Nem sokkal győzelme után kifejezte véleményét a média iránt – akár ez is lehet az oka annak, hogy Jennifer bemutatott a fotósoknak. Véletlenül vagy csak humorosra vette a figurát, de az arckifejezése felbecsülhetetlen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatott a fotósoknak Jennifer Lawrence
2013. február 26. 13:25
2013. február 26. 13:34
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
egyre jobban bírom ezt a nőt
2013. február 26. 13:40
Nem az Oscaron kellett volna ! De az az arc ! Istenem ! xddd
2013. február 26. 13:44
ja, persze, elege van a médiából, de az nélkül ő hol lenne? nem sztárolná senki sem a tehetségtelenségéért, mert a filmei katasztrófák az alakításától meg pláne! szerintem. Más, már jártasabb színészeket is üldözi a média, vagy a paparazzik, és azért oscaron még tudnak viselkedni. Ő még nem olyan nagy híresség, hogy bármit megtehetne (nem mintha más is bármit megtehetne, de ezt így szokták mondani)
2013. február 26. 13:54
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nem túl szimpatikus, ha van ott fotós, ha nincs, moderálja az ember magát egy rendezvényen. Mindegy, hogy egy lepukkant tornateremben tartott ballagás a helyszín vagy egy ilyen hatalmas rendezvény. A fotósok meg mondhatnák, hogy tanuljon meg járni egy ruhában, mert nincs az a Csipkerózsika, aki eltaknyol élete nagy pillanatában. El kéne dönteni, hogy most akkor laza fiús csaj vagy habos babos bál királylány. Szokták mondani, hogy a majmot is be lehet öltöztetni, de attól még majom marad.
1 felhasználónak tetszik:
szavy
2013. február 26. 13:55
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline |
abban mondjuk egyetértek Damon_Salvatore hogy nem jó szinésznő...én mondjuk csak az éhezők viadalában láttam,de azt a filmet nem bírtam végignézni,engem nagyon untatott,a sztorija még nem is,de ahogy előadták..
2013. február 26. 14:15
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Látom a sok 13 éves Alkonyat fangirlnek fogalma sincs a dolgokról. A média kicikizte mert elesett. Egy ilyenért én nem bemutattam volna... Kedves devilrose az Oscar már rég nem akkora szám mint régen. Ez tanulás kérdése amúgy sem. Te még sosem botlottál meg? 22 évesen azért elég nagy nyomás egy ekkora díj, főleg ha mindenki csak az Éhezők viadala miatt emlékszik rád amikor ott a WINTERS BONE. 18 évesen kapott egy GOLDEN GLOBE-ot ami nagyobb díj mint az Oscar, utóbbira 2x jelölték 1x nyert. A Goldent pedig szintén a Napos Oldalra kapta amire az Oscart is. Nem mellesleg nem fiús lány de ha az is lenne sem mehetne el egy Oscarra farmerben. -.- Aki nem ért a filmekhez és leragadt az Alkonyatnál ne ítélje meg hogy ki milyen tehetséges. AZÉRT GOLDEN GLOBE-ot NEM ADNAK ODA AKÁRKINEK!!!
http://www.imdb.com/title/tt1399683/awards?ref_=tt_awd
http://www.imdb.com/title/tt1399683/awards?ref_=tt_awd
2013. február 26. 14:20
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
judie94 gratulálok megítélsz te is egy színésznőt 1 KURVA FILM ALAPJÁN -.-' Nézzetek meg több filmet és rájöttök hogy szarból még egy tehetséges sem tud egyedül jót csinálni. lásd É.V. Gondolom nálatok a jó színész/nő az Alkonyatnál v a Vámpír naplóknál kezdődik.
JA ÉS ÉRDEMES EREDETI HANGON NÉZNI A FILMEKET PONT AZÉRT HOGY LE ESSEN MENNYIRE JÓL ALAKÍT VALAKI!
Hülye agyatlan 13 évesek -.-
JA ÉS ÉRDEMES EREDETI HANGON NÉZNI A FILMEKET PONT AZÉRT HOGY LE ESSEN MENNYIRE JÓL ALAKÍT VALAKI!
Hülye agyatlan 13 évesek -.-
2013. február 26. 14:21
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 438 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline |
Még ha komolyan is gondolta,amit nem hiszek részben azért viccnek szánta.
