A beteg gyerekek megsiratták a One Direction tagjait
2013. február 25. 20:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hogy őszinte legyek nagyon nem vagyok oda értük, sőt maradjunk annyiban, hogy nem nagyon szeretem sem őket, sem a zenéjüket, meg azt a cirkuszt sem, ami körülöttük van, de végre valakik, híres, pénzes emberek, akik igen is felfigyeltek arra és felhívták a figyelmet, hogy rengeteg éhező és beteg gyermek van a világon, olyanok, akik nem tudnak egyik pillanatról a másikra gyógyszerekhez, sőt még élelemhez sem jutni. Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak? Én megtenném, de nincs elég pénzem arra, hogy segítsek rajtuk. Talán ez volt a legfőbb motivációm, hogy végül a gyerekápolószak mellett tettem le a voksomat. A videó nekem sem kicsit szorongatta meg a szívemet, sőt egy-két könnycseppet még el is morzsoltam. Engem múlt héten vittek fel gyakorlaton a Belgyógyászati osztály egyik részére (csúnyán mondva az elfekvőbe), és az a látvány megrázott lelkileg, hogy magatehetetlen idős embereket láttam feküdni az ágyban, akik haldokoltak. Akik idejönnek fikázni őket, azok tényleg a szálkát keresik bennük, mert most kivételesen nem csináltak semmi rosszat, pedig, hogy őszinte legyek nagyon szeretem őket fikázni, de ezúttal semmibe sem tudok belekötni. Igen is szép dolog volt tőlük, hogy jótékonykodnak, pláne beteg és éhező gyermekekkel. Aki pedig teszi itt a megjegyzéseket, annak előszeretettel, hogy látogassanak el Magyarország egy kórházának az elfekvő részlegébe! Egy életre meg fog titeket változtatni azaz élmény, abban biztos vagyok. Tény, nagy a valószínűsége, hogy PR fogás az egész, s semmi más nem áll a háttérben csak az üzletpolitika, de még, ha így is van, akkor inkább csinálják ezt - akárcsak Miss Jolie - , és ne azt, mint amit bíbőr mível az utóbbi időben: drogozzanak és Instagrammon a valagukat vagy a péniszüket mutogassák. Valahogy az ilyesfajta dolgot sokkal jobban tudom értékelni.
7 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Jolie_77,
VampireBella,
fashionbébíí,
Beckie,
rencsi95,
twilightgirl0910
2013. február 25. 20:41
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
Harry a végén már nem sírt zokogott!! És igenis vannak akik akarnak és azok tudnak segíteni. Azért gondoljanak bele a 1D utálók,ez most tényleg nem a fiúkról szólt hanem a gyerekekről és tényleg marha rendes nagylelkű, és önfeláldozó dolog akkor is, ha a menedzerük küldte őket Afrikába!!
2013. február 25. 20:42
Hasonló a véleményem nekem is mint több előttem kommentelőnek. Elmentek oda, és jótékonykodtak. Nem számít hogy most ők akarták -e vagy nem, ott voltak és adakoztak. Megkapták a gyerekek támogatást, mindegy hogy hogy. Én sem szeretem őket, a zenéjüket főleg, a mániákus fanjaikat még inkább nem, és sosem fogom őket hallgatni, de jótékonykodtak, ODAMENTEK, és látszott rajtuk hogy komolyan gondolják, és szerintem ez a lényeg ebben az egészben. Hangsúlyozom, SOSEM SZERETTEM ŐKET.
2013. február 25. 20:44
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
édes istenem :"( én is megkönnyeztem..
2013. február 25. 20:47
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
"Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak?"
Ez a kijelentésed több mint nevetséges. Selena Gomez az Unicef nagykövete, Miley pedig több mint 200 jótékonysági szervezetet támogat... Nem kell ismerni ezeknek a sztároknak a munkásságát, semmi gond, csak ha alulinformált vagy inkább ne írj ilyeneket.
Ez a kijelentésed több mint nevetséges. Selena Gomez az Unicef nagykövete, Miley pedig több mint 200 jótékonysági szervezetet támogat... Nem kell ismerni ezeknek a sztároknak a munkásságát, semmi gond, csak ha alulinformált vagy inkább ne írj ilyeneket.
2013. február 25. 20:54
Komolyan néhányan annyira gonoszak vagytok. Ők segítettek . Néhányan meg sem próbáljátok másba meglátni a jót! Amugy visszatérve a cikkhez, nagyon aranyos volt tőlük hogy kimentek és segítettek.
