Férfinak lenni jó 29 pontban.
Azért jó férfinak lenni, mert:
1. A telefonhívásaidat 30 másodperc alatt lerendezed.
2. Egy 5 napos szabihoz elég egy kis hátizsák.
3. Egyszerre lehetsz szép és intelligens.
4. Egy kis sörhas nem zavarja a másik nemet.
5. A TE barátaid szexuális élete rendben van.
6. Az összes befőttesüveget ki tudod nyitni egyedül!
7. A segged és a melled mérete soha nem befolyásolja a munkaadód döntését felvételnél.
8. Nem hurcolsz magaddal óriási ridikült tele fölösleges cuccokkal.
9. Téged nem zavar, ha le van hajtva a WC ülőke... legfeljebb felhajtod...
10. A régi haverok nem sajnálnak, ha meghízol.
11. 10 perc alatt le tudsz zuhanyozni és felöltözni.
12. A sok szex nem tudja a "jó híredet" elrontani.
13. Az alsógatyád 3-as csomagban csak feleannyiba kerül mint egyetlen női bugyi.
14. Neked nem kell minden éjjel egy szőrös pasi mellett aludnod...
15. 2 pár cipő is bőven elég.
16. Senki nem tartja cikinek, ha 32 évesen meg "szingli" vagy.
17. Bele tudod a hóba pisilni a nevedet!
18. Nyugodtan megehetsz egy banánt nagyobb társaságban is.
19. Nem zavar, ha a szex előtt nem volt előjáték.
20. Ugyanazért a melóért többet kaszálsz.
21. Senki nem hagyja abba egy disznó vicc mesélését, ha belépsz az irodába.
22. Az autószerelők mindig az igazat mondják neked.
23. Teljesen hidegen hagy, hogy észrevette-e valaki az új frizurádat.
24. Mindig egyformán jó hangulatban vagy.
25. Ülhetsz szétvetett lábakkal, mindegy mi van rajtad!
26. Ráncok és az őszülő haj csak még sármosabbá tesz.
27. Senki nem nézi a melleidet beszélgetés közben.
28. Soha nem hagyod ki az alkalmat a szexre csak azert, mert fáj a fejed!
29. Ha egy nő nem szimpatikus, attól még lehet egy jót kefélni vele!
9 dolog, amiben a nők jobbak a férfiaknál
2013. február 27. 21:57
2013. február 27. 22:38
"1. A telefonhívásaidat 30 másodperc alatt lerendezed"
5.000 Ft-os feltöltéssel elvagyok egy évig, nőnemű ismerőseimnek ez valahogy egy hónapra sem elég, amit nem értek.
Nem tudok két felé figyelni, az igaz, de nőnemű ismerőseim, sokat hibáznak, csak én látom az összefüggést?
Egyébként felesleges azon tanakodni, hogy ki a jobb és miben, azért vagyunk egymásnak, hogy kiegészítsük egymást, e nélkül nem működik az emberiség, de legalább is a gyerekgyártás, igaz elvileg volt egy ember, akinek nem volt apja, de igazából csak Mária férje, József volt a hiszékeny. (Biztos megsértettem ezzel a mondattal valakit)
5.000 Ft-os feltöltéssel elvagyok egy évig, nőnemű ismerőseimnek ez valahogy egy hónapra sem elég, amit nem értek.
Nem tudok két felé figyelni, az igaz, de nőnemű ismerőseim, sokat hibáznak, csak én látom az összefüggést?
Egyébként felesleges azon tanakodni, hogy ki a jobb és miben, azért vagyunk egymásnak, hogy kiegészítsük egymást, e nélkül nem működik az emberiség, de legalább is a gyerekgyártás, igaz elvileg volt egy ember, akinek nem volt apja, de igazából csak Mária férje, József volt a hiszékeny. (Biztos megsértettem ezzel a mondattal valakit)
2013. február 27. 22:56
Igen szeplőtlen fogantatás..Szegény Darwin forog a sírjában.