2013. február 26. 14:24
"...arckifejezése felbecsülhetetlen." Ezen jót nevettem. : ) Köszönöm!
Én pedig most legszívesebben azoknak mutatnék be, akik szerint tehetségtelen...Már elnézést!
Rendben, hogy nem szereted őt, nem is szeretném mindenáron megszerettetni az emberekkel, nincs is hozzá jogom, de azért nagy ostobaság olyat kijelenteni, hogy tehetségtelen... A fiatal színésznők közül az egyik legkiemelkedőbb. Ráadásul a sikereiért keményem megdolgozott. Nem a médiában való szerepléseiről közismert. Őt nem butuska celebnek, hanem színésznőnek tekintik. Ráadásul az sem elhanyagolható, hogy már régebben is jelölték Oscar díjra. Ez azt hiszem bizonyít valamennyit.
Én pedig most legszívesebben azoknak mutatnék be, akik szerint tehetségtelen...Már elnézést!
Rendben, hogy nem szereted őt, nem is szeretném mindenáron megszerettetni az emberekkel, nincs is hozzá jogom, de azért nagy ostobaság olyat kijelenteni, hogy tehetségtelen... A fiatal színésznők közül az egyik legkiemelkedőbb. Ráadásul a sikereiért keményem megdolgozott. Nem a médiában való szerepléseiről közismert. Őt nem butuska celebnek, hanem színésznőnek tekintik. Ráadásul az sem elhanyagolható, hogy már régebben is jelölték Oscar díjra. Ez azt hiszem bizonyít valamennyit.
2013. február 26. 14:27
Lillaa98 KÖSZÖNÖM! Végre vki aki lát még így fiatalon is nem csak dumál. És minden igaz amit írtál róla. És mint írtam Golden Globe-ot is nyert ugyanezért a filmért ami SOKKAL nagyobb díj.
2013. február 26. 14:28
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline |
Imádom őt! Folyton hülyéskedik és egyáltalán nem vág fel, vagy változott meg azóta, hogy elismerik. Mert akárki akármit mondd, ő nem egy Stewrt kisasszony vagy Nina, akik csak álmaikban kaphatnak esetleg jelölést GG-re vagy Oszira. Jen 22 évesen már a pályája csúcsán van! Csak így tovább... nincs olyan filmje, amit ne lehetne szeretni. Aki meg azt mondja, hogy az Éhezők Viadala szar film vagy nem jó benne, akkor maradjon csak az Alkonyat és Vámpírnaplók Film+ minőségénél Nem is kell neki élvezhető, jó filmeket nézni
Egyébként meg nem azért mutatott be mert elege van a médiából... épp cinkelte valaki, hogy elesett, ő meg mint mindenki reagált rá...
Egyébként meg nem azért mutatott be mert elege van a médiából... épp cinkelte valaki, hogy elesett, ő meg mint mindenki reagált rá...
2013. február 26. 14:34
Elnézést az újabb kommentárért, de valaki megmagyarázná nekem mitől lenne ő "fiús lány"?
Attól, hogy még nem a tipikus hollywoodi, plasztikáztatott, platina szőke, 50 kg testtömegű nő, akik mostanában megfordultak egy-egy "sikeralkotásban" még nem lesz férfias. Ráadásul az Oscar díjátadón nem jelenhet meg egy hétköznapi ruhában...Igen valóban nem volt praktikus a ruha választás, de könyörgöm ezért leszólni. Megbotlott. Tény, de legalább nem játszotta meg az eszét. Felállt, felsétált a színpadra és kivágta magát egy frappáns válasszal. Letudta a dolgot ennyivel. Kész, történet vége.
Attól, hogy még nem a tipikus hollywoodi, plasztikáztatott, platina szőke, 50 kg testtömegű nő, akik mostanában megfordultak egy-egy "sikeralkotásban" még nem lesz férfias. Ráadásul az Oscar díjátadón nem jelenhet meg egy hétköznapi ruhában...Igen valóban nem volt praktikus a ruha választás, de könyörgöm ezért leszólni. Megbotlott. Tény, de legalább nem játszotta meg az eszét. Felállt, felsétált a színpadra és kivágta magát egy frappáns válasszal. Letudta a dolgot ennyivel. Kész, történet vége.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.