Halálra rémítették Ben Affleck lányát a fotósok
2013. március 03. 15:09
Szegény kislány. Szégyen amit a lesifotósok csinálnak!
2013. március 03. 15:14
Jaj,annyira sajnálom. Ezek a paprazzik egyre undorítóbbak!
2013. március 03. 15:20
Undorító emberek. Rendben van az, hogy a fotózásból élnek meg, hiszen ez a munkájuk, de azért mindennek van egy bizonyos határa. Viszont Ben rendkívül jól kezelte a helyzetet. Én a helyében nem hiszem, hogy ilyen nyugodt tudtam volna maradni.
2013. március 03. 15:21
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Istenem szegény... Idióta fotósok. -.-"
2013. március 03. 15:40
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline |
Szegény kislány, és én is egyetértek Lilaa98. Szerintem már a fotósok igazán békénhagyhatnák a sztárokat, értem hogy ebből élnek meg minden de gondolkozzanak már egy kicsit nekik ez hogy tetszene amiket ők müvelnek..!!
2013. március 03. 15:41
Szegény kislány!Amúgy meg a fotósok békén hagyhatnák őket!
2013. március 03. 15:45
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Sajnos ez van,ha valaki sztárnak a gyereke!
2013. március 03. 15:57
Mekkora egy köcsögök, egy négyéves gyereket se hagynak békén! -.-
2013. március 03. 16:12
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (prézli @ 2013.03.03. 14:42)
Megint egy celebet kellene sajnálnom, hogy a hírneve miatt ilyen történik vele? Öööö... nem fogom. Ő vállalta, itt van, tessék, egye meg, és ne legyen felháborodva, hogy ezt az utat választotta.
Nem hinném, hogy Affleck bekategorizálása egy holmi kis celeb szó lenne, mert ugye nem mindegy, hogy valaki mászik a hírnévért és botrányokat botrányokra halmozva illegeti magát a kamerába vagy tisztességesen, kemény munkával eléri amit elér, amit még igényes munkának is hívhatunk. Akikről te beszélsz azok ócska, semmitérők maszlagok, ne keverd a szezont a fazonnal. Egy Ben kaliberű színész nem feltétlenül arra esküszik fel, hogyha filmekben játszik és rendez, akkor az azzal egyenlő, hogy a gyerekét széttapossák a paparazzók. Itt arról van szó, hogy mennyire vannak a kedves lesifotósok egy másik emberéletre kilátással, mert fényképet 10 méterről is lehet készíteni, nem kizárólag az alany közvetlen képéből.
2013. március 03. 16:37
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Ben Affleck nem celeb és az, hogy valaki pl színész/rendező nem jelenti azt, hogy akkor a paparazzóknak joga van úton-útfélen állandóan fotózni őt és a családját meg kiabálni nekik meg akadályozni őket kb mindenben. Azért valamennyire tiszteljék már a magánéletüket és a privát szférájukat!
A másik pedig h a paparazziknak is meg kell élniük valamiből szöveg.. senkinek sem kötelező lesifotósnak menni és ez sztem nem is egy foglalkozás!
A másik pedig h a paparazziknak is meg kell élniük valamiből szöveg.. senkinek sem kötelező lesifotósnak menni és ez sztem nem is egy foglalkozás!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.