ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 03. 14:12
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Soha életemben nem hallottam erről a csávóról. O.o
2013. március 03. 14:15
Neee istenem ez ,de gáz!!Azt hittem,hogy Gigi nyer erre ez a szerencsétlen nem baj a tavaly is elég gázok voltunk ,de ezt még tudtuk fokozni is
2013. március 03. 14:15
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Szerintem rossz ez a szám, de majd barátkozom vele. Mondjuk A Dal színvonala is egyenlő volt a 0-val, de pont rá nem számítottam. Attól függetlenül támogatnunk kellene, nem azon zsörtölődni, hogy már megint milyen sz*rral indulunk... Azért hajrá Alex!
2013. március 03. 14:24
Ez egy vicc, szerintem mindenki világosan érzi, hogy Gigi jobban helytállna Malmöben.
2013. március 03. 14:24
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Miért nem a Radics Gigi vagy valaki tehetségesebb? ._. -.- Vagy a Fatima.. Ahogy gondolják xd
2013. március 03. 14:31
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Nem is azért mennek ki a magyarok hogy nyerjenek, ahhoz nincs elég pénze az országnak hogy rendezzen egy dalfesztivált, gondolkodjatok.. Szóval erre a posztra ő megfelel ezzel a borzalmas "dallal"
2013. március 03. 14:39
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Elolvastam a Facebook oldalukon Hajdú Péter és "kedves" felesége véleményét. Nem kell Alexet mindenkinek szeretni, de egy, a médiában szereplő embernek kicsit jobban meg kéne válogatni a szavait. Sarka Kata olyan szavakkal illette azokat a nézőket, akik Alexre szavaztak, hogy elkerekedett a szemem. Azért mert aki nem osztja a véleményét, már szarembernek minősül? Normális ez a tyúk!?
2013. március 03. 14:41
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Én teljesen ledöbbentem ezen.Ennek a pasanak nincs semmi,de semmi hangja,de ha legalább a szám jó lenne...!Szörnyű.Magyarország csak le fogja égetni magát azzal,hogy őt küldi.Én vagy Kállay-Saunders Andrást,vagy Radics Gigit vagy Keresztes Ildikót küldtem volna.
2013. március 03. 14:43
ennél még VV Zsófika is jobb a rágógumijával hajrá magyarország!
2013. március 03. 14:47
Ez valami vicc, már akkor is csak nevetni tudtam rajta..
2013. március 03. 14:51
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline |
Ha pl. Pál Dénes és Agárdi Szilvia ment volna, az lett volna igazi képmutatást. Kiküldeni egy vak lányt, meg egy szépfiút, és tádááám, meg is van az első 10-ben a helyezés. De sajnálatból, mert az a szám, amit énekeltek, az borzalmas volt. Kállay urat nem minősítem, magyarul énekelni úgy, hogy nem is tudsz magyarul - evvel mindent elmondtam. Gigit túl éretlennek találom, hogy nagy szerelemről meg csalódásról énekeljen.
Különben elég erős az idei színvonal, Youtube-on már megtalálhatóak a számok, egyre kíváncsibb vagyok a helyezésekre.
Különben elég erős az idei színvonal, Youtube-on már megtalálhatóak a számok, egyre kíváncsibb vagyok a helyezésekre.
2013. március 03. 14:55
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Hát, nekem semmi bajom ByeAlex-szel és a dalával, mert szerintem egész jó, de nem az Eurovízióra való...
Jobb lett volna, ha Gigit küldik ki, vele esélyünk lehetett volna.
Na de mindegy, én sok sikert kívánok Alexnek is!
Jobb lett volna, ha Gigit küldik ki, vele esélyünk lehetett volna.
Na de mindegy, én sok sikert kívánok Alexnek is!
2013. március 03. 14:57
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (Lilly-chan @ 2013.03.03. 14:39)
Elolvastam a Facebook oldalukon Hajdú Péter és "kedves" felesége véleményét. Nem kell Alexet mindenkinek szeretni, de egy, a médiában szereplő embernek kicsit jobban meg kéne válogatni a szavait. Sarka Kata olyan szavakkal illette azokat a nézőket, akik Alexre szavaztak, hogy elkerekedett a szemem. Azért mert aki nem osztja a véleményét, már szarembernek minősül? Normális ez a tyúk!?
Mert a kedves Hajdú és Hajdúné a TéVé2 által lettek felbúzdítva Tudniillik Kállay s Radics Gigi is a TéVé2 által lettek felkapva, s elég jó reklám lett volna a csatornának ha kettejük közül valamelyik képviselte volna Magyarországot Malmőben-amire elég nagy esély volt. Sarka Kata és Hajdú toporzékolása s -ha utána olvasol más tévékettősök is kifejtették sértő véleményüket- mind a csatorna nevetséges húzásai
2013. március 03. 15:01
azt hittem még annak a szőke cicababának is több eséje van mint neki aztán kiderül hogy ő megy..-.- hát így már szinte biztos hogy nem ő fog nyerni..
2013. március 03. 15:03
Timicsxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 186555 offline |
Csak röhögni tudok. De amúgy, ha belegondoltok a tavalyi orosz sütögetős nénikék is harmadikok lettek,(mondjuk OROSZOK, szóval...) valami rendkívülivel igazából még esélyünk is lenne, de szomorú, hogy az egész "versenyben" Ő volt a legjobb...
2013. március 03. 15:07
Pattus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 599 Csatolások: 0 Azonosító: 131163 offline |
Kedves kis szám, bár tény hogy nem eurovízióra való...de ebben a számban pont az a jó hogy nem az a szörnyű divatzene amit a többiek képviseltek, ebből következik hogy vagy felkapják a fejüket mert ez a szám annyira más vagy nem érdekli őket mint ahogy eddig sem érdekelte őket a magyarok teljesítménye. Amúgy is ezzel a számmal 'beégni' vagyis hozni a szokásos 22. hely körüli helyezést a 24-ből nem lesz annyira kellemetlen mintha egy Kállayval lépnénk színpadra és ő hozná az utolsó helyet mert az szent hogy előrébb nem jutunk.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.