Színészkedni fog Michael Jackson fia
2013. február 26. 18:57
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nem valami szép gyerek, először elgondolkoztam, h lehet Michael Jackson fia, de rögtön rá is jöttem hogy hülye vagyok hogy ezen gondolkodok:D (mielőtt valaki félreérteni, rájöttem...)
2013. február 26. 19:33
ő Michael Jackson fia?ezt nem is tudtam,de sok sikert!
2013. február 26. 20:36
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Sok sikert! Csak azt nem értem h hol van belőle a Csoki vér?
2013. február 26. 21:10
De ha Jackson néger ez a srác miért nem lett az valaki segítsen rajtam Netán a neje volt fehér? De akkor is, nem félvérnek kellene lennie?
2013. február 27. 10:47
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Sok sikert neki Helyes srác (bár a hajszerkezetével nem értek egyet ) biztosan tehetséges is , kíváncsi vagyok rá. Egyébként nagyon jó fejek a Jackson gyerekek, a Paris tweetjein mindig jókat nevetek
2013. február 27. 14:30
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát akkor sok sikert neki. Azt hittem hogy egy nagyobb szerepről van szó...
2013. február 27. 15:06
Na várjunk.Jacko Afro amerikai.Széles orrú duzzadt ajkú Néger ember.Vagyis a genetikai kódja ezen jellemzőket hordozzák.Akár mit csinált magával, hogy fehér legyen genetikailag nem lehet megváltoztatni egy embert hisz a tudomány nem olyan fejlett.Akkor hogy lehet neki tejfehér gyereke, még akkor is ha az anya fehér.Minimum félvérnek kellene lennie hordoznia az apja gén állományának egy részét és bizonyos "faji" jellemzőket.Ha csak ez a gyerek nem örökbe fogadott akkor viszont a cikk félrevezető,mert nem a fia hanem az örökbefogadott fia. Szóval valami itt nincs rendben.
2013. február 27. 16:50
I Love Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 196861 offline |
hát egy kis műtét segítene a szépségén
2013. február 27. 16:56
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez a gyerek,hogy a francba lehet fehér bőrű???
2013. február 27. 17:57
Nem tudom mit kell kiakadni a borszínén. Ott van például Quincy Jones lánya,o is fehérboru
Prince anyja pedig Debbie Rowe,fehérboru. Egyébiránt Prince eléggé formálja az apját. Ja és igen,o neki is van borbetegsége-vitiligo.Ami ugye orokletes betegség,tehát valóban Michael az apja.
Sok sikert Prince
Prince anyja pedig Debbie Rowe,fehérboru. Egyébiránt Prince eléggé formálja az apját. Ja és igen,o neki is van borbetegsége-vitiligo.Ami ugye orokletes betegség,tehát valóban Michael az apja.
Sok sikert Prince
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. március 07. 13:55
MJudó: nagyon igazad van, és sok sikert Prince-nek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.