2013. február 25. 20:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Little Dreamer @ 2013.02.25. 20:47)
"Nem értem: azok az annyira híres nagy kedvenceitek, például az itt első helyen trónoló Selena Gomez, vagy Miley Cyrus és a többi mai tinisztár miért nem tesz ilyeneket? Miért nem mennek és segítenek ott, ahol csak tudnak?"
Inkább sztornó az egész hozzászólás! Nem idegesítem magamat feleslegesen! Elnézéseteket is kérem emiatt!
2013. február 25. 21:00
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Igen, helyén van a szívük. Erről papolunk mi Directionerek már mióta. Nem mindenki tenné ezt meg, hogy odamegy és segít. Oké, sokan jótékonykodnak a sztárvilágból, de közel sem annyian, amennyire szükség lenne... Szegény gyerekek...
2013. február 25. 21:00
Idézet (Little Dreamer @ 2013.02.25. 20:47)
Lehet hogy Selena is a Unicef nagykövete (amiért tiszteletem) de hangsúlyozom több magyar sztár is a Unicef tagja. Nézzétek meg a "Higgyünk a nullában" reklámban. Császár Gábor , D.Tóth Kriszta , Caramel ,Fluor Tomi , Dukai Regina , Till Attila és Kocsis Tibor . (És hangsúlyozom: nem szeretem Selenát de ezért az egyért nagyon tisztelem)
2013. február 25. 21:14
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.02.25. 20:57)
Ó, én kérek elnézést, hogy egyáltalán lemertem írni a gondolataimat! Elvégre mit képzelek én magamról, hogy leírom egy nyilvános fórumon a véleményemet. Az egyiknek olyan volt az élete, mint egy mexikói szappanopera, a másiknak meg annyi pénze van, hogy kínjában nem tud már magával mit kezdeni. Személy szerint, ha jótékonykodtak is - tegyük fel, hogy megtették - , akkor sem áldoztak valami sok kis nullácskát a rászoruló gyermekekre a milliókból. Komolyan, legközelebb tőled kérek engedélyt, hogy leírhatom-e a véleményemet. Szánalmas és nevetséges az, hogy az ember ír valamit és máris belekötnek. Wazze, ha ennyire unatkozol, akkor menj aludni! Rakd be a Micimackót és húzd magadra a Barbie-s taksit!
Nem azzal van baj, ha valaki leírja a véleményét - nem is a véleményedre reagáltam - hanem azzal, ha valaki olyat ír le, tényként, ami nem igaz.
És ha neked minden jogod megvan, hogy leírd a véleményedet egy fórumon, akkor nem gondolod nekem meg minden jogom megvan rá, hogy reagáljak, elvégre ez egy fórum...?
Sajnálom, ha ilyen könnyű felzaklatni téged, de ez már nem az én problémám. Ahogy az sem, hogy anyukád nem tanított meg arra, hogy tisztelettel beszélj más emberekkel.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 25. 21:19
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Beyla, ZitaTwilight:
Köszönöm. Élő példák arra, hogy lehet valakit nem szeretni, akkor is el lehet egy-két tettüket ismerni, mindenféle üldözési mánia nélkül. Örülök, hogy értelmesek is vannak. =)
Köszönöm. Élő példák arra, hogy lehet valakit nem szeretni, akkor is el lehet egy-két tettüket ismerni, mindenféle üldözési mánia nélkül. Örülök, hogy értelmesek is vannak. =)
2013. február 25. 21:20
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Ezt most tényleg nem gonoszságból mondom mert ez tényleg kedves volt tőlük, de akiben van egy kis jóérzés az elírja magát ha ilyeneket lát
2013. február 25. 21:26
Ez a video engem is megrázott. Elkeseríto,hogy ezeknek az ártatlan gyerekeknek mi mindenen átkell menniuk,nem érdemlik meg
Rettentoen tisztelem a Fiúkat..inkább most csak ennyit írnék egy regény helyett.
U.I.:Akik még most is csak utálkozni tudnak a Fiúk felett azok nem ragadták meg a videó és úgy az egész lényegét.Gratulálok...
Rettentoen tisztelem a Fiúkat..inkább most csak ennyit írnék egy regény helyett.
U.I.:Akik még most is csak utálkozni tudnak a Fiúk felett azok nem ragadták meg a videó és úgy az egész lényegét.Gratulálok...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.