Hát ennyik vagytok fiúk! Én nem lepőttem meg. Erre vagyunk képesek nem igaz? Hip hip hurrá! xd
Hogy te mire vagy képes? A hozzászólásod alapján nem sok mindenre.Majd ha bizonyítottál és letettél valamit az asztalra majd akkor legyen ekkora a szád, hogy mire vagy képes addig jobb ha hallgatsz és iskolába jársz. Remélhetőleg még tudnak némi észt beleverni a fejedbe!
Jó talán pár dologban a nők tényleg jobbak. De vannak olyan dolgok is amiben meg a férfiak. Ezért világ a világ mert mindegyik fél jó valamiben. És van ami azonos. Ha nem lennének eltérések akkor a világ jobb lenne? Szerintem se.
Ha okosabbak akkor egészségesebb étrendet folytatnak és több a diplomás mert okosabbak. Logikus.. Sőt még a figyelnek a tisztaságra is az okosabbakhoz is köthető,de még a túlélőképesség is annak köszönhető mert okosak.
Szóval: -4 de még nem soroltam fel még mi sorolható az okosabbak témába vagyis -4 -5
A pasiknak:Most leiskoláztunk titeket! jöttünk látunk győztünk!
Fiúk, jöhetnek a gonosz hozzászólások, de el kell ismerni, van ebben a cikkben valami...
Sherpa: Be lehet fejezni. Milyen joggal birkázol le mást? Ismered? De ügyes vagy, egy komment alapján így megtudod ismerni az embert! Ez a magas IQ szintedre utal! GRATULÁLOK!
Vannak dolgok, amiben mi, nők vagyunk jobbak. De a cikk is úgy említi meg, hogy ,,9 dolog, amiben a nők jobbak". És nem úgy, hogy ,,a nők jobbak a férfiaknál". Tessék már ezen egy kicsit elgondolkodni! Vannak ezek közül nagyon hasznos tulajdonságok, a legfontosabbakban szerintem mi vagyunk jobbak. Azért más az, hogy nem nyavalyognak annyit a férfiak, de a nők viszont kb. 10 évvel többet élnek. Ennyi lenne a mondandóm, az "okosak" leszólnak, de ajánlom a szabályzatot nekik, miszerint nem lehet mást rossz szavakkal illetni. Csak látná ezt egy moderátor...
hát ez azért nem teljesen igaz.... a fiúknál sokkal több okos gyerek van mint a lányoknál, én pl. matek és kémiaversenyekre járok és lányok alig vannak... mondjuk persze nem csak ez az indoklásom csak egy példa
Sherpa ez igen is szent írás! Értem én h a fiúk jobbak a sportokban a lányoknál de ez az őserdőben nem nagyon szükséges a túléléshez! A fiúk viszonylag nem élnék túl de a lányok igen!
Én azért vitáznék pár dologgal. Pontosabban kifejtve szerintem a nők átlagban nem okosabbak, csak rafináltabbak, mint a férfiak.
Amúgy jó cikk lett, és várom a fordított verziót is a fiúk részéről