Mi tart ébren éjszakánként?
2013. február 28. 19:52
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
A néma csenddel nem értek egyet, mert számomra az a rosszabb, amikor hangoskodás megy a környezetemben...De a többi egyaránt igaz!
2013. február 28. 21:21
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Én folyton izgulok a dogák miatt. Jáj
2013. február 28. 21:21
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Ezek mind tényleg igaz tények.
Én is többnyire ezek miatt nem tudok sokszor elaludni, bár szerencsére, ha fáradt vagyok, úgy alszom, mintha agyonütöttek volna. XD
Én is többnyire ezek miatt nem tudok sokszor elaludni, bár szerencsére, ha fáradt vagyok, úgy alszom, mintha agyonütöttek volna. XD
2013. február 28. 21:25
Érdekes cikk. Velem is sokszor előfordul,hogy nem tudok este elaludni :/
2013. február 28. 21:47
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó cikk lett! érdekes...
2013. február 28. 21:49
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Én borzasztó alvó vagyok, legalábbis elaludni nem tudok Mindig jár az agyam, és fel vagyok pörögve, nappal pedig majd össze esem
2013. február 28. 22:20
Nagyon jó a cikk. A többségét eddig is tudtam, de voltak benne hasznos tippek. Sajnos én borzasztó alvó vagyok, de tudom, hogy vannak nálam vészesebb helyzetűek is. A legrosszab, éppen alvásnak számítható éjszakámon hajnal négykor aludtam el, és fél ötkor keltem. Mindig csak az elalvással van a bajom, a felkeléssel sose, csak suliidőben
2013. február 28. 23:23
A macskás részhez annyit, hogy ha hazamegyek, szó sem lehet róla, hogy elengedjem a macsekomat, még éjszaka sem
Egyébként kis okosom, már a lábamnál alszik Apropó, csak aludt...
Egyébként az alvás egyénfüggő is, ha ahhoz vagy hozzászokva, hogy 11-kor alszol, akkor hiába mész ágyba 9-kor, nem nagyon fogsz tudni aludni, ha csak nem vagy hulla fáradt.
Egyébként kis okosom, már a lábamnál alszik Apropó, csak aludt...
Egyébként az alvás egyénfüggő is, ha ahhoz vagy hozzászokva, hogy 11-kor alszol, akkor hiába mész ágyba 9-kor, nem nagyon fogsz tudni aludni, ha csak nem vagy hulla fáradt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.