azért én kíváncsi ti,hogy dolgoznátok fel ennyi stresszt
?!
Füvezésen kapták Jennifer Lawrence-t
2013. március 02. 07:11
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
2013. március 02. 12:20
Idézet (mse90 @ 2013.03.01. 23:41)
Már hogy a fenébe gondolta volna, hogy címlapon lesz, ha egyszer a hotelszobáján belül szívta el azt a szerencsétlent? Az egy dolog, hogy a fotósok éjjel-nappal mást sem csinálnak, mint a sztárok privát szférájába törnek be, de ez már olyan komoly személyiségjogi sértés, hogy szerintem simán feljelenthetné őket. Úgy értem, úristen, a hotelszobabeli ágya is látszik a képeken, ez csak szerintem durva?
Én is ezen akdtam ki ,a Kate Middleton-os esetnél is ,ha jól emlékszem ,ott is konkrétan az erkélyre hatoltak be.Szánalmas az ilyen munka.Egy perc nyugtot sem hagynak neki!
2013. március 02. 12:34
Idézet (mse90 @ 2013.03.01. 23:41)
Már hogy a fenébe gondolta volna, hogy címlapon lesz, ha egyszer a hotelszobáján belül szívta el azt a szerencsétlent? Az egy dolog, hogy a fotósok éjjel-nappal mást sem csinálnak, mint a sztárok privát szférájába törnek be, de ez már olyan komoly személyiségjogi sértés, hogy szerintem simán feljelenthetné őket. Úgy értem, úristen, a hotelszobabeli ágya is látszik a képeken, ez csak szerintem durva?
A kommentem azoknak szólt, akik bősz tagadó bizonyossággal állították, hogy biztosan nem marijuána a tettes. Ha eddig nem derült volna ki, indokolatlanul imádom ezt a szerencsétlen marhát, és ezen számomra nemigen változtat, hogy mit szipkáz a privát kis magányában. Csupán azt szerettem volna, ha mások is reálisan állnak az esethez, és nem valami rózsaszín rajongói ködbe burkolnak egy stresszes huszonévest. Persze, lehetett az cigi, de akinek esetleg problémája lenne azzal, ha nem az lett volna, annak is szembe kell néznie a lehetőségekkel.
A kommentem azoknak szólt, akik bősz tagadó bizonyossággal állították, hogy biztosan nem marijuána a tettes. Ha eddig nem derült volna ki, indokolatlanul imádom ezt a szerencsétlen marhát, és ezen számomra nemigen változtat, hogy mit szipkáz a privát kis magányában. Csupán azt szerettem volna, ha mások is reálisan állnak az esethez, és nem valami rózsaszín rajongói ködbe burkolnak egy stresszes huszonévest. Persze, lehetett az cigi, de akinek esetleg problémája lenne azzal, ha nem az lett volna, annak is szembe kell néznie a lehetőségekkel.
Nem oltásnak szántam! Én is nagyon szeretem Jen-t és ha füves cigi lenne ugyanugy szeretném. Persze lehetett füves cigi de lehetett sima cigi is. Ezt csak ő tudja! Engem az zaklat fel hogy a fotósok (akik olyan nagyon sokat érthetnek hozzá ) rögtön megállapítják hogy füves cigi De nem oltásnak szántam
2013. március 02. 13:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.01. 13:55)
Biztos velem van baj, de nálam a lazítás nem ivásból és bagózásból áll (legyen az füves vagy sima cigi).
Ezzel mélységesen egyet kell értenem. Én is nagyon kedvelem Jennifert, részben a szakmája, részben pedig az a nagy szimpátia miatt, de aki normális, és bármilyen nyomás nehezedik rá, az nem kezd el randomban füvezgetni. Persze, mindenki másképp éli meg a szituációkat és a stresszhelyzetet, de rajta kívül több ezer sztár van/volt a világon, akikre sokkal nagyobb nyomás nehezedett, mégsem váltak drogfogyasztóvá. A Cannabis igen is egy drogszármazék, és komolyan mondom az agyamat eldobom azoktól a kommentektől, hogy ő lazított meg izé, meg, hogy nem káros. Igaz, nem olyan a hatása, mint mondjuk a kokainnak vagy a heroinnak, de nem hiában van könnyű drogként feltüntetve, valamint nem hiába tilos a fogyasztása szerte a világon, kivéve a becses Hollandiát.
