Füvezésen kapták Jennifer Lawrence-t
2013. március 01. 19:19
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nem biztos,hogy füves cigi volt...Remélem nem!
2013. március 01. 19:35
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Nem biztos, hogy fűves az a cigi!
És ha az? Ennyire ne legyünk már kiváncsiak a magánéletére! Ő tudja...
És ha az? Ennyire ne legyünk már kiváncsiak a magánéletére! Ő tudja...
2013. március 01. 19:41
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
mindent ki kell próbálni egyszer, joga van hozzá, ha neki ez tetszik csinálja. amúgy meg semmi közünk hozzá
2013. március 01. 20:00
Nemhiszem, hogy füves cigi lenne :\ Azért remélem, hogy Jennifer nem teszi tönkre magát és csak egyszeri alkalom volt.
2013. március 01. 20:16
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Nem kéne... Remélem nem igaz.
2013. március 01. 20:48
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Sellina,amúgy.. mitől olyan biztosak benne, hogy az összes sztár füves cigit szív, cigiznek és, más normális ember is..
2013. március 01. 21:38
Idézet (bettike99 @ 2013.03.01. 16:13)
Nem is látszik a képből, hogy az pont füves cigi lenne... -.-"
A látszat néha csal
2013. március 01. 21:39
Idézet (nagyleona98 @ 2013.03.01. 17:03)
na és aztán..hogyha cigizik ez van...ő fog belehalni és nem mi
Ettől miért halna meg?
2013. március 01. 21:45
Idézet (mse90 @ 2013.03.01. 11:02)
Gyerekek, ti sem tudhatjátok biztosan, hogy az ott cigi a kezében. Én konkrétan nem lepődnék meg, ha füves cigi lenne...
Olyan szempontból persze nem helyes, hogy a fű az Egyesült Államokban csupán két államban legális, és egyik sem Hawaii. Ezt leszámítva viszont egy 22 éves felnőttről beszélünk, aki azt csinál az életével, amit akar. Persze, rengeteg ultra fiatal rajongója van, nyilván ezért is választotta a lehető legprivátabb környezetet ahhoz a pár slukkhoz. Komolyan, azokon a képeken, amelyeken látszik is, hogy beleszív, a fotósok konkrétan befényképeztek a hotelszobájába. Ez azért durva már.
(Fun fact: Josh Hutcherson-t is lekapták aznap, amint gyanúsan füstöl, de tekintve, hogy ő nem nyert Oscart 5 napja, nála valahogy nem lett akkora hír belőle.)
Olyan szempontból persze nem helyes, hogy a fű az Egyesült Államokban csupán két államban legális, és egyik sem Hawaii. Ezt leszámítva viszont egy 22 éves felnőttről beszélünk, aki azt csinál az életével, amit akar. Persze, rengeteg ultra fiatal rajongója van, nyilván ezért is választotta a lehető legprivátabb környezetet ahhoz a pár slukkhoz. Komolyan, azokon a képeken, amelyeken látszik is, hogy beleszív, a fotósok konkrétan befényképeztek a hotelszobájába. Ez azért durva már.
(Fun fact: Josh Hutcherson-t is lekapták aznap, amint gyanúsan füstöl, de tekintve, hogy ő nem nyert Oscart 5 napja, nála valahogy nem lett akkora hír belőle.)
Na igen nem tudhatjuk hogy ez egy cigi. De te se tudhatod hogy egy füves cigi:D
2013. március 01. 22:02
Jaj istenem..az ő élete!!Ha füvezni akar, hát...csinálja!nem olyan nagy dolog!
2013. március 01. 22:27
Nemáár, már ő is?! Ezt nem hiszem el...:/
Amúgy már nagyon várom a Futótűzt
Amúgy már nagyon várom a Futótűzt
2013. március 01. 22:44
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én már tegnap láttam a képeket tumblr-ön, és tényleg füves ciginek tűnik... meg is lepődtem egy picit, de ez van. Tudja, hogy nem kéne csinálnia, de ha Ő bevállalja, akkor nekünk nem mindegy? Az Ő egészségét teszi tönkre.
2013. március 01. 23:41
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Ayame.01 @ 2013.03.01. 21:26)
Igen, az ő döntése meg minden. De valamilyen szinten előre gondolhatott volna. Úgy értem, tudhatta volna, hogy máris a címlapon lesz.
Már hogy a fenébe gondolta volna, hogy címlapon lesz, ha egyszer a hotelszobáján belül szívta el azt a szerencsétlent? Az egy dolog, hogy a fotósok éjjel-nappal mást sem csinálnak, mint a sztárok privát szférájába törnek be, de ez már olyan komoly személyiségjogi sértés, hogy szerintem simán feljelenthetné őket. Úgy értem, úristen, a hotelszobabeli ágya is látszik a képeken, ez csak szerintem durva?
Idézet (fanicsa @ 2013.03.01. 21:45)
Na igen nem tudhatjuk hogy ez egy cigi. De te se tudhatod hogy egy füves cigi:D
A kommentem azoknak szólt, akik bősz tagadó bizonyossággal állították, hogy biztosan nem marijuána a tettes. Ha eddig nem derült volna ki, indokolatlanul imádom ezt a szerencsétlen marhát, és ezen számomra nemigen változtat, hogy mit szipkáz a privát kis magányában. Csupán azt szerettem volna, ha mások is reálisan állnak az esethez, és nem valami rózsaszín rajongói ködbe burkolnak egy stresszes huszonévest. Persze, lehetett az cigi, de akinek esetleg problémája lenne azzal, ha nem az lett volna, annak is szembe kell néznie a lehetőségekkel.
2013. március 02. 03:02
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Azt a mindenit mekkora hír. Már nem azért de én 3 évig rendszeresen szívtam cigi mellett és semmi különbség nincs a 2 közt. A fű bódító hatású olyan kb mint egy gyenge nyugtató vagy egy ASPIRIN szóval a nagy droghoz értő 13 éves kislányok ne nyekeregjenek már h csalódtak mert fél év mva ők meg hulla részegen tántorognak majd. Vagy már meg is volt. ÁLSZENTSÉG MINDENEK FELETT UGYE KEDVES KAMU RAJONGÓK?
MELLESLEG BIZONYÍTOTT TÉNY HOGY A FŐ EGÉSZSÉGES!
Ja és a fotósok ránézésre megmondják h marihuána? GRAT JÓ SZEMÜK VAN VAGY ŐK IS TOLJÁK AZ IPART. Lehet h csak 1 szimpla mezei fű az meg aztán végképp nem ér szart se. -.-
IDIÓTA VADBARMOK! -.-
MELLESLEG BIZONYÍTOTT TÉNY HOGY A FŐ EGÉSZSÉGES!
Ja és a fotósok ránézésre megmondják h marihuána? GRAT JÓ SZEMÜK VAN VAGY ŐK IS TOLJÁK AZ IPART. Lehet h csak 1 szimpla mezei fű az meg aztán végképp nem ér szart se. -.-
IDIÓTA VADBARMOK! -.-
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.