2013. február 28. 02:13
Persze hogy itt a sok szexista hozzászólás amin tudtam hogy majd jól felb*szom magam, nem is vártam mást, de mégis idekattintottam erre a cikkre, a mazochista mindenemet. Különösen gratulálok neked, Sherpa, hogy 39 éves korod ellenére fogalmad sincs hogy kell tisztelni egy nőt. Látom édesanyád nem nevelt meg rendesen. Nem lepődnék meg ha kiderülne rólad hogy valójában egy 12 éves kis senkiházi vagy a monitorod mögött, mivel körülbelül azon a szinten vegetálsz, már bocsánat. Szeretném tudatodra hozni hogy nők találták fel az első gombaölő antibiotikumot, mi fedeztük fel az AIDS-et okozó baktériumok eredetét, a cukorbetegség ellenszerét, az RFID technológiát, sőt, nélkülünk még a reggeli kávédat sem tudnád elfogyasztani, mivel nem lenne kávéfiltered. Azok a nők keményen dolgoztak azért hogy elérjék a céljaikat - keményebben mint te, azt garantálom. Szóval majd mikor hatvan évesen adod be magadnak az inzulinodat, akkor gondold meg hogy mégis kinek és minek köszönheted azt. Mi nők nem a te szórakozásodra születtünk, arra hogy feltakarítsuk utánad a szemeted, kaját készítsünk neked vagy hogy hagyjuk hogy a megcsecserésszél minket. Hiszed vagy sem, de te senkinél sem vagy jobb, attól még hogy egy pénisszel születtél.
U.i: Nem kell félfinak lenni ahhoz, hogy vonatkozzanak rád a te "felettéb humoros" felsorolásaid - rám majdnem mindegyikük igaz. Szállj le a magas lóról.
U.i: Nem kell félfinak lenni ahhoz, hogy vonatkozzanak rád a te "felettéb humoros" felsorolásaid - rám majdnem mindegyikük igaz. Szállj le a magas lóról.
2013. február 28. 07:22
Ez egy olyan dolog, amit erre alapozva nem lehet eldönteni, ki a jobb! Inkább azt a kérdést tegyék fel, hogy hosszú távon melyik tudja a másik nélkül fenntartani az emberiséget, ha már annyira jobb nem valamelyik! És szerintem elég sok az eltúlzott kijelentés itt. Csak ennyit akartam.
2013. február 28. 13:15
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline |
azt hiszem, jobb lett volna, ha nem kezdem el a hozzászólásokat olvasgatni! Sherpa, áruld már el nekem, hogyan lehet valaki ennyire kulturálatlan tapló, mint te?!
az én telefonhívásaim (a nagy kibeszélős, lelkizős, barátnőzősek is) kb 20 másodpercig tartanak
nekem is.
és egy nő már miért ne lehetne egyszerre mindkettő? több élő példát tudok rá.
azért egy befőttesüveget bárki ki tud nyitni 10 éves kora után
a tévhittel ellentétben NEM cipel minden nő hatalmas táskát magával, én se
én konkrétan tíz perc alatt lezuhanyozok, megmosom a derék alá érő hajam, megszárítom, és felöltözök. nem hiszem, hogy ezt te meg tudnád tenni.
több száz évvel ezelőtt volt csak szokás tizenévesen házasodni, ma már a nőknek sem ciki, ha nem mennek hozzá az első szerelmükhöz
látnád csak egyes fiú(!) ismerőseim hangulatváltozásait! fejreállnál.
Idézet
1. A telefonhívásaidat 30 másodperc alatt lerendezed. _nevet.gif
az én telefonhívásaim (a nagy kibeszélős, lelkizős, barátnőzősek is) kb 20 másodpercig tartanak
Idézet
2. Egy 5 napos szabihoz elég egy kis hátizsák.
nekem is.
Idézet
3. Egyszerre lehetsz szép és intelligens.
és egy nő már miért ne lehetne egyszerre mindkettő? több élő példát tudok rá.
