Justin Bieber ahelyett, hogy kifelé mászna a gödörből, amelybe az utóbbi hetekben csúszott, úgy tűnik, még lejjebb ássa magát. Habár rajongói és exe, Selena is aggódik érte, a tinisztár mégsem képes felnőttként viselkedni – erről árulkodik a tegnapi, londoni koncertjén tanúsított viselkedése is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber felültette londoni rajongóit
2013. március 05. 15:23
2013. március 05. 15:28
Jézusom..Ez a viselkedés már nagyon durva. HOGY 2 ÓRÁT KÉSETT ÉS A KONCERTET LERENDEZTE 15 PERC ALATT??? Mi baja van ennek a gyereknek?
2013. március 05. 15:29
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy kinek van másnap iskola/ óvoda... A lényeg, hogy szemétség volt, amit művelt!
2013. március 05. 15:29
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Akkora egy gyökér ez a gyerek, de komolyan. Mást már nem is igazán tudok rá mondani.
Más részről meg ki az, aki még nem lógott el egy napot sem a suliból akár szülő tudtával kamubetegségként, akár úgy, hogy a sulival ellentétes irányba indult el otthonról csak azért, mert valami szórakoztatóbb (legtöbb esetben nem bíber koncert) dolgot csinált helyette? Gondolom kb mindenki, mégsem kötötték fel érte.
Más részről meg ki az, aki még nem lógott el egy napot sem a suliból akár szülő tudtával kamubetegségként, akár úgy, hogy a sulival ellentétes irányba indult el otthonról csak azért, mert valami szórakoztatóbb (legtöbb esetben nem bíber koncert) dolgot csinált helyette? Gondolom kb mindenki, mégsem kötötték fel érte.
2013. március 05. 15:31
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline |
Az ő bajuk.D
Amúgy meg egy 5éves kislány komolyan olyan későn mit keres ott? Na mind1 ennyit a szülőkről.
Biztos volt rá oka, mondjuk a 2órás késés nem volt szép, szerintem fél órával kezdés előtt legalább itt kellett volna lennie.:|
Amúgy meg egy 5éves kislány komolyan olyan későn mit keres ott? Na mind1 ennyit a szülőkről.
Biztos volt rá oka, mondjuk a 2órás késés nem volt szép, szerintem fél órával kezdés előtt legalább itt kellett volna lennie.:|
2013. március 05. 15:32
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Ez egy kicsit kogyöség volt tőle de az ő dolga mit csinál!
2013. március 05. 15:32
Nem értem Justint mire jó ez neki. Csak halmozza és halmozza a rossz döntéseket és egyre nagyobb bajba kerül. Abban pedig igaza van a cikk írójának hogy a 5-15 éves gyerekek mit keresnek hétfőn egy késő esti koncerten ha másnap iskola és óvoda van..szóval a szülők sem szentek..de a szervezők se a legjobb időpontot választották
2013. március 05. 15:33
ez gyökér egy hülye gyerek ennél mélyebre nem is süllyedhet .. de várjunk mégis mégis süllyedhet mélyebre
2013. március 05. 15:34
és én is a koncerten voltam nagyon ,mérges lettem
2013. március 05. 15:34
atttol hogy utálom elente a koncerte hát megmondom "szupi" volt =szörnyű=
2013. március 05. 15:35
szavy
egyet értek , én már nem írom , te helyettem is megtetted
szerintem is az, nagy költség egy koncert , meg stb. , és szerencsétlenek akik a koncerten voltak a nézőtérben 2 órát vártak?
Ez dúrva , ha a rajongók mit várnak már tőle.
És még ha van olyan aki védi akkor azt most röhögöm ki
egyet értek , én már nem írom , te helyettem is megtetted
szerintem is az, nagy költség egy koncert , meg stb. , és szerencsétlenek akik a koncerten voltak a nézőtérben 2 órát vártak?
Ez dúrva , ha a rajongók mit várnak már tőle.
És még ha van olyan aki védi akkor azt most röhögöm ki
___*****elmentem a koncerte de nem jött el szégyen gyalázat
twitterére valami olyasmit írt ki, hogy "technikai okok miatt késett" de hát ki tudja
2013. március 05. 15:38
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
ez a srác már tényleg zakkant
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.