ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión
2013. március 02. 22:59
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Nem nagyon követtem figyelemmel A Dalt, egy-két előadást hallottam, közülük egyik ő volt. A számba azonnal szerelmes lettem, ez a gyerek is végtelen szimpatikus, szóval teljesen elégedett vagyok. Az már másik kérdés, hogy meddig jutunk vele.
2013. március 02. 23:00
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
szimpatikus a srác, de szerintem nincs semmi extra abban, ahogy énekel.
2013. március 02. 23:03
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
A felhozatalból egyértelműen ez az előadó/dal a kedvencem, mégsem gondolom, hogy alkalmas lenne az Euróvízión.. ennek a dalnak a szövege a lényeg amellett, hogy a dallam fülbemászó. De majd meglátjuk mi lesz. (:
Bence112233új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 183966 offline |
Ez a dal olyan mintha valami gyermekdal lenne ki a fene szavazott erre?
Azthittem,hogy rosszul leszek...Mièrt pont Byealex?? Megint nem akarunk normàlis helyezèst elèrni...megèrtem,hogy ô egy egyéniség,de ha lefordítjàk angolra a dalt,akkor a többi nèp nem fogja azt èrezni mint mi.Magyarul sokkal jobb a dal.Angolul nem fogja àtadni azt a vilàgàt...Emelett a dal meg egy gyerekdal.Kàllay meg Gigi sokkal jobb volt! Nem èrtem ki szavazott rà.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. március 02. 23:04
Szinte ugráltam örömömben annyira szurkoltam neki.
Ez egy csodálatos dal,igazán különleges és egyedi,olyan dallama van amit egyszerűen képtelen elfelejteni az ember,nem tucat kategória.Büszke vagyok rá hogy ez a dal fog képviselni minket és bárhogy is alakul,bármilyen helyezést érünk el,legalább végre mi is megmutattuk hogy tudunk újat mutatni,tudunk olyat hozni ami végre különlegesebb.Nagyon szurkolok neki.
Nem is értem hogy a Gigi például miért volt ennyire túlsztárolva,a Keresztes meg..egyáltalán nem oda való.
Nekem még Kállay dala is tetszett egyébként,annak is volt azért egy egyedibb hangzásvilága de sebaj,ígyis örülök.
Ez egy csodálatos dal,igazán különleges és egyedi,olyan dallama van amit egyszerűen képtelen elfelejteni az ember,nem tucat kategória.Büszke vagyok rá hogy ez a dal fog képviselni minket és bárhogy is alakul,bármilyen helyezést érünk el,legalább végre mi is megmutattuk hogy tudunk újat mutatni,tudunk olyat hozni ami végre különlegesebb.Nagyon szurkolok neki.
Nem is értem hogy a Gigi például miért volt ennyire túlsztárolva,a Keresztes meg..egyáltalán nem oda való.
Nekem még Kállay dala is tetszett egyébként,annak is volt azért egy egyedibb hangzásvilága de sebaj,ígyis örülök.
Adrianna
2013. március 02. 23:05
Anna9619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 197107 offline |
ha már itt tartunk:
Egyéniségnek, egyéniség, és nem rossz dalocska, csak az a helyzet, hogy volt tőle jobb is. És itt nem Kállayra gondolok, mert nekem az a dal, amit ő énekelt, nem jelent semmit. Nem kaptam fel rá a fejemet semmi.
Szubjektív vélemény, nem akarok támadni vele senkit, de nekem ezek a számok nem tetszettek. Mivel ez a verseny az utóbbi időben nekem politizálási versenynek tűnik, bármilyen jót küldenék ki, nem hiszem, hogy nyerne, viszont legalább elmondhatnánk, hogy mindent megtettünk. ByeAlex viszont nekem nem egy Euróvízióselőadónak tűnik, és ugyanúgy, ahogy tavaly a Compact Disco is inkább leégette Magyarországot mint képviselte így ettől sem várok sokkal t0bbet. Ne nekem legyen igazam azt kívánom!
Egyéniségnek, egyéniség, és nem rossz dalocska, csak az a helyzet, hogy volt tőle jobb is. És itt nem Kállayra gondolok, mert nekem az a dal, amit ő énekelt, nem jelent semmit. Nem kaptam fel rá a fejemet semmi.
Szubjektív vélemény, nem akarok támadni vele senkit, de nekem ezek a számok nem tetszettek. Mivel ez a verseny az utóbbi időben nekem politizálási versenynek tűnik, bármilyen jót küldenék ki, nem hiszem, hogy nyerne, viszont legalább elmondhatnánk, hogy mindent megtettünk. ByeAlex viszont nekem nem egy Euróvízióselőadónak tűnik, és ugyanúgy, ahogy tavaly a Compact Disco is inkább leégette Magyarországot mint képviselte így ettől sem várok sokkal t0bbet. Ne nekem legyen igazam azt kívánom!
Kelsey
2013. március 02. 23:05
Én szeretem a különleges hangzású, egyedi dalokat, de az a zenének nevezett borzalom amit ez a gyerek játszik... Szemét. És most még szépen fogalmaztam. Én Kállay-t küldtem volna, mind a hangja, mind az előadásmódja profi, és dala is jó. De úgy tűnik a magyarok most sem akarnak nyerni, had röhögjön csak rajtunk egész Európa...
2013. március 02. 23:06
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Nagyon rendben van, hogy ő megy és nem a cigány, akit minden 2. gyökér istenit, meg az a szutyók zsűri is, akik nyalták a seggét, egyébként semmi xtra nincs benne 12 egy tucat kacat.
Legalább a zsűrinek is belebombáztak az arcába, az ő kis kedvenceikkel, Walkón kívül semmit nem ér a zsűri, és ha 8 finalista van, mi a szarért pofáznak bele, mind a 8-ra engedni kellett volna a szavazást.
Azért az szép volt, hogy a Rakonczai egy volt csapattársának nem adott pontot (VIP).
A nagy esélyes Pál Dénes- Agárdi Szilvi meg 1 pontot sem kapott, holott a legjobb nóta az ővék volt.
A xtra legalább faszák voltak.
Legalább a zsűrinek is belebombáztak az arcába, az ő kis kedvenceikkel, Walkón kívül semmit nem ér a zsűri, és ha 8 finalista van, mi a szarért pofáznak bele, mind a 8-ra engedni kellett volna a szavazást.
Azért az szép volt, hogy a Rakonczai egy volt csapattársának nem adott pontot (VIP).
A nagy esélyes Pál Dénes- Agárdi Szilvi meg 1 pontot sem kapott, holott a legjobb nóta az ővék volt.
A xtra legalább faszák voltak.
zsofeeh
2013. március 02. 23:08
Mi? Nevetséges! Ő és a kedvese halálra untatott! Borzalom ez a dal!
2013. március 02. 23:10
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline |
Én csak annak örülök,hogy nem az agyonreklámozott Radics Gigi és/vagy a Pál Dénes-Agrádi Szilvia páros megy.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.