Idézet
6. Az összes befőttesüveget ki tudod nyitni egyedül! _nevet.gif
azért egy befőttesüveget bárki ki tud nyitni 10 éves kora után
Idézet
8. Nem hurcolsz magaddal óriási ridikült tele fölösleges cuccokkal. tongue.gif
a tévhittel ellentétben NEM cipel minden nő hatalmas táskát magával, én se
Idézet
11. 10 perc alatt le tudsz zuhanyozni és felöltözni. tongue.gif
én konkrétan tíz perc alatt lezuhanyozok, megmosom a derék alá érő hajam, megszárítom, és felöltözök. nem hiszem, hogy ezt te meg tudnád tenni.
Idézet
16. Senki nem tartja cikinek, ha 32 évesen meg "szingli" vagy. _nevet.gif thumbsup.gif
több száz évvel ezelőtt volt csak szokás tizenévesen házasodni, ma már a nőknek sem ciki, ha nem mennek hozzá az első szerelmükhöz
Idézet
24. Mindig egyformán jó hangulatban vagy.
látnád csak egyes fiú(!) ismerőseim hangulatváltozásait! fejreállnál.
2013. február 28. 14:14
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Nos, olvastam a cikket és olvastam a hozzászólásokat is, de eddig nem akartam semmibe belefolyni. Eddig. De most értem el arra a pontra, hogy valamit nekem is le kéne írnom...
Valószínű azért halnak meg a férfiak hamarabb mert bizonyos országokban már szinte csak ők dolgoznak, mint eltartók, család fentartók.
Vagy azért, mert a férfiak között sokkal több van aki alkoholista, dohányzik és drogozik. Ez bizonyított.
Akkor legyél lesbikus ha így lenézel minket.Kíváncsi vagyok ha majd gyereket akarsz ki fog neked csinálni te ostoba tyúk ha így vélekedsz rólunk.Gratulálok! Igazán elmés vagy.
Nagyobb és több tiszteletet követelek mint férfi és mit idősebb azon hozzászólóktól akik így és hasonlóképp vélekednek rólunk.Ezt nem tűröm.
Nagyobb tisztelet??? Könyörgöm, mi mit mondunk? Leugatod mindenki fejét aki csak hozzászól és nő, arról már nem is beszélek, hogy nekem támadtál egy másik cikknél. Képzeld, mi sem vagyunk kötelesek ezt tűrni tőled...
A 29 pontos kis táblázatra meg csak azt tudom mondani, hogy azért, mert te hűdebüszke vagy arra, hogy elértél X évet, itt még vannak fiatal gyerekek is, akik nem igazán kíváncsiak arra mit regélsz itt a szex-ről.
Értékelném én is és még pár ember, ha visszafognád magad, mert könnyen ott találhatod magad Joe_r Bahamáin
Valószínű azért halnak meg a férfiak hamarabb mert bizonyos országokban már szinte csak ők dolgoznak, mint eltartók, család fentartók.
Vagy azért, mert a férfiak között sokkal több van aki alkoholista, dohányzik és drogozik. Ez bizonyított.
Akkor legyél lesbikus ha így lenézel minket.Kíváncsi vagyok ha majd gyereket akarsz ki fog neked csinálni te ostoba tyúk ha így vélekedsz rólunk.Gratulálok! Igazán elmés vagy.
Nagyobb és több tiszteletet követelek mint férfi és mit idősebb azon hozzászólóktól akik így és hasonlóképp vélekednek rólunk.Ezt nem tűröm.
Nagyobb tisztelet??? Könyörgöm, mi mit mondunk? Leugatod mindenki fejét aki csak hozzászól és nő, arról már nem is beszélek, hogy nekem támadtál egy másik cikknél. Képzeld, mi sem vagyunk kötelesek ezt tűrni tőled...
A 29 pontos kis táblázatra meg csak azt tudom mondani, hogy azért, mert te hűdebüszke vagy arra, hogy elértél X évet, itt még vannak fiatal gyerekek is, akik nem igazán kíváncsiak arra mit regélsz itt a szex-ről.
