Az Instagram készítői fenyegetik Madonnát
2013. február 26. 18:39
Ez gusztustalan.Madonna már nem fiatal,ezért nem kellene ilyen képeket feltennie.
2013. február 26. 18:47
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
az elsp képre vonatkozóan, ha legalább jó segge lenne vagy valami, és az embereknek akiknek mutogatja tetszene akkor még oké lenne, de így :'DDD ha nem tudná az évek során változik a teste és az ő korában már inkább a rossz irányba... megérteném ha letiltanák instagramról, mondjuk engem nem érdekel a sorsa úgysem követem
2013. február 26. 19:09
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Istenem, de gáz ez a nő már...
(Már bocs...nem akarom megsérteni a fanokat)
(Már bocs...nem akarom megsérteni a fanokat)
2013. február 26. 19:24
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Istenem, hogy lehettek ennyire álszentek, felszínesek, és GYEREKEK??? Elég korlátolt felfogás az, amit egyesek itt produkálnak.
Az öregedés természetes dolog, minden ember életében eljön. Az, hogy Madge túl van az 50-en, még nem jelenti azt, hogy csadorban kell járjon. Nem értem, minek puffognak itt páran, előbb érjétek el a 15-öt, utána kellene óriási bölcsességeket írkálni, hogy mit szabadna Madonnának, vagy éppen mit nem. Bár azt hiszem ehhez senkinek semmi köze, az ítélkezéshez meg pláne nincs senkinek joga.
Az öregedés természetes dolog, minden ember életében eljön. Az, hogy Madge túl van az 50-en, még nem jelenti azt, hogy csadorban kell járjon. Nem értem, minek puffognak itt páran, előbb érjétek el a 15-öt, utána kellene óriási bölcsességeket írkálni, hogy mit szabadna Madonnának, vagy éppen mit nem. Bár azt hiszem ehhez senkinek semmi köze, az ítélkezéshez meg pláne nincs senkinek joga.
2013. február 26. 19:57
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Aki leszánalmasozza Madonnát, az egy rendkívül ostoba ember. Ha valaki ötven felett van, az már nem lehet nő? Madonna az ötödik ikszen túl is fantasztikusan néz ki. Mások örülnének, ha ennyi idősen ilyen mellük vagy fenekük lenne.
2013. február 26. 20:11
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Te jó ééééég. ._.
2013. február 26. 20:16
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Lehet ízlésesen is szépnek/szexinek lenni, nem kell ahhoz a füléig tolnia a didkóit. Látom nagyon szeretne még fiatal maradni. De ne így csinálja.
2013. február 26. 20:25
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Tény, hogy Madonna már túl van az 50-en, de mégis úgy viselkedik, mint egy 20éves, ami nem minden esetben baj, hiszen jó, ha fiatalos, csak tudja meghúzni a határt, ami nem mindig jön neki össze.
2013. február 26. 20:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Még mindig megdöbbentő az, hogy egyesek miket kommentelnek, és talán alig vagytok kedves Kritizálók 10-13 évesek??? Madonna már akkor a nagy sztárok között volt, amikor az sem merült fel, hogy családalapítás keretén belül te egyáltalán megfoganjál, de még akkor szerintem a szüleitek sem ismerték egymást.
Madonnának valóban mindig megvolt az a stílusa, amit én személy szerint mindig is közönségesnek tartottam. Nem lenne gond a rengeteg gusztustalan, unatkozó és kötekedő megjegyzéssel, ha ti is olyan konzervatívak lennétek, mint én és elítélnétek a mai sztárok nagyját, de nem: ott virít ezrével a kedvenceitek között Justin Bieber (aki múltkor a valagát mutogatta szintén Instagrammon) vagy éppen Miley Cyrus, aki húsz éves kora ellenére már olyan, mintha 40 lenne, olyan kiélt, ja és mellesleg meglehetősen elég k*rvás a stílusa az élő maszturbációs fellépésével egyetemben. Ja, hogy ez nem probléma? Az se' gond, hogy minap arról a szerencsétlen, tehetségtelen, ostoba nyikhajról (Miley Cyrusról beszélek) az Instagrammra egy füvezős kép került fel? Még cikket is rittyentettetek itt neki, mert arról mindenkinek feltétlen tudnia kell, hogy májlika annyira betépett aznap este, hogy magáról sem tudott, de azt azért előszeretettel mutogatja égbe-világba. Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan!
