Kilenc dolog, ami intelligenssé tehet
2013. március 02. 22:48
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Érdekes cikk.. Nekem tetszik..
Mondjuk a balkezesnél nem éppen értek egyet, mert az egyik osztálytársam bal kezes, és szépen mondva sík hülye.. De tényleg..És ezzel az elsőszülöttséggel sem értek egyet, mert bár nálunk én vagyok az idősebb, de sokszor érzem, hogy az öcsém inteligensebb (ami a matekot, meg a logikus gondolkodást érinti) nálam..
De a többivel nagyjából egyetértek.
Jó cikk..
Mondjuk a balkezesnél nem éppen értek egyet, mert az egyik osztálytársam bal kezes, és szépen mondva sík hülye.. De tényleg..És ezzel az elsőszülöttséggel sem értek egyet, mert bár nálunk én vagyok az idősebb, de sokszor érzem, hogy az öcsém inteligensebb (ami a matekot, meg a logikus gondolkodást érinti) nálam..
De a többivel nagyjából egyetértek.
Jó cikk..
2013. március 02. 23:37
Angyal99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 170985 offline |
Nagyon jó cikk
A bal kezességgel,én sem értenék egyet.. ismerek 3 olyan embert aki bal kezes, és hát.. nem valami okosak!Az tény, h nagyon szépen rajzolnak, és írnak!
Na, édesapám most örül midig azt mondja,- minél szőrösebb egy férfi annál intelligensebb
A bal kezességgel,én sem értenék egyet.. ismerek 3 olyan embert aki bal kezes, és hát.. nem valami okosak!Az tény, h nagyon szépen rajzolnak, és írnak!
Na, édesapám most örül midig azt mondja,- minél szőrösebb egy férfi annál intelligensebb
2013. március 03. 00:29
Krityooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 147994 offline |
nagyon érdekesek a cikkek. mindegyikben hiszek:)
egyébként nagyon sokat félreértelmezik a balkezességről szóló részt. nem azt írja, hogy minden balkezes ember intelligensebb. senki sem mondta, hogy egyesével minden balkezes okosabb. csupán átlagban mérve. jobban kéne értelmezni mit olvastok. és ez nem csak erre igaz, hanem mindegyikhez..
egyébként nagyon sokat félreértelmezik a balkezességről szóló részt. nem azt írja, hogy minden balkezes ember intelligensebb. senki sem mondta, hogy egyesével minden balkezes okosabb. csupán átlagban mérve. jobban kéne értelmezni mit olvastok. és ez nem csak erre igaz, hanem mindegyikhez..
2013. március 03. 00:37
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Baromság. Én balkezes vagyok és amit tudok, azt tanultam, nem pedig velem született. Van például olyan téveszme velünk balkezesekkel kapcsolatban, hogy írásnál maszatolunk és eleve csúnyán írunk. Van ilyen is, olyan is, ahogy a jobb kezeseknél is. Én speciel előbb írthattam tollal elsőben a füzetbe, mint jobb kezes társaim, és? Egykeként én géniusz lehetek. Érdekes cikk, de egyáltalán nem reális.
2013. március 03. 07:37
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Jó cikk,de ahogy előttem is írták,egyáltalán nem reális.A húgom balkezes,lehet,hogy szebben ír nálam,de nem intelligensebb,sokkal többet kell tanulnia mint pl nekem.Az elsőszülöttség is hülyeség,elsőszülött vagyok,de a legkisebb testvéremnek sokkal jobban mennek a reáltantárgyak,és logikusabban is gondolkozik nálam....
2013. március 03. 09:15
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Érdekes cikk lett, tudott újat mondani, pl, hogy a homoszexuálisok intelligensebbek. =D
Mellesleg balkezes vagyok, ateista, elsőszülött, kissé antiszoc, és az alkoholt sem vetem meg. Asszem, zseninek születtem... XD
Mellesleg balkezes vagyok, ateista, elsőszülött, kissé antiszoc, és az alkoholt sem vetem meg. Asszem, zseninek születtem... XD
2013. március 03. 09:42
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
A balkezes része erőstt nagy baromság, a születési sorrendnek pedig pont az ellenkezőjéről tudok a különcokrol irt részével sem értek teljesen egyet. Igaz hogy a legtöbb okos ember a visszahúzódó gyerekek közül került ki, de ez meg nem azt jelenti, hogy ha különc a gyermekünk attól meg okos lesz
2013. március 03. 10:14
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline |
oh jesus, why? nem azt írták, hogy a 543215432 bal kezes emberből mind a 543215432 tehetséges a művészetben, és intelligens. itt láthatjuk, hogy sokatok korántsem tartozik az okos emberek közé, ha a szövegértés sem az erősségetek, és nem fogjátok fel, hogy ezek csak megállapítások,lehet egy balkezes tehetségtelen ezekben, de az nem arra vonatkozik, hogy mind az. lehet egy jobb kezes is ugyanúgy remek rajzoló, vagy okos. annyira hihetetlenül buta emberek vagytok, istenem...
2013. március 03. 10:43
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
A kommenteket elnézve néhányan nem képesek általánosítva tekinteni a dolgokra... pedig érdemes lenne megpróbálni, ahelyett hogy a saját igazukat bizonygatnák!
