Starity

ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovízión

26 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 03. 10:03 #141
- törölt felhasználó -    
nem a legjobb de ez van! :S
2013. március 03. 10:04 #142
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
Örülök mert tettszik a szám, de nem örülök mert nem eurovízionra való.. de majd kiderül biggrin.gif
2013. március 03. 10:04 #143
pannuska
pannuska
visszatérő vendég

Státusz,,When life gives beauty to use, do not waste.;)"
Hozzászólás: 181
Csatolások: 0
Azonosító: 180253
Nekem ez a "ByAlex" Egyáltalán nm szimpatikus... Gigi vagy András nm lett volna jobb?
Ezzel max. az 50.helyre jutunk...
Csak lejáratjuk magunkat...-.-"
Én nm bíztam volna a nézőkre ezt az egészet....-.-"
2013. március 03. 10:05 #144
- törölt felhasználó -    
tavaly úgy volt, hogy a közönség beszavazott 4-et, de a végén a zsűri döntött
2013. március 03. 10:07 #145
Mimcsi
Mimcsi
visszatérő vendég

Státuszinifinity hope.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 195741
Ha valóban az országok versenye lenne mindig ugyanaz győzne, és a sorrend is ugyanaz lenne. Emlékszem 2011-ben a Finnektől Magyarország 12 pontot kapott, M.o pedig egy pontot se adott Finnországnak. A dal elég furcsa, kíváncsi vagyok meddig jutnak el.
2013. március 03. 10:08 #146
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Azonosító: 170369
Hát ez hihetetlen! A srác nem tud énekelni, a dal pedig annyira bugyuta, hogy már azt se értettem, hogy jutott be a legjobb 30-ba. Megint sikerül magunkat lejáratni. Ezért kár volt megrendezni a Dalt. Persze tök mindegy, hogy kit fogunk kiküldeni, mert Magyarországot annyira utálják és lenézik világszerte, hogy úgyse nyerhetünk, de pont ezért, legalább egy olyan embert kellett volna kiküldeni, aki ha nem is nyer vagy ér el jó helyezést, akkor is mint énekes (és maga a dala is) felkelti a világ figyelmét. Ez az énekes pedig nem más, mint Kállay-Saunders András. Én neki szurkoltam, mert a dala valóban világszínvonalú és meg kellett volna adni neki az esélyt, hogy felfigyeljenek rá. Tudom ő se nyerhet, de akkor is!!! Írja valaki, hogy töri a magyart. Hát Malmö-ben ezt magasról leszarják. Sehol a világon nem jegyzik a magyar nyelvet. Az angol a lényeg és tartok tőle, hogy ez a szerencsétlen ByeAlex még ebben se remekel. Komolyan mondom kezdem sajnálni ezt a fiút. Ilyen égésnek kitenni. No sebaj, én megelőlegezek neki egy utolsó helyet. Végül is a részvétel a fontos, majd megint vígasztalhatjuk magunkat a jól bevált mondással.
2013. március 03. 10:10 #147
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Valaki mondja már meg nekem hogy mire fel ez a nagy felháborodás a celebektől. Akármilyen oldalra megyek, mindenhol csak a rinyát olvasom. Ha egyszer amúgy sem nyerünk, sőt, mindig hátul battyogunk akkor miért bántjuk ezt a szegény szerencsétlent? Nekem sem tetszik a dala de a dolgokhoz való hozzáállása kiváló, jó hangja van. MI ez a magyar mentalitás megint, kérem szépen? 'Világklasszis?' Hol? Ki? Gigit meghallgatta egy amerikai prdoducer no és akkor mi van? 110.gif Saunders is 'világklasszis'? Ismerik és ennyire szeretik külföldön vagy mi van? 110.gif Amúgy pedig .. és ha szeretik őket külföldön, akkor mi van? Ez már régen nem a dalokról hanem a politikáról szól. Nem értem miért kell nyilvánosan szidni és bántani ezt a jóembert csak mert ő nyert. Inkább azon kellene rinyálni hogy őt küldjük és még sem fogunk nyerni, nem azon hogy miért őt küldjük. Nem kajak mindegy kit küldünk? Gigivel sem kaptunk volna több szavazatot ahogyan Kállayval sem. ninja.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Hustler, Kiim
2013. március 03. 10:10 #148
- törölt felhasználó -    
Giginek kellet volna nyerni.
2013. március 03. 10:15 #149
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Szerintem K.S.A-t kellett volna küldeni... Nem ezt a.. hát nem is tudom minek nevezzem. Hangja nem sok van, a zenéje meg nem sokkal különbözik attól, ami épp ma reggel a WC-be landolt.. smileeee.gif Nem értem a nézőket! Hiszen elvileg ők szavazták Malmőbe!!!
2013. március 03. 10:15 #150
- törölt felhasználó -    
Úristen!Ez a szerencsétlen mit keres itt??Egyértelműen Kállay-Saunders Andrásnak kellett volna bejutni...A többi ország eleve utálja Magyarországot most még le is kell égetni?Mit fognak gondolni rólunk , hogy ezt a nyomorékot küldtük ki egy ilyen eseményre.1.hangja sincs,2.nem is énekel és a háttérénekesnek jobb hangja van,3.így még én is el tudom énekelni ezt a retkes "dalt"!!Kamu az egész meg van csinálva, hogy ő jusson be, ha a zsűri nem jutatta volna a 4 legjobb közé nem szavazta volna be a közönség!ENNYI!wink.gif
2013. március 03. 10:15 #151
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Kállay Sounders András vinnyogásából nem igazán kérnék többet, úgyhogy akkor már inkább ez.
Egyébként nem olyan rossz ez, amolyan középkategóriás. Én inkább Gigit küldtem volna, de hát ezt a választást minden évben elszúrjuk, mindig a nagyobb tehetségek maradnak itthon, ezt már megfigyeltem..
De hát ha úgysem győzhetünk sehogy sem, mert Európa egyik fele utál, vagy csak simán lenéz és semmibe vesz, a másik fele meg országunk neve hallatán: "Az mi? Hol van?". Szóval akkor emberek miről is beszélünk? Úgyis mindegy, alapból égőek vagyunk, erre már nem lehet rádolgozni! Élvezzük az oroszok, svédek, németek, egyebek jó előadásait. Ez minden, amit tehetünk. Én a svédeknek szurkolok! wink.gif
2013. március 03. 10:15 #152
maite1990
maite1990
visszatérő vendég
Hozzászólás: 148
Azonosító: 144059
Ez a rinya azért van, mert ha nem is nyerünk legalább valami normális képviselje az országot, valaki olyan aki legalább egy kicsit színvonalasabb zenét játszik! Ez pedig egy senki, aki fogalmam nincsen honnan jött, de ott maradhatott volna inkább! Szerintem meg felháborító, hogy ő megy! De majd kiderül, hogy kinek lesz igaza, ha eljön a verseny. Meglátjuk meddig jut ez a "fantasztikus" énekes!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. március 03. 10:17 #153
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Azonosító: 185038
Kállay-Saunders* bocsi elírtam.
2013. március 03. 10:17 #154
doggirl
doggirl
visszatérő vendég

