Füvezésen kapták Jennifer Lawrence-t
2013. március 01. 15:16
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline |
Egészségére!
2013. március 01. 15:18
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Na, most kövezzétek meg érte.-.-
Szerintem ez még cikktémának sem méltó már, a fiatalok 70%-a kipróbálta már a füvet, és egy buliban sem meglepő, ha előkerül. Nem azt mondom, hogy most akkor ez a példa, de ameddig nem mászik a földön lecsúszott drogosként vagy egyéb hajmeresztő dolgot nem csinál (mint egyes sztárocskák), hagyjuk már.
Szerintem ez még cikktémának sem méltó már, a fiatalok 70%-a kipróbálta már a füvet, és egy buliban sem meglepő, ha előkerül. Nem azt mondom, hogy most akkor ez a példa, de ameddig nem mászik a földön lecsúszott drogosként vagy egyéb hajmeresztő dolgot nem csinál (mint egyes sztárocskák), hagyjuk már.
2013. március 01. 15:23
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Jaj,ne mar...most akkor cikksorozatot fognak készíteni a maruhuinat kipróbáló sztárokról? Miért nem cikkeztek inkább a sztárok karrierjéről,nem pedig a magánéletükről...Azt csinál amit akar, felnőtt nő,habar azért elég gáz,ha már ő is követi a sablont..
2013. március 01. 15:25
mert ebből a képből aztán qrvára látszik, hogy az fű e... szánalom.
2013. március 01. 15:42
mert talán kipróbálta, attól még ez miért oyaln nagy dolog?
2013. március 01. 16:03
Egyáltalán nem biztos,hogy az ott fű.
Amennyiben igaz nagyot csalódtam benne De ő sem egy szent:angel2:
Amennyiben igaz nagyot csalódtam benne De ő sem egy szent:angel2:
2013. március 01. 16:13
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Ronnie95: Ha megnézed a nagyított képen tisztára látszik, hogy felett tekerve, és csak nem cukorkákkal töltötte fel.. Tőlem aztán úgy szúrja el a karrierjét, ahogy akarja..
2013. március 01. 16:29
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én úgy látom, nem füves cigi, csak cigi, éppen elég, nem tudtam, hogy ő is a dohányos sztárok sorába tartozik, kicsit csalódtam, nem túl barátságos ez a kép. Persze ez az ő dolga, ettől függetlenül ugyanúgy szeretem. ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.