Ezek tudományosan bizonyított tények, minimális utánakereséssel meg is lehet róluk győződni és példák is akadnak (az igazán nagy tudósok szinte kivétel nélkül küzdenek valamilyen mentális problémával pl. asperger-szindróma, ami gyakori a visszahúzódó jellemű, reál tantárgyakból kiemelkedően jó fiúk esetében is)
Egy zárójeles megjegyzéssel hadd egészítsem ki a cikket: a homoszexualitásos rész csak a fiúkra igaz. A leszbikus lányok átlag intelligenciaszintje nem lesz magasabb, a saját nemükhöz vonzódó fiúké viszont általában (!) igen. Köztudott továbbá az is, hogy jóval magasabb a homoszexuális férfiak aránya, mint a nőké, ennek pedig evolúciós magyarázata (is) van. Kanazawa elméletével viszont nem értek egyet... na mindegy.
A születési sorrendes bekezdés is igaz, persze általánosítva, ami azt jelenti hogy nem minden egyes családban alakulnak így a dolgok. Természetesen több körülmény is befolyásolja, hogy melyik gyermekből milyen felnőtt lesz.
Gratulálok a cikk írójának, szerintem érdekes témát választott és a realitással sincs probléma (csak egyesek felfgásával)!
Ezek tudományosan bizonyított tények, minimális utánakereséssel meg is lehet róluk győződni és példák is akadnak (az igazán nagy tudósok szinte kivétel nélkül küzdenek valamilyen mentális problémával pl. asperger-szindróma, ami gyakori a visszahúzódó jellemű, reál tantárgyakból kiemelkedően jó fiúk esetében is)
Egy zárójeles megjegyzéssel hadd egészítsem ki a cikket: a homoszexualitásos rész csak a fiúkra igaz. A leszbikus lányok átlag intelligenciaszintje nem lesz magasabb, a saját nemükhöz vonzódó fiúké viszont általában (!) igen. Köztudott továbbá az is, hogy jóval magasabb a homoszexuális férfiak aránya, mint a nőké, ennek pedig evolúciós magyarázata (is) van. Kanazawa elméletével viszont nem értek egyet... na mindegy.
A születési sorrendes bekezdés is igaz, persze általánosítva, ami azt jelenti hogy nem minden egyes családban alakulnak így a dolgok. Természetesen több körülmény is befolyásolja, hogy melyik gyermekből milyen felnőtt lesz.
Gratulálok a cikk írójának, szerintem érdekes témát választott és a realitással sincs probléma (csak egyesek felfgásával)!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. március 03. 12:48
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
balkezesség? nem hiszem.. vagy 30 balkezes embert ismerek, és ebből mindegyik sík hülye
a homoszexualitás is valószínűtlen, ugyanis azzal nem születik az ember, hanem 'idő közben' jön rá.
a születési sorrend nem nagy hülyeség, bár az is kicsit furcsa.
az ateizmussal abszolút egyet értek.
a testszőrzetnek sincs sok értelme.. attól, mert valakinek szőrösebb a mellkasa, még nem lesz intelligensebb.
az alkohol tényleg igaz, erről már korábban is hallottam.
"A boldogság az intelligens emberek között a legritkább dolog, amiről tudok." részt magam is tanúsíthatom
a különcségnek és a személyiségzavarnak is van értelme, sőt ez biztosan igaz, ha jól átgondoljuk.
a homoszexualitás is valószínűtlen, ugyanis azzal nem születik az ember, hanem 'idő közben' jön rá.
a születési sorrend nem nagy hülyeség, bár az is kicsit furcsa.
az ateizmussal abszolút egyet értek.
a testszőrzetnek sincs sok értelme.. attól, mert valakinek szőrösebb a mellkasa, még nem lesz intelligensebb.
az alkohol tényleg igaz, erről már korábban is hallottam.
"A boldogság az intelligens emberek között a legritkább dolog, amiről tudok." részt magam is tanúsíthatom
a különcségnek és a személyiségzavarnak is van értelme, sőt ez biztosan igaz, ha jól átgondoljuk.
2013. március 03. 12:55
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
A születési sorrend sztem hülyeség.. Nálunk sem így van. Ami a balkezességet illeti.. hát én balkezes vagyok de sosem gondoltam hogy ez összefügg azzal, h zenélek vagy, hogy írok... Én csak azt hallottam, hogy jobb a probléma megoldó képességük. Szőrösség?!?!?!?!Warum? Why?Porqué? Porquá?
2013. március 03. 13:40
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
xDxD Néhány dolgon jót nevettem
Az hogy balkezes valaki, szerintem nem jelenti azt, hogy nagyobb az intelligencia-szintjük, mert ismerek olyanokat, akik balkezes létükre hülyébbek mint a szőke nők. De én úgy gondolom, hogy ez mind általánosság, nem hiszem, hogy mindenkire egyformán igaz lenne.
Az hogy balkezes valaki, szerintem nem jelenti azt, hogy nagyobb az intelligencia-szintjük, mert ismerek olyanokat, akik balkezes létükre hülyébbek mint a szőke nők. De én úgy gondolom, hogy ez mind általánosság, nem hiszem, hogy mindenkire egyformán igaz lenne.
2013. március 03. 14:00
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
Egész jó cikk, bár ezt a testszőrzet dolgot még nem hallottam sose.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.