Státusz"I shouldn't be the superhero's girlfriend, I should be the superhero." - K. S.
Hozzászólás: 218
Azonosító: 153570
Borzalmas!.... Szeretném hinni hogy ez valami vicc! sad.gif Laurának kellett volna mennie!De annyiban legalább örülök hogy a magabiztos Gigikének aki szerintem biztos volt a győzelmében, felkopott az álla!!! tongue.gif biggrin.gif
2013. március 03. 10:20 #155
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
Hozzászólás: 485
Azonosító: 170369
ophely88! Neked teljesen igazad van. Ez régen a politikáról szól. DE! Pont ezért egy olyan énekesnek kellett volna esélyt adni, akinek meg van arra az esélye, hogy esetleg felkelti más országok figyelmét. Ez a kisfiú kimegy. Elnyöszörgi majd a kis dalát és mindenki azt fogja látni, hogy ez Magyarország. Valójában senki nem bántja ezt a fiút, hiszen nem ő tehet arról, hogy őt hozták ki nyertesnek, de a zsűrinek gondolkozni kellett volna. Ez igazából az ő felelősségük. Nem nyerhetünk, ez mindenki tudja, de a lehetőséget nem neki kellett volna megadni, hanem arra egy sokkal méltóbbnak. Ennyi.
2013. március 03. 10:22 #156
Katy Perry Fan
Katy Perry Fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Azonosító: 156714
grat magyarok....
2013. március 03. 10:22 #157
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Őszintén, fogalmam sincs ki a srác, de tetszik hogy ennyire beleverte a csúfot a celebvilágba biggrin.gif biggrin.gif Nem követtem nyomon a Dal-t, mert már évek óta semmit sem ér. Persze lehet azt mondani, hogy "ez a srác nem tud énekelni" vagy hogy "nincs hangja". Igazából tök mindegy, mert évek óta már a politika befolyásolja a történéseket, ha jól emlékszem utoljára 1994-ben voltunk negyedikek talán?! Azóta meg a béka feneke alatt. Én azt mondom, hogy a srác eladható. Mind a kinézete, a dal pedig ötödik hallgatásra már belemászik a fülembe. Kicsit elvont, alter, a szöveg itt-ott bugyuta, de szép is. Annyiban örülök, hogy végre nem valami gyökér x-faktoros vagy megasztáros megy ki! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, Hustler
2013. március 03. 10:24 #158
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Hát nekem nem tetszik a hangja...pardon.gif Szerintem borzalmas.. Milyen hangja van már?ohmy.gif Olyan, mintha beteg lenne, vagy nem is tudom. A háttérénekesnek sokkal jobb a hangja!
2013. március 03. 10:26 #159
T!mi
T!mi
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 40084
Ha ennyien pocskondiázzátok, akkor áruljátok már el, ki szavazott rá? Nyilván nem véletlen, hogy ő lett a kiválasztott, és ebben az esetben szó sincs bundáról... Ez a srác a semmiből jött, és akár hogy is, szimpatikus az embereknek, mivel nem "mű". Igen, egyszerű a dala, de valahol mégis költői. És talán küldhettük volna Gigikét, de annyit hadd mondjak, hiába jó technikailag a csaj, semmi érzelmet nem mutat. Byealexben van valami, ami hatást vált ki, és ez kifejezetten egy fricska a nagy felkapott előadóknak. Én drukkolok neki.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Adrianna, Hustler
2013. március 03. 10:26 #160
uramecz97
uramecz97
új tag

StátuszMit tom én !!
Hozzászólás: 92
Azonosító: 195709
Hát ez marha jó de most komolyan!! ááá !!
26 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 770.