Justin Bieber: „Remekül értek a lányokhoz”
2013. február 28. 19:52
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
szerintem is remek remek barát vagy és én Imádlak te csak az igazat mondtad Justin
2013. február 28. 19:53
Melindalindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194415 offline |
sztem nem olyan szép az a csaj :/
2013. február 28. 19:54
Őrizd meg a szerénységed Bíííber x"DD Amúgy csak én nyeltem félre a "de a pasik is" résznél? o.O
2013. február 28. 19:59
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Mi a bajotok vele?Azért mert a sok hülyeséget irják rola az nem biztos hogy igaz és ha igen mindenki hibázik mutassatok egy olyan embert aki nem.
2013. február 28. 20:04
Idézet (Enikő Styles @ 2013.02.28. 19:59)
Mi a bajotok vele?Azért mert a sok hülyeséget irják rola az nem biztos hogy igaz és ha igen mindenki hibázik mutassatok egy olyan embert aki nem.
Egyet értek, pedig nem szeretem Justin-t.
2013. február 28. 20:08
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Egonagyüzem!
És ez a ** a staritysok 70%-nak példaképe...!
látszik mennyire ért a nőkhöz...még a pattanásait nyomkodja és NŐKRŐL beszél... az egy dolog , hogy annyi pénze van , hogy a világon bármelyik nőt megkaphatná, még az is lenne a barátnője aki utálja őt!!
de egy másik dolog, hogy egy normális lány akit nem a pénze érdekel ( sajnos alig van ilyen) mit gondol helyesnek, bíberkével kapcsolatban, mert hogy abból amit mondott egy sem igaz az 100%! Megnéztem a Victoria Secret's show-t és köztudott, hogy akkor még együtt voltak Sel-lel , sütött a képéről, hogy mindegyik csajt .., köztük a mi Barbinkat is! Olyan tulajdonságokkal egy pasi se rendelkezik amiket ő mondott, nem hogy még ő!
Amúgy ne is csodálkozzon, hogy .. tartják! Ebből a mondatából következtetve..: " értek a lányokhoz, ők annyira ennivalók és szeretetteljesek, de a PASIK IS.”
Ezzel vagy magát akarta fényezni többesszámban ( elvégre fiúnak gondolja magát) vagy szimplán van benne egy """csöpnyi""" bi..
Íme a 21.század tinibálványa!
látszik mennyire ért a nőkhöz...még a pattanásait nyomkodja és NŐKRŐL beszél... az egy dolog , hogy annyi pénze van , hogy a világon bármelyik nőt megkaphatná, még az is lenne a barátnője aki utálja őt!!
de egy másik dolog, hogy egy normális lány akit nem a pénze érdekel ( sajnos alig van ilyen) mit gondol helyesnek, bíberkével kapcsolatban, mert hogy abból amit mondott egy sem igaz az 100%! Megnéztem a Victoria Secret's show-t és köztudott, hogy akkor még együtt voltak Sel-lel , sütött a képéről, hogy mindegyik csajt .., köztük a mi Barbinkat is! Olyan tulajdonságokkal egy pasi se rendelkezik amiket ő mondott, nem hogy még ő!
Amúgy ne is csodálkozzon, hogy .. tartják! Ebből a mondatából következtetve..: " értek a lányokhoz, ők annyira ennivalók és szeretetteljesek, de a PASIK IS.”
Ezzel vagy magát akarta fényezni többesszámban ( elvégre fiúnak gondolja magát) vagy szimplán van benne egy """csöpnyi""" bi..
2013. február 28. 20:11
ez egy NYÁLGÉP!EGY BEKÉPZELT B*I...nem tom kinek tetszik egy a ratykófej de ennek még hangja sincs és nem is helyes..és egy arogáns beképzelt marha és meéghozzá drogos is...nem tud ez semmit
2013. február 28. 20:12
Bieber még szerény is De Oszika én is ott furán néztem amikor írta h a pasik is....
2013. február 28. 20:12
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Igen Justin. Remekül értesz a 15 éves sikítozó kislányokhoz. De nem egy érett nőhöz. Bujj már el !!
2013. február 28. 20:13
Hát én egyáltalán nem szeretem justint DE ez azért kedves!
2013. február 28. 20:16
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline |
Idézet (dope200 @ 2013.02.28. 20:08)
Egonagyüzem!
Szívemből szóltál, mester.
2013. február 28. 20:29
Idézet (T.Petra1999 @ 2013.02.28. 19:04)
OMG de cukki.. soo cutee
Marha cuki. Ha neked csak ez számít egy sztárban, akkor gratulálni tudok. Valami más érvet fel tudsz hozni hogy miért szereted? Mert az hogy cuki, az nagyon nem elég.
2013. február 28. 20:32
Ó, igen, persze. És akkor miért szakított veled a barátnőd? És mmost miért nincs barátnőd?
2013. február 28. 20:46
Graceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159243 offline |
„...ők annyira ennivalók és szeretetteljesek, de a pasik is.”
Ezek a sorok szerintem mindent elárulnak. :')
Amúgy meg én nem akarnék ilyen barátot magamnak.Lehet egy fiú stílusos,meg minden,de amit ő csinál,az már divatmajomkodás.
És nem,az égvilágon semmi bajom sincs a divattal.Sőt...
Ezek a sorok szerintem mindent elárulnak. :')
Amúgy meg én nem akarnék ilyen barátot magamnak.Lehet egy fiú stílusos,meg minden,de amit ő csinál,az már divatmajomkodás.
És nem,az égvilágon semmi bajom sincs a divattal.Sőt...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.