Madonna már egy pár éve nem fiatal, de szeretnék így kinézni majd ennyi idősen, mint ő. Szeretnék olyan életerős, fiatalos anyuka/nagymama lenni, aki egyszerűen mindig a középpontban van megjegyzem, mert valaki mondott ilyet. Ezerszer többet ér, mint a mai nyikhaj sztárok együttvéve. Majd akkor tartsatok Erkölcs-Etika órát, ha nem fogjátok ajnározni a mai sztárokat, akik mellett-nunit mutogatnak csak azért, hogy bekerüljenek a média kereszttüzébe! Meglehetősen kétszínű így álszenteskedni, nem?
Madonnának valóban mindig megvolt az a stílusa, amit én személy szerint mindig is közönségesnek tartottam. Nem lenne gond a rengeteg gusztustalan, unatkozó és kötekedő megjegyzéssel, ha ti is olyan konzervatívak lennétek, mint én és elítélnétek a mai sztárok nagyját, de nem: ott virít ezrével a kedvenceitek között Justin Bieber (aki múltkor a valagát mutogatta szintén Instagrammon) vagy éppen Miley Cyrus, aki húsz éves kora ellenére már olyan, mintha 40 lenne, olyan kiélt, ja és mellesleg meglehetősen elég k*rvás a stílusa az élő maszturbációs fellépésével egyetemben. Ja, hogy ez nem probléma? Az se' gond, hogy minap arról a szerencsétlen, tehetségtelen, ostoba nyikhajról (Miley Cyrusról beszélek) az Instagrammra egy füvezős kép került fel? Még cikket is rittyentettetek itt neki, mert arról mindenkinek feltétlen tudnia kell, hogy májlika annyira betépett aznap este, hogy magáról sem tudott, de azt azért előszeretettel mutogatja égbe-világba. Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan!
Madonna már egy pár éve nem fiatal, de szeretnék így kinézni majd ennyi idősen, mint ő. Szeretnék olyan életerős, fiatalos anyuka/nagymama lenni, aki egyszerűen mindig a középpontban van megjegyzem, mert valaki mondott ilyet. Ezerszer többet ér, mint a mai nyikhaj sztárok együttvéve. Majd akkor tartsatok Erkölcs-Etika órát, ha nem fogjátok ajnározni a mai sztárokat, akik mellett-nunit mutogatnak csak azért, hogy bekerüljenek a média kereszttüzébe! Meglehetősen kétszínű így álszenteskedni, nem?
2013. február 26. 21:02
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
még mindig jól néz ki a korához képest
2013. február 26. 21:05
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Nem tudom miért csinálja, mert neki nem lenne szüksége ezekre... kcsit már kiöregedett ebből...
2013. február 26. 21:52
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Közönséges, mint mindig. De mi értelme amiatt rinyálni, hogy milyen képeket tölt fel, amikor rengeteg sztárocska és névtelen senki ugyanezt csinálja?
2013. február 27. 11:15
Jesus! Kedvelem Madonnát hiszen ő a Pop-Nagyasszonya és akkor már ezt így Nagyasszonya nem hercegnője vagy kicsi lánya hanem Nagyasszonya...
Remélem van akinek azért lejött miről pofázom...
Remélem van akinek azért lejött miről pofázom...
2013. február 27. 13:47
Madonna mindig is ilyen volt, sosem szégyellte megmutatni a bájait, és ha ő 50 felett is ezt szeretné ahhoz senkinek semmi köze, az ő teste majd ő eldönti mennyit mutat meg belőle. Ennél sokkal botrányosabb képei is vannak és ha azokat elfogadták a rajongói, ezeket is elfogják.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.