Értékelném én is és még pár ember, ha visszafognád magad, mert könnyen ott találhatod magad Joe_r Bahamáin
2013. február 28. 14:49
Szinte sejtettem, hogy a fórum legelmésebb legintelligensebb tinijei mint valami szuperhős csapat összefog majd ellenem.Van köztetek egy 16 éves, meg két igen bátor aki még a korát sem hajlandó kiírni, mert annyira fiatal, hogy nem meri felvállalni önmagát.Nem nem vagyok 12 éves és igen 39 éves vagyok.Hogy én kultúrálatlan apló? Neked a fele intelligenciám is sok lenne te kis taknyos.Annyi információ és tapasztalat bele se férne a kifejletlen csökött agyadba! Ti kedves anyuka apuka álltal teremtett biztonságban csücsülő kis pisiek ne osszátok már az "eszet".És főleg ne törjetek pálcát felettem. Szart se tudtok rólam vagy a hátteremről.Nem tudjátok kit mennyire tisztelek vagy becsülök, és miért.És az ahogy itt reagáltam csak azoknak szólt akik lenézően sértően nyilatkoztak a cikk után.De ezek szerint mindenki aki belül hordja a szaporító szerveit így nyilatkozik rólunk, akkor ez rátok is vonatkozik.Rengeteg olyan dolgot éltem meg, mentem keresztűl aminek ti a negyedétől is kikészülnétek,ez legyen magánéleti, illetve munkahelyi,mindegy. Nem fogom felsorolni, itt meg főleg nem.Mert értelmetlen volna,és nem is ide tarttozik, főleg nem rátok.Majd ha ti is keresztül mentek legalább fele annyi szörnyűségen mint én, és kicsit megkeseredtek az életben akkor majd ti is követelni fogjátok a tiszteletet a megértést.Nyers a stílusom? Igen.Okom van rá.Mindenkivel? Nem csak aki hozzám is nyers. Amilyen a Mosdó olyan a törölköző. Majd ha érettebbek lesztek és többet tapasztaltok ezen a világon, és eljuttok olyan helyekere is mint én,és láttok,tapasztaltok olyan dolgokat amiket még nekem sem kellett volna felnőtt fejjel, kicsit másként fogtok gondolkozni és viszonyúlni a másik nemhez.És ember társaitokhoz.Részemről itt a kommentelést befejeztem.Elmondtam amit akartam.Innentől fogva reagálni nyilvánosan ehhez a témakörhöz nem fogok.Kívánom nektek a gondtalan és felhőtlen tinédzser kort.És minél előbbi életbeni tapasztalat szerzést, hogy minél hamarabb belenőjjetek ebbe a nagyon durva és kemény világba.És akkor majd megértitek, hogy az a "Tapló" miről is pofázott.... Ja és én tisztelem,szeretem és becsülöm a nőket félre értés ne essen.Volt nem kevés nő az életemben,akikért az életemet is odaadtam volna bármikor gondolkodás nélkül....de sajnos az élet úgy hozta, hogy erre soha nem kerülhet már sor....
2013. február 28. 14:49
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
ajj nehogy már most háborút indítsatok ki. valamiért nőnek lenni jobb, másért meg férfinak, de persze vannak átütések és kivételek is. én speciel nagyon ritkán telefonálok és simán elég 20 percxd és emellett ritka egészségtelenül étkezem és több fiú is okosabb nálam. a pasiknál a legnagyobb minusz h tényleg koszosak meg gusztustalanok tudnak lenni /lásd:fiú WC/ de persze vannak kivételek.
2013. február 28. 16:02
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ezeket eddig is tudtam nagyjából, de tény, a férfiak nők nélkül sehol sem lennének:D
2013. február 28. 17:05
Szerintem mindenki vegyen egy nagy levegőt és higgadjatok le! Ha mégse megy, mennek a pihenők.
Egyébként meg minden nem magát gondolja a legjobbnak, de szerintem minden ember tudja miben is jó ő! Erről ennyit!
Egyébként meg minden nem magát gondolja a legjobbnak, de szerintem minden ember tudja miben is jó ő! Erről ennyit!
2013. február 28. 18:40
Invisible Hopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 196585 offline |
Egyetértek CanDee Sweet-el.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.