Én is kedvelem őt, meg nagyon szeretem, mint színésznőt, de, ha bíbőrt elítéltem érte, akkor nyugodt szívvel őt is elfogom. Egyszerűen nem magyarázat ilyen ostoba viselkedésre az, hogy Oscart kapott huszonkét évesen. Ne haragudjatok, de aki nem bírja a nyomást, az ne vágjon bele ilyesfajta karrierbe, hiszen lehet, hogy az élete ennél is nyitottabb könyv lesz. Persze, ott lóg a levegőben az egész dolog, hogy füves cigi vagy nem. Én speciel nem tudom megállapítani egy képről ilyen rossz minőségben, hogy marihuánát vagy csak egyszerűen cigit szív. Ez alapján elítélni nem ítélhetem el, de nagyon jókat vidultam a bevédő kommenteken, mert voltak itt olyanok is, akik bíbőrt szidták, Jennifert meg bevédték. Nos, gondolom mindenki magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványát, de valahol mulatságos azt olvasgatni, hogy milyen görcsösen véditek őt. És, higgyétek el, mindenki a kicsivel kezdi. Tény, még lehet reverzibilis folyamat, csak nehogy Jenniferből legyen a következő Lindsay Lohan. Szavyval pedig egyet kell értsek: ha így folytatja, akkor belőle is gyönyörű kis hullócsillag lesz, pedig kár érte, mert megvan benne minden, amelynek okából felemelkedhetne a ténylegesen nagy sztárok közé.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. március 02. 15:59
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Beyla:
Elárulok neked egy hatalmas titkot. Azért tilos a fogyasztása mert KIS ADAGBAN egészséges. És ez nem vicc. History Channel-en volt róla régebben adás de meg is büntették érte az adót mert ugye ha ezt mindenki elfogadja akkor többé minek vegyen egyszerű megfázásra vagy influenzára gyógyszert. Ugyan ez van a Parlagfűvel is. Azt mondják irtani kell közben meg gyógyító hatása van ha megeszed. Nem véletlen hívják az "Istenek eledelének" Sok hülye hozzáértő eskü lehidalok tőletek. Álszenteskedtek mintha ti nem cigiztetek volna vagy itattok volna még soha.
Azért röhej hogy nem is tudtok róla semmit nem is ismeritek mégis már elítélitek és Lohan-el meg a nyomorék Bieberrel keveritek egy lapon. -.-' Pedig egyik se ér a lába nyomába sem. Ráadásul mint azt írtam k...va nagy álszentek vagytok mert tuti hogy a kommentelők többsége legalább cigizik vagy ivott már alkoholt.
Elárulok neked egy hatalmas titkot. Azért tilos a fogyasztása mert KIS ADAGBAN egészséges. És ez nem vicc. History Channel-en volt róla régebben adás de meg is büntették érte az adót mert ugye ha ezt mindenki elfogadja akkor többé minek vegyen egyszerű megfázásra vagy influenzára gyógyszert. Ugyan ez van a Parlagfűvel is. Azt mondják irtani kell közben meg gyógyító hatása van ha megeszed. Nem véletlen hívják az "Istenek eledelének" Sok hülye hozzáértő eskü lehidalok tőletek. Álszenteskedtek mintha ti nem cigiztetek volna vagy itattok volna még soha.
Azért röhej hogy nem is tudtok róla semmit nem is ismeritek mégis már elítélitek és Lohan-el meg a nyomorék Bieberrel keveritek egy lapon. -.-' Pedig egyik se ér a lába nyomába sem. Ráadásul mint azt írtam k...va nagy álszentek vagytok mert tuti hogy a kommentelők többsége legalább cigizik vagy ivott már alkoholt.
2013. március 02. 16:23
na és ha az? akkor mi van? Had szívja.. És amúgy így képről megállapították, hogy az .....
2013. március 02. 19:29
Idézet (Beyla @ 2013.03.02. 13:27)
nem hiába tilos a fogyasztása szerte a világon, kivéve a becses Hollandiát.
Nem csak Hollandiában legális, hanem Kanadában is. Ott annyi a megkötés, hogy egy személy maximum 3 tő marihuánát termeszthet, ami a hatóságok szerint elegendő a személyes fogyasztásra, és pont. Persze van, aki kijátssza, de akkor meg jön a börtönbünti
A cikkhez meg annyit szólnék hozzá, hogy nem értem, mire föl ez a nagy felháborodás. Ugyan nem kedvencem, sőt, kicsit unszimpatikus is az Oscar miatt, de könyörgöm, ő is ugyan olyan emberből van, mint mi, ergó azt csinál, amit akar, és csak mert sztár, az még nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lennie. Ha leissza magát a sárga földig, vagy éppen drogozik, az az ő dolga, amihez senkinek semmi köze szvsz
2013. március 02. 23:26
A Becses Hollandia,Bíbőr és Jennifer Lawrence...
2013. március 03. 18:45
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Na lassan már ez lesz a cool pedig nem ez .... erre nem találok szavakat inkábbaszt hogy te atya úr isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. március 03. 20:13
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline |
van orvosi marihuána is..
2013. március 09. 10:28
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline |
Hat minden hiresseg erre jut
2013. április 12. 21:03
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jaj már megint ez! Nem mindegy nekik, mit csinál?!!!
2013. augusztus 12. 19:40
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline |
Azt csinál amit akar Az ő élete,amúgy meg ha lazítani akar akkor lazítson
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.