagáljak, elvégre ez egy fórum...?

Sajnálom, ha ilyen könnyű felzaklatni téged, de ez már nem az én problémám. Ahogy az sem, hogy anyukád nem tanított meg arra, hogy tisztelettel beszélj más emberekkel.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. február 25. 21:19 #178
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Beyla, ZitaTwilight:
Köszönöm. Élő példák arra, hogy lehet valakit nem szeretni, akkor is el lehet egy-két tettüket ismerni, mindenféle üldözési mánia nélkül. Örülök, hogy értelmesek is vannak. =)
2013. február 25. 21:20 #179
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Ezt most tényleg nem gonoszságból mondom mert ez tényleg kedves volt tőlük, de akiben van egy kis jóérzés az elírja magát ha ilyeneket lát blush.gif
2013. február 25. 21:26 #180
- törölt felhasználó -    
Ez a video engem is megrázott. Elkeseríto,hogy ezeknek az ártatlan gyerekeknek mi mindenen átkell menniuk,nem érdemlik meg sad.gif
Rettentoen tisztelem a Fiúkat..inkább most csak ennyit írnék egy regény helyett.
U.I.:Akik még most is csak utálkozni tudnak a Fiúk felett azok nem ragadták meg a videó és úgy az egész lényegét.Gratulálok...
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok