istenem, bírom, hogy mindenki itt szid egy végtelenül tehetséges énekest valamint dalszövegírót. majd ha egyszer ti is írtok egy ilyen dalt akkor szidjátok. De nekem ő már az elejétől kezdve hatalmas kedvencem volt. annyira egyszerű, de mégis elgondolkodtató. annyira bírom amikor kis semmirekellő tizenévesek szidnak valakit valami olyanért amihez a legjobban ért. könyörgöm hova süllyedtek? szánalom amit itt műveltek.
és különben is. teljesen mindegy, hogy kit küldünk ki, a kutya nem szavaz ránk. :DDD ez nem egy dal/előadó/akármi verseny hanem tulajdonképpen egy népszerűségi verseny. szóval erről ennyit. mindenki tudja, hogy nem nyerhetünk.
ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 03. 11:29
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Na ne,hát ez mlyen dal már?! Nem a sávóval vana gond tehetsége van de ez a dal...Bár ha mondjuk figyelembe vesszük tavaly az orosz nagyik sikerét még lhet belőle vmi
2013. március 03. 11:37
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline |
a dal egy nagy rakás .... a hangja meg egy nagy 0!
mit akartak ezzel? azt hogy első körben kirohögjenek egy ilyen csöves kinézetű senkivel. a magyarok 70% nem is tudja ki ő . csak a sok hülye tinip.csa szavazgatott rá... nála 1000x jobbak vannak. miért pont egy ilyen senki??
mit akartak ezzel? azt hogy első körben kirohögjenek egy ilyen csöves kinézetű senkivel. a magyarok 70% nem is tudja ki ő . csak a sok hülye tinip.csa szavazgatott rá... nála 1000x jobbak vannak. miért pont egy ilyen senki??
2013. március 03. 11:39
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 463 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline |
Hát ez borzalmas... Magyarország ismét leég... brávó mindenkinek aki erre szavazott... Én erre csak annyit mondok! hajrá Németország! Hajrá Cascada!!!
2013. március 03. 11:40
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
ophely88 : mert Loreen aztán tiszta svéd volt. Annyira felesleges ez a bőrszín-féle mizéria. Kit érdekel, hogy néz ki?! Loreen sem úgy nézett ki, mint egy tipikus svéd, és mégis megnyerte. Rúzsa Magdi meg nem is volt magyar állampolgár, amikor képviselte hazánkat. Nem hiszem, hogy nyerni fogunk, de akkor legalább egy tisztességes dalt küldtünk volna ki, mert ezen konkrétan be lehet aludni.
2013. március 03. 11:40
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
gratulálok Magyarország! Májusban nem kell majd attól félnünk,hogy a döntőben a 25.-ek leszünk,mert BE SE FOGUNK JUTNI! Te jó ég....! Hogy lehetett erre a dalnak nem nevezhető produkcióra egyáltalán SMS-t küldeni? Kezdjük ott,hogy ByeAlex nem énekel,hanem suttog(ni próbál) a mikrofonba. A szövege szerintem elég gagyi,óvodások szívesen énekelnek ilyet az oviban,nekik való. Ezt lehetetlenség így lefordítani angolra,bár nem is bánom,mert ha a külföldiek értenék az eredeti szöveget,belehalnának a röhögésbe. Ja,és hátul meg a rongybabák táncikálása rátesz még egy lapáttal erre a "dalra". Brrr. Kiráz ettől a hideg. Bárkit el tudtam volna képzelni a 4 ember közül ByeAlex kívül,de úgy látszik,Magyarország a fülén ül. Ezzel nevetség tárgyává fogjuk magunkat tenni. Egy ilyen tingli-tangli dalocskával az Eurovízióra menni egyszerűen fájdalom...az is tény,hogy az Eurovízió már réges-rég nem a dalok milyenségéről,hanem a baráti kapcsolatokról szól,de ezzel a "dallal" végképp nincs semmi esélyünk.
2013. március 03. 11:41
Tica64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 190730 offline |
szerintem nagy sikere lesz, mert emlékezzetek a tavalyi másodikra, az orosz nagymamákra , azért lettek másodikak, mert vicces volt. ez is vicces, lehet hogy egy kicsit másképp, de a háttér is nagyon jó. egyébként meg azért fogják szeretni, mert nagyon sok stílus van benne: a vokalista egy felnyírthajú csaj, az alex egy hippster arc, egy egyéniség, és ott a gitáros, aki egy pánk... úgyhogy szerintem mindenki megtalálja benne önmagát. a dal meg hát.... egyszerű, de nagyszerű HAJRÁ BYEALEX!!!!!
2013. március 03. 11:42
Úristen...ez most komoly? Ez a csöves fog minket képviselni?...Miért nem Gigit küldik? Vele legalább elértünk volna valami helyezést.
2013. március 03. 11:42
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Kikiih : roppant nagy tehetség kell ehhez a dal megírásához, vagy hatszázszor elismétli benne, hogy kedvesem. Hűű! Attól, hogy valaki nem zenész, még mondhatja, hogy ez a dal béna. Ennyi erővel te milyen alapon mondod, hogy jó ez a dal? Neked van zenei múltad, ami alapján ezt mondod? Na ugye. Kinek mi.
2013. március 03. 11:46
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Gratulálok kedves magyarok, most sem okoztatok szégyent, hogy csak fikázni tudtok, és nem tudtok szívből szurkolni. Minden elismerésem. Ilyenkor legszívesebben letagadnám a származásomat. Ha Gigi jutott volna ki, az lett volna a baj, ha András, akkor az. A többség nem azért 'utálja' Alexet, mert olyan amilyen, hanem azért, mert nem a kedvence jutott ki. És ez még szánalmasabb. Bele kell törődni, ez van, a probléma már ott kezdődik, hogy ez nem megy, és szidjátok. Alex jutott ki, neki kell májusban szurkolni. Ha meg nem bírtok, akkor szerintem maradjatok csendben, mert amit műveltek, az kritikán aluli.
2013. március 03. 11:46
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (ciel @ 2013.03.03. 11:42)
Kikiih : roppant nagy tehetség kell ehhez a dal megírásához, vagy hatszázszor elismétli benne, hogy kedvesem. Hűű! Attól, hogy valaki nem zenész, még mondhatja, hogy ez a dal béna. Ennyi erővel te milyen alapon mondod, hogy jó ez a dal? Neked van zenei múltad, ami alapján ezt mondod? Na ugye. Kinek mi.
Ebből is látszik, hogy nem figyeltél, max. a refrénre. Nem véletlenül mondta a zsűri, hogy ez költészet. Még mondjuk az ájlovmájbébi megírásához is tehetség kell, mert bár egyszerű és sablonos, átlag ember nem lenne rá képes.
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2013. március 03. 11:48
Háááát...jobban örültem volna ha Radics Gigi vagy Kallay lett volna ...
2013. március 03. 11:48
aprocskalanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 195481 offline |
Ez szánalmas. Jó, fogjuk rá, hogy énekel, viszont a szám iszonyat unalmas. Miért nem tudunk egyszer egy tehetséges embert küldeni??? Már komolyan érdekel, hogy ez az egész csak Mo. lejáratásáért van, mivel évek óta csak színvonal alatti előadók mennek.
Nem tudom ki szavazta meg ezt a hipstert, de komolyan kérdezem, meghallgatta egyáltalán???
Nem tudom ki szavazta meg ezt a hipstert, de komolyan kérdezem, meghallgatta egyáltalán???
2013. március 03. 11:49
Ez miez most mér szegény embert kell szidni.Én se bírom annyira se nem az ő hibája hogy kimegy hanem a közönség szavazta.Am meg nem értem a közönség szavazatai alapján kerülk ki a győztes akkor itt mért fanyalog mindenki???
DE különben meg tökmindegy merrt akárkivel mentünk volna ki úgyse nyerhettünk volna mert ez a verseny már nem a dalokról szól.
Végülis hangja van igaz hogy a dal olyan mintha ovisoknak írta volna de szerintem ő se számított rá hogy kifog jutni csak megakarta mutatni Magyarországnak hogy ilyen műfaj is van amit ő képvisel.
DE különben meg tökmindegy merrt akárkivel mentünk volna ki úgyse nyerhettünk volna mert ez a verseny már nem a dalokról szól.
Végülis hangja van igaz hogy a dal olyan mintha ovisoknak írta volna de szerintem ő se számított rá hogy kifog jutni csak megakarta mutatni Magyarországnak hogy ilyen műfaj is van amit ő képvisel.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. március 03. 11:50
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
Ez nem egy túl jó zene, viszont én neki szurkoltam, mert valljuk be egyik zene sem volt kimondottan jó a döntősök közül. (Kivéve talán a Vastag Tomié.) Engem vigasztal, hogy eddig bármelyik ország (már amelyik kiválasztotta)Euróvíziós zenéjét meghallgattam nem igazán fogott meg.
2013. március 03. 11:51
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
akárki ment volna, biztos hogy nem nyertünk volna.. persze én mást vártam volna de mindegy ő is jó lesz, legalább tud énekelni,de nekem nem tetszik a szám
2013. március 03. 11:52
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline |
Nem tudom miért pont neki kellett neki nyernie,hiszen hangja SEMMI.Én inkább Gigit küldtem volna ki Malmőbe!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.